Sommarvärme

Gomiddag!

Vilket underbart väder det är idag! :D Yeeeiy! Egentligen så skulle jag velat sola vid havet idag, men det tar typ 2 timmar att åka dit, så det får bli våran sunkiga lilla sjö istället. Ska vara med Karin idag också ;)



Vad ska ni hitta på denna underbara sommardag? :)

/Nicole

Bästa vän!

Åh idag har jag äntligen fått umgås med halvan! Hon  har varit borta mycket de senaste veckorna, haha aldelses för lååång tid tycker jag iaf! Det märktes verkligen, för vi hade jätte mycket att snacka om! Vilket är väldigt kul iofs ;) Förutom att snacka massor, så har vi även gjort lite slingor i Karins hår, eftersom ett hennes mörka hår bleks mycket nu på sommaren :) Innan allt detta så var jag uppe & solade/badade med Danne. Trevligt var det, speciellt eftersom att det var ett tagsen vi träffades sist.

Imon ska jag hänga med Kaki till tandläkaren & sedan blir det till att kolla lite i affärer :) Får se om jag hinner sola en del imon också :D Det är nästan lite beroende framkallande, eftersom att man bara vill ha mer färg hela tiden ;) Speciellt jag som har väldigt svårt för att bli brun!

Haha nu ska pratkvarnen fixa sig lite (borsta tänderna & sånt) & sen ska jag sooova! :D Riktigt nice! Nattinatti!

/Nicole

Update

Haha jag tror nog att vädret hörde att jag var arg, för just nu skiner solen. Dock så lurar molnen fortfarande, men förhoppningsvis håller de sig borta ;) Snart ska jag upp & bada i våran äckliga sjö med några kompisar, najjjs. Just det, frukosten fick bli mina supergoda havrescones :D

/Nicole

Dunder frukost!

Godmorgon!

Kollade vädret innan jag gick & la mig igår & det utlovade en stor fet sol och 22 grader. Nu när jag kollade ut var det moln överallt, men värmen fanns ju iofs. Men jag hade faktiskt ställt mitt alarm för att gå upp & sola, men det sprack ju ganska snabbt. Jag får la hitta på något annat ist då ;) Men jag vill ju bli bruuuun :( Får la bli en sväng till solarieöarna sen ist då ;)

Nu känner jag iaf för att göra en dunder frukost. Typ ägg, bacon, olika bröd, juice, te, pannkakor, you name it! Haha inte för att jag är särskilt hungrig, men det hade varit kul att överraska resten av familjen! :D Får la se vad jag hittar på för kul ;)

/Nicole


Väldigt mycket musik?

Har suttit & lyssnat på massa gamla låtar som ni kanske har märkt i tidigare inlägg. Men ibland blir det ju så ;) Ganska knäppt hur många låtar kan passa in så jäkla mycket på en själv asså. Men dock är det oftast killar som sjunger om sina tjejer.. Detta är iaf en låt som passar in på mig !



/Nicole

Under mitt paraply

Hahaha rätt kul att höra hur fjantig en låt kan bli om man översätter den till svenska från engelska!



/Nicole

När hjärtat sviker

/Nicole


En midsommar ur drömmarna

Hej igen!

Nu är jag hemma efter att ha varit nere på mina kusiners sommarställe i ett par dagar :) Det har varit riktigt kul & mysigt. Jag, Issa, Elin & Simon var ute på cykelturer till fina stränder där vi promenerade omkring i solnedgången, trängdes i den lilla stugan & njöt av det underbara vädret. Allt har verkligen varit lyckat!

Midsommarafton började med en jätte mysig frukost ute i solskenet, sedan fixade vi det sista på våra midsommarkransar som vi hade förberett dagen innan. Efter det bar det av ner till havet där det var dans runt midsommarstången & lite lotterier & annat kul.

Sedan var alla hungriga så vi vandrade hem & åt midsommarmiddag innan vi gick till några vänner för att äta mängder med jordgubbar & för att spela 5-kamp. Självklart så skulle det bli kallt & blåsigt senare mot kvällen, men det stoppade inte oss från att vara ute på dansbanan med massa gott folk :) Kvällen avslutades sedan med att vi promenerade hem med våra trötta fötter & somnade med en gång vi la oss inne i stugan!

Ja det är la mina dagar i korta drag :) Tack igen Issa, Elin & Simon (& Eva, Daniel & Barbro såklart) för en riktigt lyckad midsommarhelg! <3


Lillasyster, jag & Kusin


Jag blir skjutsad av min kusin Simon

Hur har eran midsommar varit? Spenderat tid med familjen, släkten eller kanske festat med era vänner? :)

/Nicole

Svensk sommar

Halloj i stugorna!

