Något vågat

Hejhej!

Haha, jag har knappt sovit något alls inatt! & anledningen till det? Jo, växtvärk! :O Haaha fan vad fult, jag hade glömt av hur ont det gjorde när man hade det när man var liten :P Menmen.. Efter att ha klagat ett tag till mamma, som är uppe typ mitt inatten (Okej, vid fem!) & fått lite beröm över mitt rum, som jag tro det eller ej.. Städade igår! Jag menar.. Det händer ju inte så ofta om man säger så xD Okej, till punkt nu.. Så gick jag upp & stretchade xD Det hjälpte faktiskt nästan helt.. Jag borde alltså gått upp & gjort det tidigare.. :P Nog tjatat om min jävla växtvärk.

För idag så ska jag till frisören & klippa mig! :D Men jag tänker inte säga hur, utan det får ni se senare när jag lägger upp en bild! :) Senare (ikväll eller imon) ska jag färga & slinga håret också!
Just det, jag får ju inte missa den viktigaste punkten! Jag ska ju åka hem till Tokfrans imon :O Ska vara där resten av helgen & ha massamassa kul! :D<3

Nu sitter jag iaf har i skolan, dricker te & ska göra klart en uppgift om EU som ska in idag.. Orkar verkligen inte! Men om .. 5 timmar & 15 minuter så har jag lov, så jag kan nog stå ut tills dess.

& för den som vill veta något annat som dom kan skriva upp på intresseklubbens hemsida, så fick jag faktiskt lära mig kassan på jobbet igår.. Haha, det var verkligen jätte roligt! (Okej, jag kan erkänna att jag är lättroad)

Ha nu en riktigt trevlig helg alla underbara bloggläsare, för det ska jag ha! :D <3

Puss!

/Nicole

Något nytt

Hallojsan!

Hoppas att ni har haft en bra helg! :)
Själv har jag inte gjort så mycket, har mest tagit det lugnt & så.. Men jag passade på att ta en liten shoppingtur inne i Göteborg igår :) Jag fick köpt massa saker, bl.a. årets första julklapp!

Har fullt upp denna veckan, så det ska bli riktigt härligt att det snart är lov! Har en del saker planerade, som ska bli väldigt intressanta & om den ena saken blir av på lovet, så kan jag nästan lova er att ni kommer att tappa era hakor ända ner till underjorden ;P hahaa

/Nicole

Dagens bästa

Som vanligt på förmiddags lektionen, så är det alltid någon som kommer med frågan: Vad är det för lunch idag? Haha, beroende på vad det är så kan diskussionen pågå olika länge. Man pratar om hur god/äcklig maten är & om vad/vart man ska äta istället för skolmaten.

Idag så får vi iallafall Risgrynsgröt, som blev ett välomtalad lunch.. eller frukost! De flesta var överrens om att gröt är gott, men att man erkligen inte kan ha det till lunch, för att det är något som man äter till frukost.
Då kom iaf Gustav (som är en av dom i klassen som inte gillar gröt) med kommentaren: " Jaha, men vadå? Ska i få cornflakes till lunch imon då också eller?" xD hahaa fan vad vi garva! Så klockrent, & då slängde våran lärare in kommentaren: Det brukar ju finnas rester också? Men jatack, jag går till skolan & äter rester till lunch! :S Äckligt! Haha

/Nicole

Äntligen fredag!

Tjooo alla snyggon!

Hoppas att allt är bra med er, för allt är bra med mig! :D Nu är det iaf fredag igen, ska bli gött att vara ledig igen, efter en sån otroligt "lång" vecka! (Sanningen är den att jag bara har haft två skoldagar!)
Jag har inget speciellt planerat för denna helgen, utan jag får se vart benen bär mig ;P 

Nu ska jag fortsätta att jobba med europaprojektet! "/ Segt!

Puss!



/Nicole

Ifall ngn vill veta..

.. Så fyllde Karin 18 år igår! <3 & Idag ska vi gå på Ishockeymatch (Frölunda-Södertälje) :D


Lång väntan

Hej & hallå!

Jag måste bara säga hur trött jag är! Jag är som en levande Zombie! Men vafan, nu är det LÅNGHELG!!! Jag har inte skola förrens på onsdag ;D Härligt!

Men nog om det, idag ska jag iaf träffa Fargah en sväng.. Det var änna ett tagsen sist :P Sen ska jag greja med en liten överraskning, samma sak imon förmiddag kanske? Haha , sen får vi la se vad som händer. Jag ska försöka att klämma in lite tid däremellan också, så att jag får sova lite med!

Neeh, nu ska jag dra till bussen.. Ska åka några ärenden åt den lilla sjuklingen Karin :)

Åh polly vad gott!
Åh polly vad gott!
Åh polly vad gott!

/Nicole

Frost

Godmorgon alla söta bloggläsare!

Idag är jag på bra humör, saker känns liksom allmänt bra mitt i det dåliga :P Fast jag är trött ^^
Just nu, så har iaf jag praktisk marknadsföring B, rätt segt faktiskt.. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag slutar iaf ganska tidigt idag.. kvart i två :)

Imorgon så skall jag åka till farmor & farfar. Det ska bli riktigt mysigt, för det var ganska längesen som jag sov där sist. Enda nackdelen med att vara där, är att farmor försöker att göda mig, så man går typ upp tjugotusen kilo när man är där. ;P Menmen.. Det är värt det iaf.

Just det ja.. Kakilicious fyller 18 år om 10 dagar! Grattis i förskott älskling! :D

åh fy vad kallt det har blivit ute tredan :O Man fryser typ ihjäl, jag sitter liksom med vantar på mig inomhus nu xD
men nu ska jag fortsätta att plugga lite.. puss!

/Nicole

RSS 2.0