Tjockis på heltid..

..det är vad jag är! & gott är det! :D Oavsett hur mycket eller inte alls sugen jag är, så är det alltid lika gott att äta ;) haha, thats the way I am ;P Just  nu är jag jääävligt sugen på sockerkakssmet, riktigt jobbigt för jag ska inte äta det.. :P hahaaha

Idag har jag iaf inte gjort så mkt mer än att ha varit i skolan & kollat på när min klass tog svinissprutan & blev jätte dåliga.. Det fick till och med komma tre ambulanser på förmiddagen, för att folk i skolan blev så dåliga av vaccinet :S Jag iaf har ju haft tur i oturen & har redan haft svinis :)


Nu tänker jag gå & måla naglarna, sen är det dags för sängen!

/Nicole

1a advent

Godmorgon!

Idag är det första advent och då är det inte långt kvar tills julafton! :D



Nu ska jag städa & julpynta lite i lägenheten :)

/Nicole


Jag

På en plats, någon annanstans,
Kanske långt bort mot fjärran.
I en annan stad, i ett annat land,
men ändå är det jag.




/Nicole

Saknad

Jag saknar dig.
Även att jag kanske inte alltid gillar dig,
& trots att inte många höll med mig om
hur jag ansåg att du var.
Alla var emot mig, tillslut kunde inte
jag heller se de bra sidor som du
faktsikt har. De riktiga sidorna som
verkligen visar vem du egentligen är.
Jag saknar dig!



/Nicole


Wasa julknäcke

Mums! Testade precis Wasa julknäcke som jag köpte förut :) Det smakade inte direkt "juligt" men det var gott iallafall.

/Nicole


Hämnden är ljuv

Min katt är inte snäll :( Han bet mig i armen! Okej, det var kanske lite mitt fel, för först retade jag upp han & sen lyfte jag bort han från sängen, då blev han arg xD haha

Idag åkte jag allafall till ikea med mamma efter skolan :) Mysigt! Köpte lite nya doftljus, som luktar choklad och kanelbullar ;), matta till vardagsrummet, vardagsrumsbord, nya glas och lite kuddar. Sen var jag på allum en sväng, där jag inte köpte något av det jag skulle typ, utan bara massa annat. Skulle köpt julklappar och hårfärg, men kom därifrån med lite smink, en halsduk, bodylotion & hårinpackning ;) Det är ju iofs bra det med..



En sak som däremot inte är lika bra, är att jag skulle kolla hur mycket pengar jag hade på kontot.. Jag tog ut lappen ur automaten och fick ett brett leende av siffrorna som stod där (Tro nu inte att det var mkt!) Men det var iallfall mer än vad jag trodde.. Men då fick jag känslan av att något inte stämde, så jag ringde mamma & frågade hur mkt pengar hon hade satt in.. Studiebidraget, vadå då? Svarade hon.. Jag ba ehm.. Det är .. kronor på mitt konto? Hon ba: Jaha är det där mina pengar är? Jag undrade vart dom försvann! Tur att det var ditt konto iallfall, sa en glad mamma. En inte längre glad, men nu besviken Nicole tyckte då att pengarna kunde vara kvar på kontot, men det tyckte inte mamma som ville ha tillbaka dom :( Haha

Nu ska jag sätta ihop borden till vardagsrummet :) Ha en fortsatt bra fredagkväll :)

/Nicole

Städning

Hej & hallå!

Jag hade tänkt gå ut på en lång promenad med Ella, men eftersom att vädret är som det är så vände hon nästan direkt när vi hade kommit runt huset.. Vilket jag verkligen förstår :O Istället så blev det att jag började städa i lägenheten, som ser ut som ett helvete just nu xD haha! Nu har jag plockat, dammsugit & möblerat om i min brorsas rum ;) Ska fortsätta städningen med att tvätta golv & fixa iordning i vardagsrummet.. Köket får mamma ta sen när hon kommer hem från jobbet ;)

Ska ta & laga lite mat nu också. Riktig hemmalagad mat & något som man kan ha grönsaker till, som står på min lillasysters önskelista. Med det menar hon något med potatis :P Så det blir hemmagjort potatismos med köttfärslimpa :) Mums! :)



/Nicole


Sjuklingen

Heej!

Det blev till att vara hemma idag iallfall.. Kände mig inte bra imorse när jag gick upp. Hoppas att jag känner mig bättre tills imon iallafall :)

Hörs kanske senare :) Puss!

