31 December 2009

Nu är det alltså årets sista dag! Därefter är det 2010, hur konstigt det än låter xD haha!

Jag vill iallafall bara säga GOTT NYTT ÅR!

/Nicole

Att vilja men inte kunna!

Jag vill vara pigg, glad & fira nyår.. Men iår orkar jag inte! Sitter här hemma & hör hur musiken dunkar hemma hos grannarna, hur alla skrattar & är glada & inte minst så hör jag alla jävla raketer & smällare ute! :O Jag vill! Men jag orkar inte!

Nyår är så fruktansvärt överskattat! Det är nästan ett måste, men inte för mig.. Just nu iallafall.

/Nicole


Nyår

Tidsmässigt så är det nyår nu, den dagen på året som jag ogillar mest! Det beror på många saker. Några av dem är:

¤ Jag är livrädd för smällare & raketer (Man kan knappt gå utanför dörren utan att få en rätt i huvudet!)
¤ Man har alltid för höga förväntningar, vilket gör att dagen oftast blir ganska misslyckad!
¤ ALLA är fulla samtidigt! Vad är meningen med det undrar jag?
¤ Man blir nästan alltid deprimerad på något sätt efter tolvslaget..

En annan sak som är dumt, är att vi (& framför allt alla andra) glömmer av att fira min mammas födelsedag. Hon kan aldrig ha "sin" egen dag, utan allt handlar om att supa & smälla raketer typ :P Därför var min tanke iår, att jag skulle fira henne & isåfall träffa kompisarna senare :) Jag får la se vad som händer.

/Nicole


Ge mig!

De (speciellt tjejer) som har sett raise your voice, kommer att förstå vad jag menar ;)

 

Tänk om man hade en sån underbar pojkvän?! ;) Så otroligt charmig, snäll & allt sånt! Den stooooooora bonusen, är att han spelar gitarr & sjunger! <3 Det är något jag  verkligen faller för, men vem gör inte det? Men om någon känner en "Jay" som hans karaktär heter, så kan ni ju alltid säga till ;)


It´s her birthday!

har precis färgat håret & det verkade som att det blev bra, men det är fortfarande blött så det är lite svårt att se ;) Det blev iallafall mörkare än vad det var innan.

Nu ska jag förbereda lite inför imorgon, för då fyller min mamma år ! :D Ska baka en tårtbotten, så den är klar. Eftersom att mamma fyller år, så ska vi ha en familjemiddag & lite sånt! Jag ska göra kyckling med potatisgratäng, sallad & vitlöksbröd! Till efterrätt blir det marängtårta & "mammatårta"! Kan visa vad det är för något imorgon ;) Det blir lite bilder på min nyårsoutfit & sådant också :)

/Nicole


A cinderella story

Förlåt för min dåliga uppdatering, har varit hos Karin sen i förrgår ;)
Sitter & kollar lite på a cinderella story & funderar på om jag ska färga håret idag eller inte, haha!

/Nicole

Hos Karin

Nu känns det riktigt bra! Har pratat med Karin & Julia om massa "olösta problem"! <3 Jag älskar verkligen er tjejer, hur det än verkar! :) Tur att allt löste sig tillslut, eller vad säger ni?

Saknar dig syrran, ska försöka fixa ett busskort så att jag kan komma & hälsa på någon dag :)

/Nicole 

Girlsnight

Ska dra ner till Karin en sväng nu :) Kööööööss


/Nicole

Chocolocolate

Jag vill sova! & eftersom att det är min låtsas söndag idag, så ska jag gå & lägga mig en stund! :D Iaf tills mamma kommer hem från jobbet ;)

/Nicole

Beslutsamhet

On my own, Im standing strong!



Tjuven som gick i fällan!

Grymt!

Idag är det faktiskt sol ute & blå himmel! :) Myyyyyys. Vill egentligen gå ut lite, men jag orkar inte fixa mig :P Funderar på om jag ska städa mitt rum istället & kanske resten av lägenheten? Vi får la se, ska fixa iordning lite inför mammas födelsedag också, förbereda hennes tårta (den går nämligen att frysa in! Smart va?) 

Nu ska jag gå & hitta på något vettigt!

/Nicole


I want candy!

haha eller inte ;)

funderar på om jag ska sova nu, händer ändå inget annat.. Ska antagligen sola imon & låtsas som att det är söndag! För då behöver man inte göra något speciellt, bara slappa & gå runt i fulsnygga kläder! Därför älskar jag söndagar, du behöver inte ha några ursäkter för att bara vara! Just be it! Do it!

