Orkeslös!

Asså jag orkar seriöst inte med skolan mer! Så fruktansvärt långa dagar & mycket att göra. Man blir utbränd av skiten.. Så säger lärarna att det är frivilligt, men vad får man för jobb utan utbildning?!

Ska iaf fortsätta att plugga nu, sen måste jag sova lite iallafall för jag ska gå upp 5.30. Skriver antagligen mer imon kväll när jag har kommit hem från skolan :)

/Nicole

Semlor

Haha jag & Karin har gjort en deal nu.. Jag får INTE äta några mer semlor iår, den som jag åt idag ska alltså vara årets enda semla för min del. Det kan ju bli en utmaning med tanke på hur många jag åt förra året xD



Nu ska jag iallafall plugga en stund innan min lillasyster kommer hem igen :) Då ska vi typ äte middag med nästan hela familjen (Phille är ju inte hemma förens nästa helg igen)

/Nicole

Bort mot värmen

Ååh vad jag vill åka till Thailand! :O Drömde faktiskt om det inatt, att jag var där & solade :) Hur härligt som helst.. Så nu sitter jag & kollar på olika resor. Man kan ju alltid drömma iallafall! :D



Funderar på om jag ska ge mig ut i snön på en promenad, men det lockar inte särskilt mycket.. Måste plugga också eftersom att jag har prov imon! Smart Nicole som börjar med det i tid.. Har lovat att göra semlor här hemma idag också :P

/Nicole


Träning

Funderade på att ta en promenad i detta soliga väder :) Men det får bli lite senare istället, för jag ska strax dra iväg & träna med Karin :) Senare ska vi en sväng ner till allum & ikväll har jag inte en aning om vad som händer än, vi får la se vad som dyker upp.



Nu ska jag dricka upp mitt te & byta om! :) Just det, jag ska försöka hinna lägga upp bilderna som jag hade lovat också!

/Nicole

Livet blir bättre, när man vet var man ska!

Jag är så lycklig, jag vet att jag har valt rätt!

/Nicole

Thank god it´s friday!

Hinner inte skriva så mkt nu, det kanske blir lite mer senare annars blire imon! :D Nu ska jag vara med min fru :)

/Nicole

Frozen

Det blev tyvärr ingen promenad eftersom att Karin var upptagen :P Menmen :) Vad ska man hitta på nu då? Städa? sova? plugga? Haha händer nog inte!

Imon har jag iallafall praktik hela dagen, vilket jag inte orkar.. Men det blir väl vad man gör det till, som med allt annat? Eller?

/Nicole

Whatever you say!

Har inte hunnit att lägga in bilderna idag heller. Får se om jag hinner imon, annars får det bli till helgen. Nu känner jag för att gå ut & promenera, hoppas att Karin är på för jag tänker inte gå själv xD

/Nicole


*ASG*

Hahaha sitter & skrattar för mig själv just nu ;) En av förändringarna är gjorda nu, men resultatet får ni antagligen se imon ist, för jag hinner inte fixa bilder nu.

Idag har iallfall jag, Karin & Issa varit duktiga & tränat! Vi gick på ett grymt kul danspass :D Efter det så gick jag & Karin ut på en liten promenad & hade girltalk. Nu ska jag fixa mig lite & sedan ska jag sova :) Höres imorgon :)

/Nicole

Smidigast i världen!

Hahaaa, jag är så fruktansvärt osmidig jämt! Jag ramlar, slår mig, tappar saker, sölar & där fortsätter listan nog en bra bit till xD Idag har jag redan slagit i knät så det är helt svullet och är blått. Jag som hade tänkt träna sen, men med hjälp av lite bandage så ska det nog gå bra iallafall :)

Nu ska jag laga lite mat, sen ska jag iväg och ****** ***. Niiiice! Ni får veta vad det är ikväll.

/Nicole

Hur kan man sakna något man aldrig har haft?