/Nicole


24 November

Hejhej!

Ifall någon vill veta det, så är det 1 månad kvar tills julafton idag :D Wihoo! & Ja Elin, jag & Issa ska fira jul med er i år ;)
Idag har jag inte gjort så mkt mer än att ha varit i skolan, fastnade nämligen i soffan när jag kom hem ;) Men nu ska jag göra några engelskauppgifter som jag skulle gjort igår.. Dom ska nämligen lämnas in imon :P

Jag börjar känna mig febrig mitt i allt nu också.. Det orkar jag verkligen inte. Jag har redan min magkatarr eftersom att jag stressar för mycket :S Men men, får se om jag stannar hemma imon & vilar upp mig, men antagligen går jag till skolan iaf :P  Jag behöver säkert bara sova :)

Ha det så bra, speciellt systra mi med lillplutten i magen :)<3

/Nicole


Vilka är ni? :)

Kom hem för en stund sen från solningen, som för den delen gick bra. Jag är kanske inte så mkt brunare, men däremot är jag mindre vit! & det där med att plugga gick precis som vanligt -Inte alls! Haha, får ta nya tag imorron ;P

Just det, det skulle vara väldigt kul att veta vilka det är som läser min blogg :) Så om ni vill så får ni gärna skriva en kommentar med erat namn & sånt så jag vet ;)


Banankaka, något som jag bakade idag. Så vi slapp slänga bananerna för att de hade några "Prickar" på sig. (Jag vill nämligen ha dom gröngula haha :P)


Nu ska jag göra mig iordning & gå och lägga mig (A) Godnatt!

/Nicole


Sunshine in my life

Tjatja!

Hade tänkt att jag skulle gå & sola lite om en stund :) Är nämligen väldigt blek just nu, så det kan vara härligt med lite färg iaf ;) Även om jag har väldigt svårt att få det xD



Måste nog plugga lite också :S Ska börja läsa en engelska bok som ska vara klar om 1 vecka :P haha, det är ju tur att man (INTE!) börjar i tid med det man ska ;)

/Nicole

"Snart är det jul"

Hallå i stugan!

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg nu, eftersom att jag & mamma håller på att städa & greja i hela lägenheten! & mitt iallt så pajade våran dammsugare :( :O Rätt jobbigt om man säger så..

Haha, enda sen i början av oktober, så har jag gått runt & sagt snart är det jul! Eftersom att det är något som jag verkligen har längtat & längtar efter. För julen är min absoluta favorit högtid & typ den enda som jag bryr mig om! ;) Det var lite kul faktiskt, för ett tagsen så gick jag ut till mamma i köket & så sa jag såklart snart är det jul! Mamma som då hade hört detta typ tusen gånger redan sa: Om inte du slutar säga så snart, så hinner jag tröttna på julen innan den ens har börjat, okej?! Jag tänkte att jag inte skulle säga så mer till henne då, när min lilla syster precis kom in i köket & glatt säger "Snart är det jul"! Snacka om att jag fick ett gott skratt!


/Nicole


Choco

Mmm! Jag skulle bara säga att Kärkleksmumsen blev riktigt lyckade & jätte goda! :)


Tonight

Hejhej!

Idag har jag faktiskt bara tagit det lugnt & så :) Just nu håller jag på att baka kärleksmums! (Cocosrutor, cholkadrutor, fiffirutor, moccarutor. Vad man nu vill kalla dom, kärt barn har ju många nman, eller hur?) Fick ett nytt recept av Licce, som jag ska testa! Det är väldigt annorlunda mot mitt, men jag tror detta är lite bättre, eftersom att det är mindre socker och sånt :P


Recept på Kärleksmums!

Smet                               Glasyr
4 Ägg                              100 g margarin
6 dl socker                       2 dl mjölk
2 msk vaniljsocker            2 tsk vetemjöl
6 dl vetemjöl                    2 tsk vaniljsocker            
4 tsk bakpulver                6 tsk kakao                          
2 msk kakao                    4 msk
3 dl mjölk
200 g margarin                 (Cocos till garnering)

Gör såhär:

¤ Smält margarinet
¤ Vispa ägg & socker poröst
¤ Blanda i alla de torra ingredienserna, sedan mjölken & sist det smälta margarinet.
¤ Häll i smeten i en stor, smörjd ungsform
¤ Grädda kakan i 175 grader, i ca 20-30 minuter.
¤ Låt kakan svalna.