/Nicole


Home sweet home

Nu är jag hemma igen efter en shoppingrunda med mamma :) Hittade tyvär inte så mkt, men det blev iallafall 2 tröjot till mamma & hårinpackning samt lite smycken till mig! :D Nu ska jag ta & hjälpa till med middagen, som för fjärde dagen i rad är julmat! Haha, det är inte lätt när man har många att äta hos ;)



Kul att bilden ändrade håll! :S Orkar inte greja det nu :P

/Nicole

Collan betalar

Har precis laddat med shoppingenergi, vörtbröd med julskinka :) Ska snart iväg med mami, har nämligen gett henne en shoppingdag med mig i födelsedagspresent! :D Hon fick den lite i förskott så att hon kan handla lite på rean! Hon fyller nämligen inte år förens på torsdag (nyårsafton!)

Smell you later!

/Nicole 


Happy

Idag har min plånbok bantat! Stackarn! ;O Men min garderob är desto gladare & jag också! :D
Idag fyndade jag nämligen på rean. Jag köpte en klänning som jag ska ha på mig på nyår, en tunika & hårfärg! Riktigt nöjd är jag :D Klänningen som jag köpte har jag funderat på under en längre tid, men inte köpt den! Nu var det helt enkelt ett perfekt tillfälle ;)

 
Vad tycks? ;)


/Nicole

Shoppingshoppingshopping

Nu hade jag tänkt att jag skulle dra iväg & shoppa en sväng innan julmiddagen! :D Woho! Haha, jag älskar att fynda, vilket jag brukar lyckas väldigt bra med ;) Snygga saker behöver inte vara dyra!

/Nicole

Läggdags

Nu ska jag gå & lägga mig, så att orkar med att fira jul en dag till! :D Ska försöka att hinna kolla in mellandagsrean en en sväng också :D

/Nicole


Christmas presents

Här kommer lite bilder på några av mina julklappar! Orkade & kunde inte ta bilder på allt, fick bl.a. en digitalkamera också :D Så nu kan jag äntligen lägga upp lite bilder på bloggen!

   

1a bilden:
Parfym från Mary Kay
Parfym, J-Lo Miami glow
Body butter
Våtservetter
Tvål
Resekit från Nivea
Rouge från H&M (Ska vara väldigt bra! Får la testa nu :P )
Nagelfil
Ögonskuggs palett
Halsband från D&G

2a bilden
Svart långt linne, Vero Moda
Vit tröja, Vero Moda
Lila tröja, Vero Moda
Leggings, H&M (Julklapp från mig själv)

3e bilden
Min älskade kavaj, bik bok (Tack mamma för den bästa julklappen!)


/Nicole

Julafton 2009

Nu är jag hemma igen efter nästan allt julfirande! :D Det har varit riktigt mysigt, med massa god mat & fina julklappar. Igår var vi hemma hos farmor & farfar med släkten. Idag blev det hemma hos kusinerna & imon hemma hos mamma :) Snacka om mycket julmat ;)

             

 

Här är lite bilder från dagen! Mer blir det imorgon när vi har firat jul med mamma! :D Haha, bilden med tomten är inte från julafton, det var dagen efter alltså idag :P Lite schleten om man säger så ;)

/Nicole


And off we go!

Nu åker jag & min lillasyster alldelses strax iväg för att fira en underbar jul! :D Hoppas att ni också får en jätte bra dag i snön!

Bild från förra julen hos Therese! <3

GOD JUL!

/Nicole


Julafton!

Wohoooooo!

Nu är det äntligen julafton! :D <3 Håller på att greja här hemma för fullt, samtidigt som jag går i sömnen typ :P Är jätte trött efter dagens alla bestyr. Borde nog lägga mig snart så jag orkar vara uppe tills Kalle iaf, då kan man ta sig en liten powernap ;)

Måste slå in resten av julklapparna nu & hänga upp tvätten ;) Godnatt & god jul!

/Nicole

"Det ligger nog i släkten"

& med det menar jag ultimat seghet & långsamhet! I tidigare inlägg skrev jag ju om min kusin, denna gången gäller det min lillasyster xD Hon frågade om jag ville shoppa julklappar med henne idag & visst sa jag, men vi måste gå tidigt! Ah då svarar hon, som inte är färdig än. Jag väckte henne för 2,5 timme sen! Haha!

/Nicole

Dan före doppare dan!

Godmorgon!

Kunde inte sova, så jag tyckte att det var lika bra att gå upp! :) För idag är det massa saker som ska hinnas med. Jag & mina småsyskon ska shoppa de sista julklapparna, som jag trodde att redan var klar med xD Men mina syskon har inte ens börjat xD hahaha stackarna, jag får allt hjälpa dom. Sedan blir det att åka hem  för att städa lite & julpynta. På eftermiddagen ska jag & mamma åka iväg på lite ärenden, efter det blir det att åka hem för min utföra min årliga tradition, som min lillasyster ska vara med på :)



Imorgon är det iallafall JULAFTON & den ska firas på det bästa stället! <3 Synd att mamma & Phille inte ska vara med, för då hade det varit perfekt!