Jävligt bra fråga asså ;) Hehe, men jag & Karin var inte speciellt taggade för gymmet idag, så vi gick ut på en timmes powerwalk istället! Duktiga flickor & imorgon ska vi vara ännu duktigare & gå på danspass <3 Men innan det, så är det dags för en av förändringarna som jag har skrivit om, jag längtar! Okej, det kanske inte är någon big deal, men det är nice ändå ;)



Lilla My? Nicole? Who knows?

Annars händer det la inte så mycket just nu :) Är väldigt trött idag, så jag ska nog gå & lägga mig nu :) Puss på er gullungar! (xD)

/Nicole


Lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig?



/Nicole

Shopping & gymmande

Efter allt busskrångel så kom jag fram till skolan tillslut :) Har precis slutat, men min buss går inte förens om 25 minuter :) Ska möta upp Karin på Allum, för vi ska shoppa! :D Sedan ska vi iväg & gymma! Nicole ska bli biff, eller noooot ;)

/Nicole


Namnlöst

Har precis kollat klart på Johan Falk filmen :) Väldigt nice tycker jag. Men nu ska jag gå & fixa mig så att jag kommer i säng snart ;) Imon ska jag till tandläkaren, som jag fick reda på i fredags xD Menmen, bättre sent än aldrig.

/Nicole


Joel Charles Kinnaman..

.. är riktigt bra ögongodis! Det måste ni ju hålla med om?



/Nicole


"Den andra sidan"

Hahahaha! Jag & Karin måste nog vara dom mest lättskrämda människorna på jorden xD Hon var typ ensam hemma, så gick säkringen så alla lampor släcktes, så nu ska jag springa ner till henne och fixa det ;) Haha, detta var precis efter att vi hade kollat på massa klipp från paranormal activity!

/Nicole

Shoes!

Förut när jag var iväg på promenad, så gick jag förbi allum en sväng. Så klart hittade jag massa saker som jag ville ha, men jag har inga pengar över denna månaden, eftersom att det är några saker som jag ska göra. Men efter lite fjäsk för mamma, så fick jag pengar till dom här snygga skorna!


Vad tycker ni?

/Nicole


5 veckor kvar

Idag är det exakt 5 veckor kvar tills jag fyller 18! :D Snacka om att jag längtar, men jag har ett problem som måste fixas snabbt & det är legitimation! Jag har faktiskt inget än & inget giltligt pass heller för den delen, så det ska fixas nu i veckan :)


Min kusin Elin (vänster) & lilla jag :)

/Nicole

Ge mig våren nu!

Godmorgon!

Trodde att jag skulle sova bort hela dagen idag, men så vaknade jag för ca 1 timmesen. Tänkte slänga på mig lite kläder och gå ut på en promenad, ska nog ta vägen om ICA & handla lite ingredienser till dagens middag - Tacos! Sen vet jag inte riktigt vad som händer, är det någon som vill hitta på något så är det bara att slå en pling ;) Borde nog städa färdigt mitt rum också.. & plugga! Nej det vet jag inte om jag orkar ;)


Nu är jag trött på kylan & vill ha vår, sommar, sol & värme!

/Nicole


När jag borde sova

Jag har visst en tendens att blogga vid den här tiden, varför vet jag inte.. Men kanske är det för att jag brukar vara övertrött & inte orkar gå bort till badrummet för att borsta tänderna & tvätta bort sminket :P Haha vilka problem jag har.

Nu ska jag iallfall försöka pallra mig bort tillbadrummet, om jag orkar ;) eller jag måste ju iallafall. & Imon är det söndag, igen! Fan vad snabbt tiden går :O

/Nicole


"Du har en fågel på dig"

Haha asså ibland har jag världens torraste humor & nu tänkte jag dela med mig av den. Klippet i sig är ju inte särskilt roligt & det är synd om fågeln, men seriöst så kan jag inte göra annat att skratta åt det han säger. :D



/Nicole

You got what I want baby!