¤ Smält margarinet i en kastrull, se till att det inte är några klumpar.
¤ Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke.
¤ Häll i mjölken i margarinet & rör om.
¤ Häl i de torra ingredienserna. Låt detta koka upp & rör om hela tiden tills glasyren blir ganska tjock.
¤ Låt glasyren svalna lite & häll den sedan över kakan & strö över cocos.
¤ Skär upp i stora eller små bitar.
¤ Färdig att njuta!

Nee, nu ska jag göra färdigt kärleksmumsen och städa lite i mitt rum, så får vi se vad som händer ikväll ;)

/Nicole


Om möblerat

Jag har världens underbaraste mamma! Jag satt i köket & lyssnade på musik & kollade lite på datorn, så kom min lillasyster & frågade vart mamma var.. Då sa jag att jag inte visste. Jag antog då att hon hade gått ner till grannen. Men senare när jag skulle gå in i mitt rum, så hade hon städat & möblerat om! :D Snacka om att jag blev förvånad!

Så imon ska jag försöka hitta någon som jag kan låna en borr av, så jag kan sätta upp mina hyllor & så ska jag fixa lite annat i rummet! :)

Men nu ropar sängen! Natti!

/Nicole


Bad romance


Mary Kay

Hejsan alla underbara bloggläsare!

Hinner tyvärr inte skriva så mkt just nu, men det är ju bättre med lite än inget alls ;)
Idag har jag varit på praktiken (Hemtex) där vi hade fullt upp med alla julshoppande människor. Efter att jag tillslut hade kommit hem iallfall, så gick jag över till en granne som säljer underbara Mary Kay produkter :) Eftersom att det var jul öppethus, så bjöds det på glögg, julmust, pepparkakor och julskum <3 Jag & min lillasyster Issa, gjorde olika skönhetsbehandlingar & provade lite olika produkter :) Jag har intge riktigt bestämt mig för vad jag ska köpa än ;)

        På den andra bilden, så är det en handvård serie, som var jätte bra! Mina händer var lika lena som en babyrumpa efteråt! :)

Jag kan verkligen rekomendera Mary Kays produkter, eftersom de är bra för hyn! Till & med sminket... Jag får tillexempel jätte dålig hy om jag inte använder min foundation ;P

Nej, nu måste jag fixa mig & gå & sova :) Skriver mer imon kväll, om jag hinner! Godnatt!

/Nicole


Virus!

Kul! Jag har haft min dator i typ en vecka & jag har redan fått virus på den! :@ Nu måste jag ominstallera hela skiten...

Trötter

Idag fick jag mina nya tapeter! :D Det blev jätte fint tycker jag :) Målarna kom och väckte mig vid sju imorse, när jag började 10 för en gångs skull.. Rätt segt, men jag somnade rätt gött i soffan när jag kom hem från skolan iaf ;) Haha!

Imon har jag praktik hela dagen, sedan ska jag på öppethus hos en granne som säljer MaryKay produkter :) Dom är lite dyrare, men väldigt dryga & av bra kvalité! Jag tänkte köpt en ny foundation, men min ängel till mamma hade redan köpt en till mig (A) så nu får jag försöka hitta något annat kul istället :) Det kanske blir en eyeprimer.

Men nu står min mamma & hänger över datan typ, för jag har lovat henne att sitta vid den en stund.. Men vi hörs imorgon istället! Ha en fortsatt bra kväll & godnatt!

/Nicole


Kärleksmums

Jag vet vad jag ska baka i helgen :D Kärleksmums!



/Nicole

Sladdlös

Asså seriöst.. Jag måste hitta min sladd till mobilen, så jag kan lägga in bilder!

Vagnar

Hejhej!

Jag satt och läste http://mammaklara.blogg.se där hon skrev ett inlägg om barnvagnar.. Då kom jag och tänka på min mammas lite udda intresse, som är just -Vagnar! Allt från små i swarowskikristaller, till dom väldigt mycket större äldre barnvagnarna!