/Hon som älskar julen


*

Jag har ingen lust att blogga för tillfället.. Får se om det känns annorlunda imon.

/Nicole


Ang Good Vs. Bad

Det hade inte att göra med att jag inte blev bjuden på din middag, för det kan jag ju förstå & det har vi ju pratat om :) Men det var massa andra grejer som inte framgår i bloggen! Trodde att det gamla tjafset var löst :P

/Nicole


Much to do

Tillslut blev det lite fart på mina syskon iallafall! Nu har vi nästan städat färdigt hela lägenheten :D Hann till och med att baka en havre- och nougatkaka , mums! :)

Imon ska jag träffa Prillan & Honey & gå på min lillasysters julavslutning! Det ska bli riktigt trevligt, eftersom att jag inte har varit med mina sötnosar på evigheter! (sen i somras!) Sen får jag se vad som händer.. Vet iallafall att jag har lovat min lillasyster att vi ska baka julgodis imon.

Nu blir det att sova, så att jag orkar med morgondagen! Ska trotsallt upp vid 7 :O Godnatt!

/Nicole


As always

You always do the same thing, over and over again.
You did it a year ago, last week and now again.. As always.


Julen är här!

Haha, ingen av mina syskon tyckte att det var någon bra idé att städa idag.. Brorsan gick ut och lillasyrran somnade ;) Schyssta klubben här! Har gjort det mesta själv ni iallafall, sedan blev det en liten middagspaus med Lasagnette, sallad & vitlöksbröd :) Tänkte fortsätta lite till, sen vill jag kanske gå ut.. Om jag orkar ;)



/Nicole


Vit som snö

Halloj!

Sitter här i min ensamhet & funderar på vilken del av lägenheten som jag ska börja att städa.. Hmm! Jag får la se :) Elin har iallafall precis åkt hem, busungarna är i skolan & mamma jobbar :P Får passa på att städa då, annars är det nästan omöjligt xD

Äntligen är det snö ute! :D Riktigt mysigt & om vi har tur så ligger den kvar över jul ;) Ska försöka att hinna ut lite senare iallafall, för min lillasyster ville åka pulka vilket var väldigt längesen jag gjorde.

Nu ska jag iallafall sätta lite fart & börja med tvätten. Ha en bra dag! :)

/Nicole


Tjockisar

Sitter & kollar på Cayote Ugly med Elin & Issa :) Hehe, har tjockat oss med god mat & lite sånt ;)
Nu ska jag vara lite social, så hörs vi imon eller något!

/Nicole

Fjärde advent

Ja vad kan man säga, mer än att det väldigt snart är jul! :D


/Nicole

Sunshine in the morning

Idag vaknade jag ganska tidigt, vilket inte är så konstigt eftersom att jag somnade nångång runt halv två :P Har passat på att slå in massa julklappar & kelat med min lilla Tussie <3 Som för den delen nästan sitter på tagentbordet nu när jag skriver ;P

Idag blir det att shoppa med kussen & sedan blir det att åka hem & städa lägenheten :) Hoppas att mina underbara syskon hjälper till också, ska hota med att dom inte får sina julklappar annars ;) Då borde det bli fart på dom! Haha!

Nu ska jag gå & göra mig iordning! Syns i julruschen eller så hörs vi sen! :)

/Nicole

Hemmakväll

Har typ inte fått gjort nått idag :P Har bara slappat & tagit det lugnt :) Det kan faktiskt behövas ibland!

"Oh no not I, I will survive Oh, as long as I know how to love, I know I’ll stay alive & I’ve got all my life to live & I’ve got all my love to give I’ll survive, I will survive Hey, Hey!!! "



Har inget speciellt att göra ikväll, så det blir att lägga sig nu istället & spara krafter tills imon ;)

/Nicole

Morgondagen

Det blev inget shoppande idag, eftersom att min kusin inte riktigt var vän med klockan idag :) Vi ska antagligen träffas imon istället :P

Tänkte sova lite nu, är jätte trött! Sen ska jag & mamma åka & handla.. Blir kanske lite julbakning också, om det inte händer något annat kul :D

/Nicole

Segare än segast!

Min kusins förslag, var att vi skulle träffas på lördag förmiddag... Klockan är snart 16 & hon är inte klar än ;) & folk kallar mig seg... xD Jaja, jag kan ju iaf hoppas att hon hinner hit innan affärerna stänger :)

/Nicole

Julshopping

Idag är det tänkt att vi ska städa hela lägenheten & göra lite julfint :) Typ 100 år efter, jag vet! hehe. Ser typ ut som taikon just nu xD Ska träffa min kusinvitamin idag också, vi ska shoppa lite julklappar som vi skulle gjort igår :) Förhoppningsvis blir jag klar med det sista!