Nu ska jag dra iväg med Karin & Linnea. Hörs imorgon! :)



/Nicole


Falskt alarm

Ett datasnille till kille, som också råkar vara min lillebrors kompis hjälpte mig med datorn igår.. Jag trodde ju som sagt att det var massa virus på datorn, eftersom att den hade varnat för det. Men efter att han hade kollat igenom hela datorn, så visade det sig att det inte var några virus trotsallt :D

Nu ska jag göra mig iordning och kanske passa på att ta en promenad i det soliga vädret :)

/Nicole

Nattblogg

Haha jag borde egentligen sova, men jag har fastnat framför datorn som vanligt xD Haha, ligger i sängen & lyssnar på lugna favoriter (L)

Imon ska jag åtminstone försöka att sova ut, det behövs verkligen efter denna veckan. Godnatt!

/Nicole


Många tjejer...



kan nog känna igen sig i denna bilden! Till & med jag. Detta är något som man ser i spegeln varje dag, fast det är inte är så det är. Jag känner själv att det verkligen är så, men sanningen är kanske den att det nog inte är så. Eller?


Hemskt men sant!

/Nicole

Everything changes

Hej & hallå!

Idag är jag verkligen helt död! Hade ingen ork att gå upp imorse, så jag fick smått panik när jag såg att det bara var 25 min kvar tills bussen skulle gå.. Jag kom iallafall iväg till skolan tillslut. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, mer än att jag ska träffa Karin! :D

Nu ungefär två veckor framöver, så kommer det ske en hel del förändringar med mig. Massa positiva saker! :D Jag vet inte om jag ska skriva vad det är innan det har skett, eller nej det ska jag inte göra! Utan jag kan lägga in bilder efteråt istället. :) Det blir nog väldigt bra skulle jag tro ;)

/Nicole

When it hurts!

Okey, min magkatarr har verkligen inte varit på min sida idag :S (Inte för att den brukar det annars heller) Har haft jätte ont, men vad ska man göra liksom? :P

Har väl inte gjort så jätte mycket idag, mer än att ha varit på inspelningen av postkodsmiljonären. Så är det någon som vill se en uttråkad Nicole med massa fula miner, så kommer programmet Fredagen 29/1 på Tv4, alltså nästa fredag :) men jag vet inte vilken tid, det får ni kolla själva ;)

Senare när vi kom hem, så somnade vi alla tre på soffan (Jag, Karin & Issa) sen har jag bara degat och varit ute på promenad. Nu är det iaf dags att sova, eftersom att jag ska försöka gå till skolan imon om jag inte har för ont vill säga :)

/Nicole

I´ve gotta feeling!

Nu ska jag snart lägga mig! Ska upp ganska tidigt imon för att gå på inspelningen av postkodsmiljonären :) Det ska bli rätt kul & annorlunda, det är liksom inget som man brukar göra precis ;)

Godnatt & sov sött! <3

/Nicole

And off it goes!

Snart ryker det, håret asså! Haha ska klippa mig i slutet av denna månaden, eller i början av nästa :) Funderar på att göra en lite kortare frisyr denna gången, tror att det kan bli riktigt nice ;)

/Nicole

Ben & Jerry´s

Nu bär det av till ICA för att köpa lite glass till Karin ;) haha, jag köper la frukt som vanligt xD Huuuuur gott som helst!

/Nicole

Hagel med vagel!

Kul!

Idag har jag gråtit hela dagen i skolan, inte för att jag har varit ledsen utan för att jag har fått en äcklig vagel i ögat! Haha! Fick gå till skolsystern för jag fattade inte vad det var som gjorde så ont men inte syntes ;) Så hon vände ut&in på mitt ögonlock för att kolla xD haha läskigt!

Nu sitter jag iallafall här & gör inte mkt alls, ska nog lägga nig snart om det nu går ;) Hehe, brukar ju inte bli så när man säger det.. :P

Iallafall så har jag upptäckt massa virus på min data! Hata! Nej men nu ska jag bakabaka liten kaka :)

/Nicole

Waking emotion, I thought I’d never find!

Jag har en jobbig känsla av att saker inte är så bra som dom verkar & som jag vill att dom ska vara. Kanske är det ren inbillning, men vem vet? Förhoppningvis är det bara en tanke som försvinner med vinden, lika fort som den kom. 

/Nicole


You make my heart go lalala!