Har varit inne i stan & shoppat lite med Milla idag! :) Köpte ett linne & en klänning som jag skall ha på midsommar, sedan blev det kycklingkebab i Saluhallen :) En väldigt trevlig dag helt enkelt. Nu hade jag tänkt att jag skulle packa lite, så att jag slipper stressa med det sent ikväll..

Imon ska jag åka ner till mina kusiners land & vara där resten av veckan! :D Det skall blir riktigt härligt. Vi får hoppas att det blir bra väder så att vi kan sola & bada i havet. Midsommar ska vi fira hemma hos Elins föräldrars vänner, så det blir säkert trevligt. Jag kommer antagligen inte ha tillgång till internet, så det blir ingen uppdatering förens nästa vecka :)

Hoppas att ni får en lika trevlig vecka & midsommar som jag hoppas & tror att jag med får :)


(Lånad bild)

/Nicole

Något som känns bra, men ändå fel!

Tjolahopp!

Blir ett kort inlägg nu, för jag ska snart dra iväg in till stan för att träffa en kompis. Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra, men det blir antagligen bio eller att sätta sig & kolla på fotbollen på någon krog :)

Hoppas att ni har det bra! :)

/Nicole

Hero

 

I'm no superman
I can't take your hand,
and fly you anywhere you want to go.
I can't read your mind
like a billboard sign,
And tell you everything you want to hear..
But I'll be your hero <3

/Nicole

 

 

 

 

 

 

 


I wanna belive in you, but I can´t!

Jag kan inte släppa att du har blivit precis som dom. Precis så som jag verkligen inte trodde att du var. Det var du ju iofs inte, men du är det nu. Det är la det som räknas. Jag blir ledsen när jag tänker på det. För att jag vet att du är en helt underbar & gullig människa. Varför ska du då spela den du är idag? Det går liksom inte ihop nånstans. Du är inte så "tuff" som du tror. Det är jävligt synd att du tror det. Du förlorar bara så mycket på det i slutändan.

Jag vill fortfarande tro att du är den som jag lärde känna, men jag kan inte det längre. Hur mycket jag än vill göra det. Jag brukade älska dig för den du är, men det gör jag inte längre. För då är det inte dig som jag älskar. Jag kan inte lura mig själv längre. Du är som bortblåst. Fyfan vad det känns hemskt att säga detta, men jag har förlorat nästan all respekt för dig. Du har bevisat för mig vart du står.

Ser inte jag en skymt av att du är kvar, att du bara har sprungit och gömt dig.. Då har du förlorat en vän!

/Nicole


En omvänding mot det sämre

Det finns en sak som jag har tänkt ganska mycket på den senaste tiden. Det är hur vissa människor har förmågan att omvandla "Bra" människor till "sämre" människor. De skall vara så himla tuffa & vara ute & slåss. De skryter något fruktansvärt om allting & tror att de är störst, bäst biff & vackrast. I deras värld skall man vara grov & tjejer är objekt. Det finns inte att man "älskar med en tjej"/har sex, utan man bankar/knullar/sätter på en tjej.

I själva verket är dessa människor fruktansvärt omogna & antagligen väldigt osäkra på sig själva. Hur fan orkar man gå runt & vara en sån person? Det finns några som jag känner som var helt underbara människor från början. Riktigt bra vänner, som även var "skötsamma" om man säger så. Nu är de helt omvända. De är jätte kaxiga och springer runt & spelar allan.

Det är synd om dessa underbara människor tror att de vinner något på att vara så. De vinner inte någon som helst respekt på att springa runt och slå ner folk. Det är snarare tvärtom! Att folk förlorar all respekt för dem & tycker att de borde växa upp & sluta vara så barnsliga.

Man vinner inga som helst riktiga vänner i ett sånt liv. Det du måste göra är att du hela tiden skall bevisa vad du går för, att du är liiite tuffare än de andra i gänget & du skall toffla efter "ledaren" hela tiden! Seriöst ni går inte på lågstadiet längre!! Vissa av er är vuxna människor och de andra är på god väg att bli det. Men detta gäller bara åldern & inte beteendet!

Jag hade kunnat skriva en jättejätte lång text om detta, eftersom att det är något som sker väldigt nära mig. Jag är bara så jävla less på att se dessa underbara människor bli till någon som man inte har någon somhelst respekt för längre, för det ha de inte för någon annan heller. & som de flesta har fått höra från när de var små, Behandla andra som du själv vill bli behandlad!