Åh herregud vad fort tiden går :O Det är ju bara 5 dagar kvar tills julafton :D Woho!

/Nicole


Dålig uppdatering

Förlåt för min dåliga uppdatering det senaste, har varken haft tid eller lust att skriva :) Hoppas att ni fortsätter att läsa iallafall ;)

Nu ska jag iallafall gå & lägga mig, längtar efter min säng!

/Nicole


I sista minuten

Håller på & ska plugga nu, lite i sista minuten om man säger så :P Har liksom julavslutning imon! Men problemet är att jag inte riktigt kan koncentera mig, kan ju vara för att jag är jätte trött :P hehe

Imon är det iallafall julavslutning i skolan, så det blir en kort dag. Sedan ska jag shoppa julklappar med min underbara knäppa kusin! <3 Sen var det något mer som jag hade tänkt göra, men det har jag redan glömt av ;P Minnet är ju inte riktigt på min sida.. Men på tal om julklappar, så fick jag en av mina jobbarkompisar.. Det var fina handdukar från Hemtex Living, jätte snällt & helt oförväntat ;)



Nu ska jag försöka att skriva färdigt den uppgiften som jag måste! :) Hörs mer imon!

/Nicole

Önskelista

Har precis skickat iväg min & min lillasysters önskelista till våran pappa. Kunde dock inte komma på något speciellt att önska mig iår, mer än en digitalkamera :)

Det var iallafall väldigt mysigt på Liseberg, men det var sjukt kallt ute! Mina tår frös typ till is :O Jag tyckte ändå att jag hade tagit på mig jätte mycket kläder :P Spelade gjorde vi rätt mycket också, man är liksom tvungen typ :P På tredje försöket totalt & första på Twister, så vann jag 1a pris :D GOTT! Jag & Karin hade tänkt att vi skulle vinna stjärnvinst, men icke sa nicke.

När vi kom hem så stekte jag lite pannkakor, som jag & mamma kan ha till lunch imon :) Tror att hon kommer att bli jätteglad, för hon gillar när man överraskar henne med sånna "småsaker" ibland :)


 
Nu måste jag verkligen gå & lägga mig, ska till praktiken imon. Godnatt!

/Nicole

Jul på Liseberg!

Nu ska jag alldeles strax dra in på Jul på Liseberg med Korki <3 I detta underbara kalla & snöiga vinterväder :) Äntligen lite julstämning :D



/Nicole

Hej mitt vinterland!

Tänkte skriva lite mer senare ikv, måste nämligen iväg nu & posta julkorten innan de tömmer postlådan :O

/Nicole


Great expectations

Finns det något bättre än att du precis har duschat & går & lägger dig i en ren/nybäddad säng? Hehe, det gör det iofs, men gott är det iallafall & det är precis vad jag ska göra ikväll :D

Sitter fortfarande & skriver på min engelska recension :P Förhoppningsvis är den någorlunda klar snart iallafall, känner nämligen inte för att sitta här hela natten :P
Imon har jag en ganska kort skoldag, 8-11.. Sedan är det dags för årets första julbord (dock är det i skolan, men shit the same) Efter det ska jag & Milla iväg & köpa hårfärg till henne & sedan ska vi hem till mig & fixa det & ta en fika som jag har lovat henne ;)

På kvällen imon blir det förhoppningsvis jul på Liseberg med Karin :) <3 Det beror på om jag får tag på något entrékort eller inte :P Förövrigt så är det sista "riktiga" skoldagen för denna terminen imon, på torsdag är det praktik & på fredag är det julavslutning :) Underbart!


Haha, så fruktansvärt ful! & Karin förlåt, men jag var tvungen att lägga
 upp denna bilden, för jag vet att du älskar den ;) NoooT!


Just det, får inte glömma att posta mina julkort imon eftersom att det är sista dagen att göra det.. Konstigt att jag inte har gjort det innan, eftersom att de har legat färdiga på mitt skrivbord i över 2 veckor ;)

Ha en fortsatt bra kväll & godnatt!

/Nicole

Bloglovin

Jag har fixat bloglovin på min blogg nu :) Så ni lätt kan ha koll på min & era andra favorit bloggar ;)
Ikonen finns ganska långt ner i min menyrad till vänster :P


Nu ska jag plugga, medans ni förhoppningsvis lägger till mig ;) <3

/Nicole

Pluggis?

Haha, varje gång som jag har skrivit att jag ska plugga, så har det inte blivit av xD Haha! Men idag måste jag verkligen iallafall, för imorgon är det sista dagen att lämna in engelskagrejerna :P Det är nästan pinsamt att jag inte har lämnat in dom tidigare xD



/Nicole

Hatar skolan mer än vanligt!