Hejsan hoppsan i galloppsan!

Orkar inte skriva idag heller som de flesta dagar, men jag gör det ändå så att Karin har något nytt att läsa ;) Idag har jag iaf varit i skolan, hade egentligen en lång dag, men en av mina lärare var sjuka, så jag fick sluta nästan 1,5 tidigare (Y)


Smidigt Nicole, smidigt! (Y)

Haha, somnade sittandes i sängen med datorn i knät! :P Det var gött, men nu ska jag strax gå ut på promenad med Karin :)



/Nicole

2010 just nu bästa köp!

Har tänkt köpa nya underkläder ett jävla tag nu, men det har inte blivit av förrens idag då jag kände mig tvungen ;) Hittade precis den bh´n som jag hade tänkt att köpa för några veckor sen! (Plus matchande spets hotpants) :D

Visst får man bättre självförtroende av snygga underkläder?! ;D & gissa om jag kmr känna mig sexy tomorrow ;)

/Nicole


"Inte alla chips i påsen"

Ligger & halv sover på soffan nu, ska snart duscha och sånt hade jag tänkt. Sen blir det att gå & lägga sig eftersom att det är skola imon :( Igår degade jag iallafall med några kompisar, riktigt nice!

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att bara dega med Elin & så kom Karin över en sväng & åt middag med oss. Kollade på Sex and the city the movie med Philip & Elin också :) Mysigt <3 Nej nu ska jag gå upp, skriver mer imon eller något :)

/Nicole


<3

Vad skulle man göra utan sina vänner! :D <3


You light up my life!

Halloj!

Sitter & väntar på min älskade kusin vitamin som ska komma hit :) Ska snart hoppa in i duschen så jag är någorlunda klar när hon kommer hit.  Ska nog passa på att gå på en liten promenad innan också, det hade varit gött känner jag!

Skriver lite senare igen! :)

/Nicole

To bad for you

Förlåt för min extremt dåliga uppdatering! Jag har verkligen inte haft tid att blogga.

Idag har jag iallafall haft en riktigt bra dag! Först började det med att jag var i skolan (mindre kul!) men sen så åkte jag & mötte upp min syrra & hennes kille.. Så tog vi en promenad upp till farmor & farfar, där vi myste, tog en fika & kollade på gamla foton från när vi var små! Nu har jag även fått reda på vad det är för en liten plutt som gömmer sig i magen, men det kommer vara en hemlighet tills plutten är född :D Jag har verkligen inte förstått att jag snart ska bli moster, min pappa morfar & min syster -Mamma! Otroligt underbart måste jag säga! <3 Fick även se på lite ultraljudsbilder & sånt :)

Sen efter jag hade varit där, så åkte jag & shoppade lite grejer som jag ville köpt igår.. Men eftersom att babykläder antingen är tuffa blåa, eller pluttinuttiga rosa så är det svårt att köpa något innan man vet vad det är för kön, men nu kunde jag passa på! ;) Haha kul att syrran läser att jag har gjort det ;)

Sedan åkte vi hem & så träffade jag några kompisar en sväng, men sängen ropade högt på mig så jag gick hem istället & där är jag nu. Har suttit fast vid datorn i typ hundra år, men det behövdes fixas en del ;)

En bild som jag har "snott" från min systers blogg (A)


Godnatt!

/Nicole


Baby your all that I want!

Haha, jag kände mig änna tvungen att skriva ett inlägg nu, eftersom att Karin har tjötat ;) Inte för att jag har så mycket att säga för tillfället men men.. Imon har jag iaf praktik hela dagen. Hoppas att det finns något roligt att göra så att dagen går fort :)

Om jag nu ska hitta på något att skriva, så är väl det att jag har varit väldigt glad den senaste veckan, men jag har inte en aning om varför?! Helt underbart iofs, för det har inte spelat någon roll hur trött jag har varit eller hur låååånga skoldagar jag har haft.  Det känns iaf riktigt gött! :D Hoppas det håller i sig ;)



Nu ska jag göra mig iordning för sängen, så att jag orkar med morgondagens smått irriterande, men också underhållande kunder på praktiken!

