åttonde december

Hejsan!

Hoppas att ni har det bra i vintervädret :)

Onsdag:
Själv har jag fullt upp hela denna veckan, både skola och massa skoj!
Idag har jag skola till 16.15, sedan ska jag Nathalie & ev Elise åka & göra en intervju till vårat religionsarbete om Jehovas vittnen med en fd medlem. Det lär ju ta hela kvällen, eftersom att vi är där ganska sent, har många frågor & ska fika ;)

Torsdag:
Imorgon blir det skola tills 12.30, sedan ska jag & Natta stanna kvar i skolan och sammanställa intervjun :) Efter det så skall jag åka ner till Ica & handla med lillasyster eftersom att vi skall åka iväg på roadtrip i helgen! Massa mys som jag har planerat in! Hoppas att hon känner sig bättre bara, eftersom att hon har varit lite sjuk det senaste dagarna :) Samma skit som jag hade förra vekan, stackarn! På kvällen ska jag även hinna med att packa också.. Lycka till liksom! Några viktiga saker som måste packas ner:

¤ Laptop
¤ Filmer (Sex & the city 2, som jag överraskade lillasyster med att ha köpt igår)
¤God matsäck
¤Mössa
¤Vantar
¤Termobyxor!! (Det är midjehög snö dit vi ska)
¤Finkläder...

Någon som kan komma på vad vi ska göra/åka? Haha det kan vara lite svårt, så jag tänker avslöja det nu iaf :D

Fredag:
Först blir det skola tills ca 15.00, sedan hem för att hämta väskorna & möta upp lillasyster. Efter det skall vi in till centralen där vi sedan har 2,5 timmes tågresa framför oss till Tidaholm! Vi skall hälsa på våran moster, eftersom att hon fyller 50 år i helgen! Grattis! :) Vi ska passa på att komma bort från allt det vanliga & vara ute & leka i snön och på lördag blir det födelsedagsfirande för Pia hela dagen. Trevligttrevligt. Kände att det var enklare att åka redan på fredag, eftersom att det är lång resväg och mycket förseningar med tågen :)

Ja där har ni fortsättningen på min vecka! Spännande ;) Just det ja, det är ju Lucia på måndag.. Vad fort tiden går! ;O Snart är det jul!

/Nicole


Första december

On the first page of our story,
the future seemed so bright!
Then this thing turned out so evil,
I don´t know why I´m still surprised..
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes.
But you´ll always be my hero,
even though you´ve lost your mind!

/Nicole

RSS 2.0