Försov mig imorse, stressade som fan & han typ i tid iallafall! Möts då av en klasskompis i korridoren som säger: Välkommen till skolan, vi börjar kl 11! (Klockan var då strax efter 9) Kunde inte min lärare sagt det igår liksom?????? Blir otroligt trött på sån skit. Eftersom att det tar för lång tis att åka hem emellan, så får jag snällt sitta här & vänta på att ha 2 riktigt meningslösa lektioner till. KUL! Not!!!! Vill åka hem....
/Nicole


Snarkande katt!

Haha, ja du hörde rätt! Min katt snarkar högre än en människa ;)

Tänkte att jag skulle gå & lägga mig strax :) Ska upp tidigt imon & ha värsta meningslösa skoldagen! Hoppas att vi får sluta tidigare då med :D Haha, har iallafall inte fått något plugg gjort idag, har suttit & fulat mig med Karin istället. Jävlar vad ball vi hade! Ska vi ta & göra ett pärlhalsband nån dag Karin eller? :D xD hahaha

/Nicole

Underbart

Kunde inte sova så bra inatt av någon anledning, så idag är jag jätte trött. Kände inte alls för att vara i skolan, utan längtade hem till min säääng! <3 Räknade verkligen ner tills jag skulle få gå hem & då kom våran lärare & sa att vi fick sluta :D Kl: 13 istället för 16! Kunde det varit mer passande? Fick iallafall ta en omväg med buss fanskapet, eftersom att busschaffuören (stavning!) körde väldigt fel. Var tvungen att åka in till stan & tillbaka samma väg bara för det :S 

Menmen, nu sitter jag iallafall här & ska snart plugga lite tänkte jag :) Sedan ska jag träffa Karin & fixa lite grejer med Afrikagruppen.. Efter det får jag äntligen sova! Hoppas jag...

/Nicole


Pay it forward

Har precis kollat på filmen pay it forward (skicka vidare) med min lillasyster :) Väldigt bra film faktsikt, som får en att tänka till. Men dock väldigt sorglig :(

Men nu ska jag sova, ska upp om några timmar igen :P Skola!

/Nicole


Lucia

Sitter & kollar på One tree hill & äter lite godis, medans jag väntar på Korki :D Vi hade tänkt att gå på en liten promenad & prata! Haha, snacka om att vi blev rädda när vi mötte 3 rådjur på vägen när vi var ute i eftermiddags xD



/Nicole

Tredje advent

Idag är det redan tredje advent & nu är det bara 11 dagar kvar tills julafton! :D Hade lite adventsfika med Karin förut, ända tills jag välte ut mitt glas med julmust över våran nya vardagsrumsmatta! xD Haha klantarsel som jag är ;)


/Nicole


The show must go on!

Halloj!

Tänkte fixa mig lite nu, ska strax dra iväg till PR & jobba :P Skriver kanske senare :)

Btw, det snöar ute! :O

/Nicole


Sovdags?

Tror allt att jag ska lägga mig nu, är jätte trött :P Imon ska jag "jobba" utan betalning dock, på en rocktävling, det är nämligen final imorgon :P hehe, Karin kommer dit när hon har kommit hem från Sthlm ;) Får hoppas att det inte blir allt för tråkigt :P

Sedan undrar jag vad ni vill läsa om här på bloggen, förutom det vanliga där jag skriver vad jag har gjort under dagen & sånt :P Vill ni ha mer smink, mode, matlagning eller bakning? Eller vill ni kanske veta något speciellt om mig? Kommentera gärna så jag kan skriva om mer saker, som ni tycker är roligt att läsa om :)

Just nu känner jag att jag har ett väääääldigt stort behov av en digitalkamera, så att jag kan lägga in bilder här på bloggen.. JAg får helt enkelt önska mig att någon underbar ängel kan ge mig en (A)



/Nicole


Higher

I am flying, my heart is taking over
the world is flashing by
Higher, higher, higher
I will follow wherever it may take us
Chasing throgh the sky
Higher, higher, higher



Idol 2009

& vinnaren är Erik! :D Underbart, det var en riktigt värdig vinnare! & det var sjukt gulligt när han sjöng till sin flickvän! Kan någon ge mig en sån pojkvän? Hör av er isf ;)

& vinnarlåten Higher= <3

/Nicole

Nu är det dags för freedagsmyyyys

om det så är det sista jag gör! ;)

Sitter & kollar på Idol finalen & hoppas att Erik vinner :D Vem tycker ni ska vinna?
Btw, lyllo Karin som är i globen & kollar live nu! ;O

/Nicole


Paparazzi

Tänkte gå ut på en liten dogwalk med min lillasysters råtta till hund :) Hoppas att magen orkar bara, förhoppningsvis blir den bättre av det?

/Nicole


Baka? Nej just det, jag får inte!