/Nicole

Sämst ever!

Karin, Issa & Licce drog sämsta skämtet för mig idag.. Jag hade precis kommit ut från duschen, medans de säger att de hade sagt ett väldigt roligt skämt när de satt vid min laptop. Då hade "Karin fått ett skrattanfall med te i munnen, så att det hade sprutat ut över hela datan". Fan vad arg jag blev. Min kommentar var, det är du som får betala om den är trasig & så gick jag. Ungar! Sån tur var så var det inte sant, för deras skull iallafall.

Nu ska jag bara föna håret, så ska jag gå & lägga mig! Kunde nämligen inte somna igår.. Natti!

/Nicole


D&G!

Idag tog jag bussen vid 7 till skolan, när jag väl var framme, så visade det sig att vi inte hade någon lärare (Hon hade ett annat salschema än oss) så vi kom dit 1,5 timme tidigare än vad vi hade kunnat :( Väldigt segt tycker jag, speciellt med tanke på att vi slutar nån gång efter 16 :S

Nu ska jag gå på lektion sen är det dags för lunch! Hörs ikväll! :)

/Nicole


The show must go on!

Hinner tyvärr inte skriva så mycket just nu, måste fixa lite grejer sen måste jag sova! Ska upp äckligt tidigt imon igen :O  Men jag skriver imon när jag har kommit hem från skolan :)

Godnatt!

Min goda nougat-marängtårta!

/Nicole

Vart ligger landet där man böjer bananerna?

Haha, typ på sommaren förra året så gick alla runt och sjöng på Vart ligger landet där man böjer bananerna. Jag, mina syskon, våra kompisar & så smittade vi av oss på mamma. Det gick knappt en minut emellan att någon sjung på den. Tillslut blev mamma så fruktansvärt trött på att höra oss sjunga den dag in & dag ut, så vi fick en "böterburk" där vi fick lägga i 5 kronor så fort vi sjung något om bananer & speciellt på den låten. Haha, efter en jobbig vecka med många försök, så lyckades vi att sluta! (Hemma iaf, när vi inte var hemma så sjung vi allt i smyg) :D Haha, snacka om att vi skrattade varje gång någon inte tänkte sig för och började sjunga på låten :P



/Nicole

Vinterpromenad

Tänkte gå ut på en liten promenad om en stund :) Kan vara skönt efter att ha varit inne hela dagen. Sen ska jag hem och fixa lite grejer & sedan blir det att sova. Ska upp way to early imon.

/Nicole


En söndag i Nicoles säng..

kan se ut såhär! :)

                         

Där rubriken borde vara

Sitter i sängen och har precis fixat lite bilder :P Ska snart gå upp & äta lite frukost (Jag ligger nämligen fortfarande kvar i sängen) som mamma håller på att fixa :) Annars ska jag nog inte göra något speciellt idag, det blir mest en slappardag.

/Nicole


Läggdags!

hej&hå!

Hade man inget att göra så fick man! Hörde av mig till några gamla älskade killkompisar som kom hit & degade med mig :D Jag har verkligen haft en riktigt trevlig kväll. Även Karin & Linnea kom förbi en sväng :) Hahaha, har även fått min första fotmassage idag xD Det var as nice, tack Lowe.

Neeh nu ska jag tvätta bort mitt smink, hoppa i pyjamasen & sedan är det läggdags! :)

/Nicole


Dancing with tears in my eyes!


Sexy bitch!


Smile!

Okej, jag vet inte ens varför jag skriver nu.. För jag vet ändå inte vad jag ska skriva xD Haha, nejmen idag är jag trött fast ändå jävligt pigg, hur det nu går ihop? Men skitsamma för jag är ändå taggad! Synd att det inte händer något speciellt idag då, men jag får la lösa det på något sätt :D

Har precis varit ute på en liten promenad & ska snart äta frukost & göra mig iordning!

/Nicole

Watch and learn!


In the summer time






Mumma!