Detta intresse är något som vi syskon i familjen inte rikigt har orkat med lika mycket, eftersom att hon har samlat på sig en hel del under åren :P Men eftersom att det är en av hennes stora passioner i livet, så låter vi henne ha alla konstiga vagnar iallfall... Även att dom står lite överallt. Fast jag tycker att det är ganska jobbigt när de står en stor vagn i vardagsrummet typ xD & ni kan ju tänka er när man tar hem någon ny kompis, dom börjar ju undra kan man ju säga ;)

Nu är inte detta en av hennes vagnar, men det är liknande sånna som hon har.

/Nicole


091117

Godkväll alla sötnosar! <3

Idag har jag inte gjort så mkt mer, än att ha varit i skolan :P Eller jo, jag var faktiskt uppe hos våran fastighetsskötare en liten sväng & valde tapeter :) Det ska bli riktigt skönt att få det gjort nu, eftersom att jag har väntat i en evighet typ :P (11 år) Bara för att den förra fastighetsskötaren hade tummen mitt i handen typ :P haha.. Men nu äntligen har dom bytt fastighetsskötare iallafall! Nu går det undan, nu tog det 2 veckor istället för elva år ;) Liiiite skillnad om man säger så.

Imorgon ska jag på en föreläsning som handlar om Handelsgrejjer med skolan (Jag läser andra året på Handels och -administrations programmet) Det tar ungefär hela dagen .. Sen när jag kommer hem så blir det till att tömma rummet från möbler :O Ska försöka hinna till någon skoaffär också!

Nu måste jag iallafall tänka på refrängen, eftersom att jag ska upp väldigt tidigt imon :) Godnatt!

/Nicole

Min plan

Hejhej!

Jag måste bara säga att det är jätte kul att jag har fått massa nya läsare här på bloggen! Välkomna hit :)
Jag hoppas att ni hittar något som ni tycker om här, men min blogg är långt ifrån klar :)

Planen är att jag hittar någon som kan hjälpa mig med blogg designen! & sedan har jag tänkt att skriva om mina stora intressen, matlagning/bakning & makeup! :) & lite allt möjligt annat, som händer runt omkring i min värld!

/Nicole

Cupcakes

Hej & hallå!

Jag har inte riktigt orkat blogga nu i helgen, som ni kanske har märkt.. Så jag tänkte att jag skulle skriva lite grann nu iallafall :)

Denna helgen har varit lugn för min del, vilket har varit väldigt skönt! Man behöver det mer än vad man tror :P Har passat på att vara lite med familjen & sånt också. Igår hade vi lite lördagsmys & åt glass med maränger & massa andra goda tillbehör :)

Funderar faktiskt på att gå ut på en promenad snart, sen hade jag tänkt att baka cupcakes :) Jag ska nog göra några med choklad & några som en morotskaka! Jag får la se hur det går, eftersom att jag inte har gjort detta innan.. Men det går säkert bra! Jag kan lägga ut bilder så fort jag har hittat sladden till datan! Ja, den är fortfarande borta :O



/Nicole


Olika vägar

Två vänner har alltid gått på samma väg.
De har träffat samma människor och har mött samma med & motgångar.
Skillnaden är att de har upplevt allt på olika sätt,
Vilket har lett till att de har formats till olika individer.
Skillnaden är nu så stor, att två vänner skiljs åt & går åt varsitt håll.

/Nicole

African night

Hejhej alla sötnosar!

Sitter & bloggar i mitt mysiga rum, där jag har tänt massa ljus & har på avslappnande afrikanskinspererad musik :)

Jag orkar faktiskt inte skriva så mkt om min dag just nu, är nämligen trött efter min lilla träningsattack! haha, jag tränade här hemma i flera timmar.. Jag behövde få ut en hel del negativ energi & ombilda den till något positivt :) Det hade jag tänkt fortsätta med imon, då jag ska ha ett litet hemmaspa, med ett varmt skumbad, tända ljus & lugn musik <3 Sånt borde man göra lite oftare, för det sker vääldigt sällan för min del.