Okej, en så kul fredag skulle jag visst inte få iallafall! Datan fuckade upp sig, så det inte gick att spela.. Så nu får jag hitta på något annat istället! Jag kan inte städa, det går inte att spela The Sims & jag får inte baka förens efter jul typ :(

Någon som vill göra något kanske? :) Annars kanske jag bryter regeln & bakar iallafall :D Fast då måste jag ju diska allt förhand :O Det orkar jag inte. Haha



/Nicole

Min upptäckt

Förut idag, så kom jag på att det var flera årsedan jag spelade The Sims sist och att jag ville spela det. Men problemet var vad jag trodde, att vi bara har The Sims 1 om man säger så. Därför tänkte jag inte mer på det, tänkte börja städa i lägenheten istället.. Men det gick ju inte, eftersom att man inte kan ställa tillbaka möblerna där dom ska vara än :S Fick då tanken att jag skulle kolla på film, började leta efter en i hyllan.. & där hittade jag inget mindre än The Sims 2! :D Haha, jag visste inte ens att vi hade det xD

Så om någon undrar vart jag är idag, så vet ni att jag ligger i min säng & är beroende av The Sims!

/Nicole


Sleepless

Godmorgon!

Har nästan inte kunnat sova något inatt, för jag har haft riktigt ont av min dyspepsi :( Har nämligen inte ätit min medicin på ett par dar, eftersom att den är slut :O Får ta & ringa vårdcentralen senare idag, så jag slipper ha såhär i helgen. (Dyspepsi=magkatarr)

Annars är det la okej & golvet i köket är nästan färdig lagt :) Det blev jätte coolt & vi är dom första i vårat bostadsområde som har sånt, det är lite kul. Det ser typ ut som stengolv, fast det är tarkett :P Om ni nu vet vad det är xD Haha, neeh nu ska jag vara snäll (A)



/Nicole


ont i benen..

..det är vad jag har! Jag har typ stått upp hela dagen, förutom dom 15 minutrarna när jag åt lunch. Haha, så kan det gå.. Inte ens när man kommer hem får man sitta, för köksbordet & stolarna är borta & soffan är blockad  :( Det enda stället som man kan sitta på är la typ toan :D Haha!

Honey, Nemo, Prillan, Johannes

Snyggingen i mitten är min lillebror! & hur mkt ni än skulle vilja ha honom,
så är det inte tillåtet! And I know you want him ;) Speciellt Johanna & Therese!


Nu ska iallafall den superduktiga & mega trötta kassörskan Nicole gå & lägga sig! Godnatt! (Komiskt, det är en godnattlåt på tv´n nu xD)

/Nicole

ont i benen..

..det är vad jag har! Jag har typ stått upp hela dagen, förutom dom 15 minutrarna när jag åt lunch. Haha, så kan det gå.. Inte ens när man kommer hem får man sitta, för köksbordet & stolarna är borta & soffan är blockad  :( Det enda stället som man kan sitta på är la typ toan :D Haha!

Honey, Nemo, Prillan, Johannes

Snyggingen i mitten är min lillebror! & hur mkt ni än skulle vilja ha honom,
så är det inte tillåtet! And I know you want him ;) Speciellt Johanna & Therese!


Nu ska iallafall den superduktiga & mega trötta kassörskan Nicole gå & lägga sig! Godnatt! (Komiskt, det är en godnattlåt på tv´n nu xD)

/Nicole

Gingerbread cookies

Har varken haft tid eller ork att göra någon inlägg tidigare idag.. Har pluggat & sånt istället :) Men nu tänkte jag skriva lite snabbt ;) Imon ska vi iaf få vårat nya köksgolv, sen är nog det mesta av renoveringen klar.. För iår iallafall ;) Ska till praktiken imon också, hoppas att det finns lite mer att göra då till skillnad mot förra veckan. Det borde det göra nu, eftersom att julen kommer mot oss med stora steg :D



Nu ska jag fortsätta att skriva på mina engelskauppgifter :) Ciao!

/Nicole

Kitty

Något som jag verkligen gillar & inte kan leva utan, det är katter! Speciellt perser. Jag har en alldeles underbar pälskling som heter Tussie <3 hon är en liten gamling nu, som jag har haft sen jag var 8 år :) Men eftersom att hon börjar bli gammal, så vill jag hitta en till liten ullboll som jag kan ha sen efter ah.. Men förhoppningsvis är hon frisk & lever minst lika länge till.

