@ Syrrans place

Godmorgon!

Är hemma hos min underbara syster, som håller på att göra frukost till mig & Elin för tillfället ;) hahah känner mig väldigt hjälpsam, typ.  Sov iaf över här inatt, eftersom att vi firade henne lite i efterskott igår. det var riktigt trevligt & det blev väldigt mycket skratt! Först var vi här hos syrran & sedan blev det bowling &  sedan avslutades kvällen med Donken.
Nu ska jag vara lite social mot de andra medans vi väntar på att lilla Meya ska komma hem! <3

/Nicole

Morgonträning

Hejsan hoppsan lillebror! Av någon anledning så vaknade jag av mig själv kl 7.50 idag! Gick upp och gjorde frukost och passade på att kolla lite på tv. Sedan gick jag upp till friskis och tränade ett pass :D det kändes helt underbart! Nu ska jag städa och ha ett litet mini-spa. Ikväll ska issa ha några kompisar här eftersom att hon fyllde år i veckan, så jag får la hålla mig undan.. Eller varför inte stanna hemma bara för det? ;) köss

The notebook

Åh herregud vad vi har suttit & lipat idag! Jag, Issa, Licce & Jonathan har precis suttit & kollat på the notebook.. alla satt & lipade som små bebisar! xD Hahaha rätt ball måste jag säga!

Just det, måste passa på att säga grattis till Madde som klarade sina tre slutprov idag, så nu är hon nagelteknolog! :D Mina naglar blev riktigt snygga på köpet också, en riktigt bra bonus!

Nu ska jag vara social mot de andra & sen ska vi kolla på någon mer film :) Som förhoppningsvis inte är lika sorglig ;) Just det ja, min storasyster förväntar sig tydligen att jag ska hålla tal på min systerdotters namnkalas :O Hur det nu skulle gå! hahaha Jag kan ju alltid säga grattis iaf!

/Nicole

One of these mornings

Läste precis ett inlägg i en barndomsväns blogg, där hon hade länkat till denna låten. Den är jävligt sorglig, men också väldigt sann. Kunde inte göra annat än att börja gråta när jag lyssnade på den, speciellt inte när jag tänker på att det lika gärna kan vara du! "One of these mornings, won´t be very long. You will look for med, but I will be gone"

/Nicole

A day full of rain

Godmorgon!
Tänkte åka hem en sväng idag, måste lämna alla camping grejerna & sånt :) Sedan vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske ut på långpromenad eller något & sedan lägga sig i tid. Ska nämligen upp ganska tidigt imon, eftersom att Madde ska göra sitt nagelprov på mig :) Efter det åker jag säkert tillbaka hit igen ;) hahaa!
Neeh nu ska jag gå & njuta av mina sista 6 dagar på mitt absolut sista sommarlov!
/Nicole

Det kunde lika gärna vart du!

Långt inlägg, men med stor betydelse & många budskap! Bör läsas trots längden!
Idag spred sig ett besked över hela Partille & på många andra ställen, att en kille som heter Seif dog igårkväll. En vecka efter sin 20-års dag. Han var ung med hela livet framför sig. Ett liv som han inte fick fortsätta leva, eftersom att han som väldigt många andra, valde att leka med döden. Ett val som man kanske inte riktigt tänker på att man gör.

Denna händelse har fångat väldigt många människors uppmärksamhet & förhoppningsvis så är det många som vaknar, när det märker att det faktiskt händer att människor i ens närhet också kan dö pga ett sådant val. Jag hoppas innerligt att alla i min närhet, som också håller på med sådan skit kommer att sluta!  Våga be om hjälp! För varje gång är en chansning & kan vara den sista. Detta gäller självklart alla er andra också. Ingen skall behöva dö på ett sådant sätt, av ett sånt onödigt val.
Idag var Facebook fullt av olika avskedshälsningar & vila i frid hälsningar. Hans död berörde många, väldigt många fler än vad han kanske visste om att det skulle göra. Det har bildats minnesgrupper & liknande & en stor del av våran ort är i sorg. Jag själv har bara träffat honom ett par gånger, men hans död påverkar mig iallafall.
Det är alldeles för många i min närhet som också leker med döden allt för ofta, speciellt när de har ett val att aldrig göra det. Människor som betyder otroligt mycket för mig, människor som är mitt allt. Det känns riktigt jobbigt, när man vanligtvis går med en viss oro om att de kan dö vilken dag som helst. Då märker att det faktiskt sker. Att varje gång man träffar dom kan vara den sista. Jag önskar att ni inte ens hade testat från första början. Att ni hade använt eran styrka redan då. Dock gick den förlorad då, men det är värt att försöka hitta den innan det är försent. Det finns många i er närhet som är kommer att finnas där & stötta er, väldigt många fler än vad ni tror!!
Jag har betydelsefulla människor i mitt liv, som har varit så nära döden de bara kan vara. Ändå fick de en andra chans & trots det, så fortsätter de att leka med döden. Inte bara dom, utan även vissa av deras vänner fortsätter, eller till och med börjar efteråt. Vem vill ha döden knackandes på sin dörr, när man såg att den nyss var hos grannen?

Varför leka med döden i onödan? Ta vara på det istället, för det kan lika gärna vart du!