Nu ska jag gå & lägga mig, skriver mer i helgen! Godnatt :)

/Nicole


Out from under

Breathe you out, breathe you in
You keep coming back to tell me
You're the one who could have been

And my eyes, see it all so clear
It was long ago and far away, but it never disappears
I try to put it in the past, hold on to myself
And don't look back

I don't wanna dream about, all the things that never were
And maybe I can live without, when I'm out from under
I don't wanna feel the pain, what good would it do me now?
I'll get it all figured out, when I'm out from under
(From under, from under, from under)

So let me go, just let me fly away
Let me feel the space between us, growin' deeper
And much darker everyday

Watch me now, and I'll be someone new
My heart will be unbroken, it will open up
For everyone but you
Even when I cross the line, it's like a lie I've told a thousand times

I don't wanna dream about, all the things that never were
Maybe I can live without, when I'm out from under
I don't wanna feel the pain, what good would it do me now?
I'll get it all figured out, when I'm out from under
(From under, from under, from under, from under)

A part of me still believes when you, say you're gonna stick around 
A part of me still believes we can, find a way to work it out 
But I know that we tried everything we could try so let's just, say goodbye
Forever...

I don't wanna dream about, all the things that never were
And maybe I can live without, when I'm out from under
And I don't wanna feel the pain, what good would it do me now?
I'll get it all figured out, when I'm out from under












Joanna Pacitti

Inte okej!

Nu när jag för en gångs skull satte mig för att plugga, så vill Microsoft word inte fungera på datorn! :O Det är så inte okej!

/Nicole

En längtan

Alla har vi en dröm, om att någon gång i livet skaffa barn & bilda familj.
En dröm som sakta men säkert växer mot en längtan.
En längtan som inte kan försvinna, förrens den dagen, då du har din underbara ögonsten i famnen.
Den dagen, då din dröm blir verklighet!


Tänk dig då att denna drömmen, snabbare än vad du tror växer mot en längtan! Utan din vilja..

Tänk dig.. Att du gillar den för dig, perfekta killen. Han har en bra personlighet, bra utseende, han har körkort, bil -allt! En dag hettar det till mellan er, detta är kanske inte det rätta, men det sker iallafall. Inget mer med det & verkligen inte från hans sida. Detta är inget du vet, inte just då iallafall.

Efter ett par veckor, börjar du känna dig annorlunda. Det börjar med att du mår illa varje morgon & att dina bröst ömmar mer än vanligt. Du får också en rundare mage, men du tänker bara att det snart är den tiden på månaden. Men den dagen kommer inte. Känslorna är nu på topp & du vet inte vad du ska tro.

Du väntar & tänker att den dagen snart kommer.. För det brukar den ju! Det tar tid & mer saker sker med din kropp. Tillslut börjar folk i din närhet fråga dig om din mage. Du har inget svar, utan bara tankar.. & frågor. Den dagen du tror du vet ditt svar, kommer den dagen du innan innerligt hoppats på.

Skillnaden är nu, att du inte längre vill det. Även om det är det som du hela tiden önskat.  Likaså finns den längtan, som du inte visste du hade innan.
Längtan av att ha din ögonsten!

All by Nicole!


Mmm.. Marabou!

Hejsan hoppsan i gallopsan!

Idag har verkligen allt varit emot mig! Dagen började med att jag försov mig, & såklart på den dagen då det är minst bra, eftersom att jag hade praktik. Jag hann inte med bussen, men sån tur var började mamma senare, så jag fick skjuts <3 Påväg till bilen, så fick jag vända & gå tillbaka flera  gånger för att jag hade glömt massa saker :P Men tillslut kom jag iallafall fram till praktiken, där inte sakerna gick som dom skulle för mig heller xD Haha, jag slog i mig, välte saker (som sån tur inte var av glas, som resten av sakerna på hyllan var!) och så knäckte jag en nagel typ till mitten! Ni tjejer som har haft långa naglar nångång vet ju hur det känns!

Efter en lång & otursam dag, så sitter jag iallafall här med min älskade Marabou choklad & ska plugga lite(!) Jag får la se hur länge jag orkar innan jag somnar :P
Imon så ska vi iaf på studiebesök på olika företag & sen är det äntligen helg! :) Ska bli riktigt gött!

Men inte lika gott som detta ;) haha


/Nicole


Tävling hos Lily!

Godkväll alla underbara läsare!