Idag hittade jag iallafall en möjlig kandidat som är helt underbart söt! Men hon kostar 4 000! :O & det är inga pengar som jag bara kan slänga fram :( Annars hade jag gjort det med en gång :D

/Nicole


My new love


Kan man göra något annat än att älska dom här jeansen? Nej, tänkte la inte det heller! ;) Jag tror att Natalie Portman håller med mig med ;P

Har frågat min lillebror om han har några jeans som jag kan få, så han lovade att kolla det tills han kommer hit i helgen :) Hoppas han har det! :D Har nämligen lite ideér på vad jag vill göra :P

/Nicole


Namnsdag

Haha, idag har jag & mamma namnsdag :) Det är inget som vi brukar fira, som vissa andra gör :P Men passar på att baka cupcakes dagen till ära! :D Gotttttttttt! Chokladiga sånna med god frosting! Haha, fan vilken tjockis jag är.. Men älskar man att baka så gör man ;D Då undrar jag en sak? Vad gör jag på handelsprogrammet? Inte fan får jag baka där, eller? haha, två gånger har vi bakat tårta iofs ;)


Har lånat bilden av min bakkompis feliciasdag.blogg.se & det är iaf
samma recept på muffinsarna som jag gör :D



Jag måste verkligen plugga engelska & matte! Någon som kan hjälpa mig? :O

/Nicole

Stulen julgran

Hejhej!

Sitter i skolan nu, har en lång & jobbig dag.. Slutar  om typ 3 timmar :S Men senare ska jag & Karin iväg & sola iallafall :)

Haha, vi hade rätt kul förut.. För samhällselverna har julpyntat i sin korridor, då fick några i min klass för sig att de skulle sno deras julgran & ställa in den hos oss istället! Vilket de gjorde ;) Haha riktigt kul var det, speciellt när lärarna undrade vart den kom ifrån.. Stackars Sp-ettorna fick skulden xD

Nu ska jag försöka att fixa en reklamkampanj i Photoshop :S Måste hitta en ny praktikplats också.. Bråttom! Så är det någon som har en ledig plats, så är det bara att hojta till ;)

/Nicole

Skrattigt

Efter några timmars bakande, så blev det 100 st goda lussekatter! :D Grym är jag allt ibland ;) Har inte hunnit med så mkt mer än det idag :P Eller jo, jag gick på promenad med Karin!

Haha, jag tror inte att jag & Karin har skrattat så mkt på länge, som vi gjorde idag! :D Allt från massa gamla minnen till parlamentet som vi kollade på förut! <3 Underbart! Imon är det skola igen, vilket jag verkligen inte orkar! :S Har en jävligt lång & tråkig dag .. Menmen, det blir väl vad man gör det till, right?



/Nicole


"Tyst det är i husen"

Godmorgon!

Här hemma hos mig sover fortfarande alla andra, medans jag är uppe & grejar. Funderar på att gå ut på en promenad strax, sen ska jag som sagt hem & baka lussekatter! :) Ska försöka hinna plugga engelska en stund idag också, sen får jag ju inte glömma min tv-eftermiddag.. Greys, one tree hill & gossip girl! Myspys!

Nu ska jag sätta lite fart på min mamma, som jag praktiskttaget kommer att tvinga att sätta upp julgardiner & sånt idag, eftersom att hon inte har gjort det än :P



/Nicole

Andra advent

Nu är det redan andra advent! Tiden går verkligen jätte fort & snart är min favoritdag på hela året här! :D *Längtar* <3


/Nicole

Myskväll

Sitter & kollar på The pacifier med min lillasyster :) Har gjort iordning lite popcorn, morötter & dip oxå ;)

/Nicole

ICA

haha, har precis vaknat efter en liten tupplur ;) Ska snart åka ner till ICA & handla med mamma, sen ska vi hem & laga middag! Idag blir det kyckling med något  (potatis <3 eller ris) och vitlöksböd :D Mums vad gott!

/Nicole

Christmas feelings

Godmorgon!

Vaknade tidigt idag, för typ en timme sen :P

Idag har jag riktiga julkänslor! Har haft låten Santa claus is coming to town på hjärnan hela morgonen :P Haha lite kul faktiskt! En sak som är lite tråkigt, är att vi inte har hunnit få upp några adventsljusstakar eller julgardiner än  :( Vi har liksom inte haft tid till det, men vi ska försöka att hinna det denna helgen iallafall & imorgon ska jag baka lussekatter & ha lite adventsmys med familjen :)

Jag känner att det var vääldigt längesen jag bakade :O Får se om jag bakar cupcakes idag eller något :) Men jag är inte sugen på något sånt, men det är väldigt kul att baka iallafall ;D



Nu ska jag gå & göra lite frukost & sen ska jag göra lite nytta här hemma :)

/Nicole


Tjejkväll

Godnatt alla söta bloggläsare!

Kom hem för ett tagsen, har varit hos Cicci & sedan var jag hos Linnéa & sedan drog vi till någon i timmer :) Men nu är jag iallfall hemma & nu ska jag sova :) Har haft en riktigt rolig fredagkväll!! Jag lägger ut bilder lite senare när jag har fått bilderna från elite studio ;)

Natti! Puss <3


Fredag!