/Nicole


Läggdags

Japp nu är det verkligen läggdags, jag har ont i huvudet av att jag är så trött.. Men ändå så har jag inte gått & lagt mig än?! Knäppa lilla jag ;) Neeh men efter mitt gulliga lilla blogginlägg så ska jag faktiskt sova, eller ah iaf försöka! Imon så ska jag träffa Cammepamme & gå på Potatisfestivalen :) Det skall bli riktigt mysigt! Vi har ju inte träffats sen skolavslutningen.. Vilket var lite mer än en & en halv vecka sen xD haha okej så lång tid har det kanske inte gått, men jag är ju van att träffa den tokfian vaaaarje dag(!) Då blir det ju lång tid, eller hur? ;)

Dags att sova nu innan jag babblar allt för mycket om oväsentliga saker ;) Nattinatti!

/Nicole

Imorgon..

..skall jag åka & hälsa på min syster & familj! Åh jag längtar! Det har ju inte blivit så mycket systersnack det senaste eftersom att båda har varit upptagna med sitt. Det är ju ínte lika enkelt för henne att bara åka iväg, eftersom att hon har gullungen.. Så jag får bli bättre på att ta mig tid att åka ut till henne istället. Speciellt nu när det är sommarlov. Det ska iallafall bli väldigt trevligt att träffa syrran & snacka lite grann!  :) Åå busa med lillan också, det kan man ju inte glömma. Det blir ju bara roligare & roligare för varje gång när man märker att hon är med massa mer.. Jag älskar helt enkelt att vara moster! :D


De tre systrarna & Meya <3

Nu hade jag tänkt baka något som jag kan ta med mig imorgon & sedan blir det nog sängen så att jag kommer upp i tid! Godnatt!

/Nicole


Flörtproffs

Enligt ett test på veckorevyn så är jag:


Tycker ni att det stämmer? ;)

/Nicole

En gammal favorit i repris

Jag kommer ihåg en dag för många årsedan, då serien O.C började på tv. Det var något som ALLA kollade på, men inte jag! Jag tyckte inte att det verkade vara något speciellt, så jag sket i det. Sedan av en slump något år senare, så började repriserna gå på eftermiddagarna & gissa vem som blev fast? Jo jag! Det var ett stort måste att kolla på det & man kunde inte på några villkor missa något avsnitt.

Följden blev att jag önskade mig alla boxarna & jag har sett dom många gånger om & ändå finns det massa man inte kommer ihåg. Nu när det ändå är sommarlov & det oftast är ganska dåligt väder, så tänkte jag att det skulle bli en favorit i repris. Jag ska kolla på O.C! <3

/Nicole


Inte utan mina solglasögon

Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva idag.. Men något kan jag säkert komma på :)

Kan ju börja med att säga att det inte har hänt mkt alls idag, vaknade av att mamma ringde och sa att jag borde gå upp & njuta av det härliga vädret :) (Jag har nämligen täckt för fönstret  med lakan, så att jag kan sova, jag måste verkligen köpa en mörk rullgardin istället.) Sedan promenerade jag ner till centrum, för att jag skulle lämna tillbaka några böcker på bibblan. Efter det åkte jag upp & träffade Karin hos Bullen.. Senare på kvällen blev det grillning med dom två & Adde.

Nu sitter jag här, lyssnar på go musik & bara tänker.. Känner att det blev lite för många tankar på en gång, så jag funderar på att dra ut på en promenad för att rensa huvudet lite grann. Annars blir det nog sängen istället faktiskt, det kan ju vara gött. Kanske.


Snyggt eller snyggt? Inget av det om jag får bestämma. Men nödvändigt!

/Nicole


Be yourself, everyone else is taken!

Jag förstår inte varför det alltid ska bli så här.
Du påstår att du gör det för att "skydda" mig,
men det enda du gör är att såra mig!

Jag hade ett mål, eller nej, jag har ett mål.
Något som jag vill göra, något som jag brinner för.
Men självklart skall du vara där & förstöra..

Jag vill göra detta. Jag tänker göra detta.
För mig, för min skull & för att jag vill.

Du kan ju bara göra precis som du alltid gör
annars. Inte vara en del av mitt dagliga liv.

Låt mig bara vara & låt mig göra som jag vill.
Låt mig få göra mina egna val & framför allt
låt mig göra mina egna misstag.