Jag skulle bara säga att jag är med i en tävling på Lilys (Linda Blom) underbara blogg! Där man kan vinna en mjukisdress! :D Min första tanke var wow! En sån vill jag ha.. Men sen kom jag & tänka på världens bästa mamma, som råkar vara min. En mamma som alltid sätter sina barn i första hand & aldrig sig själv. En mamma som borde sluta att bara tänka på alla andra & istället mer på sig själv :) Jag kan inte ens komma ihåg när hon köpte ett klädesplagg till sig själv :O & till råga på allt, så har hon gått ner över 20 kg detta året, eftersom att hon har varit sjuk :( Nu har hon alltså bara de kläder, som hon kunde ha när hon var 20 kg större!

min tanke är nu att jag ska vara med i den här tävlingen för hennes skull & ge den till henne i present, om jag nu har turen att vinna! Istället för att jag skulle ha den själv.. För jag vet att hon skulle bli otroligt glad för en sån sak.. Även om många kan tycka att det inte är så märkvärdigt. Men som tur är, så är inte jag en av dem.. Utan jag tycker att det är viktigt!

Nu tycker iallafall jag att ni kan ta en titt på Lilys blogg, som är värd att läsa :) http://lindablom.se och hoppas att jag blir den lyckliga vinnaren! & för den som undrar, så finns den underbara mjukisdressen att köpa på missbella.se :)

Ha det bra & godnatt! puss!


/Nicole


Början på ett nytt liv

För ett tagsen så skrev jag att jag ska bli något roligt, men inte vad.. Nu kan jag äntligen berätta vad det är! Det är min underbara syster & hennes kille som ska ha en liten bäbis! (Skriver med Ä, eftersom att det låter så stockholms aktigt annars) Så jag ska bli moster!!!! :D Det är något som jag verkligen ser fram imot, eftersom att jag älskar barn! :)

Hon bloggar också emellanåt, så läs gärna hennes blogg! http://sabinavictoria.blogg.se

/Moster Nicole


"Bygg-bagdad"

Halloj!

Haha, jag fick nog en rätt störande men dock rätt så rolig start på min måndagsmorgon! Vi ska nämligen lägga in parkett/klinkers i vardagsrummet & hallen idag.. Eller vi & vi! Vårat hyresbolag står för det faktiskt :) Men iaf, runt 8 tiden så knackade det på dörren & där stod ingen mindre än .. -En stönande polack! Hahah, det var visst jobbigt att gå upp för våra trappor :P (Okej, det kanske inte är helt säkert att han var polack, men något åt det hållet iaf :P haha, det spelar liksom ingen roll!)

Iaf, han kom in & kollade läget & fick då syn på våran underbart stora skinnsoffa! Haha, ett högt oouh(!) hördes från polacken, som inte verkade lika glad över våran soffa. Eftersom att det var han som skulle vara tvungen att flytta runt den, när han hade väntat sig ett tomt rum! xD Haha, vi kunde omöjligt få bort soffan någon annanstans, eftersom att detn inte går igenom några dörrar! :O Haha, jag kan la säga att våran ytterdörr, (som nu äntligen är bytt) gick sönder när vi skulle få in soffan när den var ny. Haha!

Skriver kanske lite mer ikv, om jag lyckas hitta min dator i all röra ;) Ska hjälpa Karin med en svenskauppgift & lite sånt sen.. Får se om jag lyckas övertala henne till 1 timmes träning oxå, det skulle sitta vääääldigt bra efter helgen.

Sry, för bildbrist.. Men nu när datan äntligen är fixad, så har sladden till mobilen försvunnit "/ Har jag tur så hittar jag den nu nån dag när vi ställer tillbaka alla möblerna igen! :P


Jag & Adrian i skolan för något årsen!

/Nicole


Changes

Hej & hallå!

Nu var det änna ett tagsen jag skrev, men det ska det förhoppningsvis bli ändring på nu! För jag får antagligen min data idag :D Vilket ska bli jävligt gött.

Annars händer det massa grejer runt omkring, för just nu så håller dom på att byta ytterdörren hos mig, samtidigt som det ska tapetseras om i mitt rum & så ska det bytas golv i hallen & i vardagsrummet! Det är rätt jobbigt under tiden, men det är värt det när det är klart :) Sen kan jag äntligen sätta upp hyllor & sånt i mitt rum, så det blir lite ordning.

Haha, just det ja.. Jag klippte mig & färgade håret på lovet! Nu är det typ axellångt, brunt med blonda slingor :P

Igår var jag med Karin en stund, vi var iväg & solade & sedan tog vi en mysig promenad! Mer sånt för våran del tycker jag! Haha, & så är det dags att börja träna igen nu, för jag är lika otränad som en banan!

Ha det gött i det underbart jobbigt kalla och regniga vädret! Puss!

/Nicole

RSS 2.0