Tänkte att jag kunde skriva ett snabbt litet inlägg nu :) Ska strax börja att göra mig iordning, sedan så kommer Karin hit & fixar sig :D Sen blir det till att dra till Cecilia! Får se om jag skriver mer ikväll eller om det blir imon ;)

Ha en rikitigt kul fredagkväll, för det tänker jag ha! :D

/Nicole

Trötter

Sitter i skolan nu  & hoppas att vi slutar snart!

Ska till Cicci ikväll & fira hennes 18-årsdag med tjejerna! <3 Det ska bli riktigt kul! Så jag får se när jag kan skriva nästa inlägg.. Kanske innan jag sticker iväg ikväll? :) En sak är iallfall säkert. jag måste sova innan! :O Jag är otroligt trött. "/

/Nicole


ont i benen

Hej & hallå!

Haha, idag när jag kollade på klockan när jag hade vaknat, så var den 06.20! & jag var pigg! :D Iofs så är ju inte det så konstigt, med tanke på att jag somnade 20.30 igår xD Haha, så jag gick iallafall upp och väckte min syrra (Tänkte jag iallafall, men av nån anledning var hon vaken! & det händer ALDRIG) & sånt, sen skulle jag bara "mojjna" mig eftersom att jag inte skulle åka förens efter 3 timmar :P Men då somnade jag om& vaknade 8 när väckarklockan ringde, as gött!

Sen har jag varit på praktiken hela dagen & sedan blev det en sväng förbi allum, eftersom att jag ska på tjejmiddag imorgon.. Men jag hittade ingen present där :( Sen kom jag på en sak som skulle kunna funka, men jag kan inte skriva vad just nu ;)


Mitt underbara älskade spöktäcke, som jag aldrig växer ifrån! Älskar det! <3

Neeh, nu ska jag göra mig iordning för att sova ;) Natti!

/Nicole

Iskallt!

Checklista:

En iskall Nicole [XX]
Dubbla stickade tröjor [x]
Dubbla tjocka strumpor [x]
Stort mysigt duntäcke [x]

Alltså.. Jag har en jävligt kall lägenhet som jag inte kan justera värmen själv på!



& nu är det bara 22 dagar kvar tills julafton!

/Nicole

tacos

Idag överraskade jag mamma & Issa med att göra tacos till middag! :) Både blev väldigt glada för det, speciellt Issa som har tjatat om det i typ 1 vecka ;)

Jag fick in europaprojektet i tid, men inte med alla uppgifterna :P Men det löser sig :)
Är otroligt trött nu, så jag ska göra mig iordning & gå & lägga mig nu! Det ska bli riktigt skönt! 
Vi hörs imon kväll efter praktiken!



/Nicole


1 tim 15 min..

.. Är den tiden som jag har kvar att göra klart mitt projektarbete. Nedräkningen och den ultimata stressen började vid 12 :P Nu måste jag fortsätta!

/Nicole


A lot of work work!

Sitter och stressar med dom sista uppgifterna på projektet nu, har 3 timmar på mig att hinna få färdigt dom! :O Jag hoppas verkligen att jag hinner med det mesta iallafall :) Har egentligen lunchrast nu, men vi sitter kvar & pluggar istället :P Hah, det trodde ni inte om mig va? Inte jag heller kan jag ju säga isf ;)

Hörs senare! :)

/Nicole


Grattis!

Vill bara säga ett stort grattis till min mamma som har fått fast anställning! :D <3 Det är hon verkligen värd, även om det kanske inte är världens bästa jobb :P Men det är ju trots allt bättre än ingenting :)

Nu sitter jag iaf & kollar på despie, spännande!

/Nicole


Vart är alla?

Haha vi är 8 stycken av 28 här i våran klass idag, bara för att dom andra är hemma & är sjuka av svinis vaccinet xD

 Är fortfarande glad att jag slapp ta det & jag bryr mig inte om hur många som tycker att jag är egoistisk pga det. För Läkarna på vårdcentralen har sagt att jag inte behöver ta det, eftersom att ja redan har haft sviniins :) & efter vad jag har märkt, så har folk mer långvariga och jobbigare problem av vaccinet än av själva sjukdomen :P

Nu ska jag fortsätta plugga massor!

/Nicole


Trött

Godmorgon!

Jag hinner inte att skriva så mycket nu, men en snabb update får det allt bli så Karin har något att läsa :)

Sitter i skolan nu & ska plugga på vårat projektarbete som ska in imorgon :O Så nu har jag riktigt mycket att göra. Sen när jag kommer hem skall jag göra engelskauppgifterna som jag skulle gjort för typ 100 årsen, eller ah inte riktigt så längesen kanske ;)

Är otroligt trött, har varit det i ett par dagar nu, men idag tar det rekordet. Jag måste verkligen sova, men jag hinner inte lägga mig i tid ikväll heller :( Känner mig fortfarande sjuk & febrig "/

/Nicole


RSS 2.0