Vila i frid Seif ♣ 30/7-1990 †7/8-2010
/Nicole

Nu åker vi mot Varberg

Godmorgon alla sömntutor!
Alla tre somnade framför Eva & Adam tillslut igår :) Men den lyckan varade inte länge, då Simon kom hem & väckte oss... Då var det bara att börja om & det krävdes en hel film till innan det gick någorlunda. Vi är iallafall övertrötta idag & nu håller vi på och ska packa in i bilen!
Jo just det, det är ett stort problem, det PISSREGNAR!!!! xD Jaja!
Nu ska jag gå & hjälpa till att packa färdigt det sista & försöka få in allt i bilen.. Ska hinna göra pannkakor innan vi åker också ;) Sen drar de 3 nötterna ner till Varberg & Campar iallafall. & skitsamma med vädret, vi kommer att ha jävligt roligt iallafall! :D C ya!
/Nicole

Imorgon smäller det!

Hahaha jag vet inte hur många gånger som jag har kommit på mig själv, Elin & Cecilia, Prata om våran Roadtrip & campinghelg på samma sätt som man borde göra om man har vunnit en miljon & skall åka utomlands i någon månad ;) Man skulle la kunna säga att vi ser fram emot det väldigt mycket!
Alla tre är hemma hos Elin & är övertrötta, det märks sjukt mycket på våra goa kommentarer. Tänkte dela med mig av en klockren sådan från Cecilia.. " Asså hålet där bak är ju mindre än det där fram väl? Iallafall på mig" xD Snacka om att jag höll på att skratta ihjäl mig!
Neeh nu ska jag försöka få lite sömn innan det är dags att åka iväg. Måste ju gå upp tidigt imon, men det är det sjukt värt! Godnatt!
/Nicole

Det är då fanimej ingen stake i dig pöjk!

Asså ibland förstår jag mig inte på vissa människor! Ville bara säga det :) Största mesen på jordklotet är nog vara du! :D Go fuck youself! :D:D:D:D
/Nicole

Frulle

Godmorgon!
Vaknade för en liten stund sen & nu ska vi typ göra oss iordning! Cecilia väntar nämligen på att vi ska bli klara, så att vi kan åka & handla inför helgen :) Måste hänga upp tvätten & slänga in en maskin till också.. Haha många vuxenpoäng på detta nu asså ;)
Neeh nu måste jag nog sätta fart & leta efter någon frukost, det ekar nämligen i skåpen idag ;) haha
/Nicole

Hemmagjord sockerscrub

Tänkte att ni kunde få det super enkla receptet på sockerscruben, så att eran hud också kan bli lika len som en babyrumpa! :D
1/2 dl socker
1/2 dl rapsolja
2 tsk mjölk
Häll i allt i en liten skål, blanda runt & låt stå någon minut.. Sedan har ni eran alldeles egna underbara sockerscrub!
/Nicole

Nothing ever hurt like you

Musiken är på.
Elin sitter i ett rum.
Jag i ett annat.
Båda vid varsin dator.
Kan vi bli mer osociala?
Haha det är frågan om det ;) Det blev iaf ett eucalyptus-bastubad. Vi passade även på att göra hemmagjord sockerscrub. Det blev verkligen jätte bra och huden blev lika len som en babyrumpa :D Haha just det.. Jag & Elin behöver inte skjuta varandra för att det ska bli blodbad, det räcker att båda rakar benen i ett trångt rum samtidigt ;) Hela golvet var typ blodigt tillslut xD Iofs så gjorde värmen & vattnet sin del, men ändå!
Nu ska vi äta kvällsmat & kolla film :) Vi ska bara komma på vilken först ;) Godnatt!
/Nicole

Bastubad & kall öl

Eftersom att vi har varit så stressade den sista tiden & fortfarande är, så hade vi tänkt ta det lugnt, basta & dricka iskall öl! Riktigt härligt & välbehövligt! Vi måste liksom ladda upp energin tills helgen :) Sedan blir det la hårinpackning, måla naglarna & kolla film! :) En riktigt myskväll helt enkelt (Y)
/Nicole

We hate to fast, we love to slow

Hej!
Ursäkta att jag inte uppdaterar särskilt ofta, men jag har inte tid för det mesta + att vi inte har internet hemma för tillfället.
Just nu är jag i mitt andra hem (Hos Elin) & gör inte mycket alls för tillfället. Vi sitter i varsitt rum med varsin dator ;) Socialt! Vi måste egentligen tvätta, men vi har inte riktigt kommit så långt.. Håller på att packa som två idioter också. Antagligen så måste vi promenera bort till farmor en sväng också, eftersom att vi är i behov av en pump till våra luftmadrasser. Haha vilka problem asså ;)
Hade iaf en rolig kväll med knäppisarna igår. Jag kan ju säga som såhär.. Låt inte Elin & Charlie sova över samtidigt som du är på dåligt humör. Jag var nog aningen otrevlig & om inte annat så var jag jävligt osocial! Så förlåt för det :) Lite synd eftersom att det antagligen var sista gången jag träffar Charlie på 1 år! xD haha men sånt är livet.
Annars har la allt varit som vanligt den sista tiden. Jag bor hos Elin, Elin bor hos mig & lite sånt där. Det funkar riktigt bra än sålänge ;) Vi får la se hur lång tid det tar tills vi skjuter skallen av varandra. Förhoppningsvis så klarar vi av 11 dagar till utan att någon kommer till skada! hahaa!
Nu ska jag tvinga Elin att tvätta! :D Ciao
/Nicole

Min lillasyster gästbloggar och låtsas vara jag!

Hej jag flörtar med en kille i tel, har träffats en gång och han ska komma imon:o JAG MÅSTE STÄDA, och hoppas min syster inte skämmer ut mig. Hon e SÅÅ pinsam. Omg! Hoppas hon inte änns är hemma imon!:o fan att han ska flytta utomlands, då kan vi inte träffas:( jag som äntligen hittat en snygg kille..

RSS 2.0