Hur ska jag annars lära mig något? För jag är
och står tillskillnad mot dig, för att jag inte
är perfekt & Jag vill f*n inte vara det heller.

/Nicole


Den första kyssen

Jag vill somna på natten och sedan vakna med dig, med din hand runt min mage.
sen den första gången jag såg på dig har jag haft den där känslan som är speciell,
allt de säger mig är att jag älskar dig. jag minns första gången som vi kysste varann,
som jag höll i din hand, ville aldrig släppa den.
minns den där dagen, jag ber dig ta mig tillbaka.
du är de vackraste gud har skapat, ingen tvekan om det

/Nicole

Efter regn kommer solsken

Tänkte blåsa bort alla tusentals tankar med en kvällspromenad i sommarregnet! Jag kanske är lite konstig, eller nej det är jag inte.. Men jag tycker faktiskt att det är riktigt mysigt! Så länge man har på sig bra kläder så är det helt underbart! :D



/Nicole

Min duktiga lillebror!

Idag slutade min otroligt duktiga lillebror 9an! Shit vad tiden går fort, snart ska ju plutten börja på gymnasiet! Det är verkligen jätte svårt att tänka sig det, för i mina ögon är han fortfarande liten! (Inte om man jämför längden, för då är jag jävligt liten!) Här får ni iaf en bild på min snygging till bror! :D



/Nicole


Vad ska det stå här då?

Okej, skulle bara säga att jag kanske inte hinner skriva några inlägg på ett par dagar nu! För imon är det skola, sen ska jag åka till mina underbara farföräldrar & sova över! Sedan på onsdag så är det äntligen dags för min underbara kusinvitamin att ta studenten! Gu vad kul det kommer att bli! :D Sen på torsdag är det skolavslutning! Så värt måste jag säga!

Så ja, vi får la helt enkelt se om jag kan slänga in ett litet inlägg mellan allt.. Men annars har ni ju något att längta till iaf ;)

/Nicole


Sjunde juni

Halloj!

Vad ska jag skriva nu då? haha kan la berätta lite om min dag?

Det hela började med att jag vaknade upp tittade ut & såg att det regnade! Pissväder eftersom att vi skulle till Slottskogen, men duktig som jag är så åkte jag dit iaf. Vi typ grillade korv, gick poängpromenad & spelade kubb! Måste ju bara säga att eleverna ääägde lärarna ;)

Sedan var jag & Camilla i stan en sväng & letade efter en studentpresent till min kära kusin, men vi hittade ingen bra.. Får försöka att fixa det ion istället :)

Efter att jag hade kommit hem & bakat en misslyckad men god kaka, så hjälpte jag till att fixa Felicia inför hennes avslutningsbal! Min lilla flicka ska ju gå ut 9an nu & börja på gymnasiet! :O Jävlar vad tiden går fort! Hon blev definitivt den absolut finaste av alla där! :D

Senare på kvällen så träffade jag ett gäng gamla killkompisar, så jag var ute & degade med dom :) Väldigt underhållande med 17-19 åringar som brottas i sandlådan måste jag säga ;) hahha fick med många goa skratt åt dom gullungarna iaf!

Jävlar vad mycket text det blev!

/Nicole


Sjätte juni

Denna dagen fick bli solfri, eftersom att jag lyckades att bränna axlarna och nacken igår när jag var ute med Milla & Kaki! Haha rätt åt mig faktiskt! Det där med pluggandet gick ju typ lika bra, alltså inte alls.. Känner att det är mycket snack och lite verkstad just nu! Får se om jag kaaaaanskee får gjort något senare.. Men jag ska "bara" göra massa andra saker först ;)

Imon ska hela HP-gänget iväg till Slottskogen & dega.. Men en liten fågel sa att det ska regna imon & resten av veckan! :O Det får vi verkligen inte hoppas, för på onsdag tar kussenpussen studenten! & Då har jag beställt massor av sol :D



Ja vi får la se hur det blir med allt!

/Nicole


Impossible



/Nicole

Sverige <3

Godmorgon!

Tänkte att det var dags att skriva något.. Har dock fortfarande ingen blogglust, men vi får la hoppas att det snart blir bättre! :)

Idag ska jag iaf stanna inne hela dagen & plugga! Man får ju ångest av det när det är så fint väder ute :O Men nu måste jag verkligen göra det. Jag kan ju iaf hoppas på att Halvan räddar mig ett tag iaf ;)



Grattis på nationaldagen Sverige! :D <3

/Nicole


Utan dina andetag



/Nicole

RSS 2.0