Tjockis som jag är, så har jag typ levt på cocosrutor & slätabullar idag ;) Gott värre, men det är kanske dags att äta något vettigt istället :P Jag som hade tänkt att vara *host* nyttig idag *hosthost*! Men så blev det inte :P Haha, jag funderar seriöst på att gå & lägga mig snart, är huuuur trött som helst!

/Nicole

Uppe innan tuppen

Jag har verkligen sömnproblem! & det är så inte nice. Igår lyckades jag som tur va somna runt 23, men jag vaknade redan kl 3!!! Efter fyra timmars sömn. Inte fan kunde jag somna om heller, så jag har legat & vridit mig i sängen tills för typ 30 minuter sen, när jag bestämde mig för att gå upp istället. Mitt huvud känns lika tungt som ett bowlingklot & påsarna under ögonen ska vi inte ens prata om!

Om typ en timme ska jag iallafall ta bussen till skolan, som jag så inte orkar med! Men det blir iallafall kul att träffa girlsen + Tommy igen :) Haha, stackarn hänger med oss, men det är nog rätt nice iaf ;)

Bild från när vi precis hade börjat i ettan tror jag :P


Nu ska jag fixa mig & äta lite frukost :) Skriver antagligen mer ikväll!

/Nicole


Städning

Här hemma känns det riktigt tomt just nu. Mamma jobbar, min lillasyster har skola & min lillebror har åkt till pappa. Längtar tills helgen när alla är hemma igen, så det inte är så tomt.

Ska göra mig iordning lite nu, sen ska jag ner till centrum & möta mamma, skulle typ göra några ärenden :P Innan det ska jag försöka att hinna med att städa mitt rum, har fortfarande inte gjort det xD

/Nicole


Sömnlös

Inatt har jag sovit fruktansvärt dåligt. Först kunde jag inte somna & några timmar senare när jag hade lyckats med det, så vaknade jag av minsta lilla. Kunde jag somna om? Knappt asså. Så nu sitter jag här tröttare än på länge & försöker att piggna till. Förhoppningsvis somnar jag bättre ikväll, eftersom att jag har skola imorgon.

Snart blir det iallafall en promenad ute i kylan, kanske piggnar jag till av det? :)

/Nicole


Lek i snön

Hej jag heter Nicole & idag har jag varit ute & lekt i snön :D

Jag & Karin kom på idén att gå ut & åka snowracer, så vi drog med Issa ut i backarna! Haha, man hade typ glömt av hur kul (men också jobbigt) det var. Vi trodde att vi skulle vara ensamma ute, men väl uppe i backen, så mötte vi 10 glada människor till! Haha, det var några gamla kompisar från högstadiet :) Så det var inte bara vi som åkte i smyg ;) Men vet har sagt att man inte kan leka i snön när man är nästan 18?

Förlåt för bildbristen, men jag har inga batterier till min kamera.. Ska försöka komma ihåg att köpa det!

/Nicole


Kladdkaka med nougattäcke!

Kände för att testa på att baka något nytt idag, så det blir kladdkaka med nougattäcke! :D Mums!



/Nicole


Ännu mer?

Inatt har det kommit nästan 20 cm till med snö! Man kan ju undra när det ska sluta :O Måste gå ut med min lillasysters hund också :S Hon kommer ju inte ens att synas i snön.

För övrigt så är det sista kvällen man kan hitta på något på detta lovet! :O Snacka om att tiden går fort! På fredag är det skola igen..

/Nicole


När började smartheten sitta i glasögonen?

"Varning" för ganska långt inlägg! :)

OJ! Haha, jag satt & kollade igenom mina inlägg lite snabbt & märkte att det låter som att jag är värsta ytliga personen :O (Nu ska jag sola, färga håret, fixa naglarna etc.) Det hoppas jag verkligen inte att ni tror! Jag tycker bara att det är kul att göra sånna små förändringar lite då & då :) Jag känner mig piggare & gladare av det, inget annat! Jag menar, mestadels av tiden går jag runt i mjukiskläder, osminkad med en lillamy toffs :P Det finns liksom inget góare, även om jag tycker om att fixa mig ibland.

Jag tycker därimot att det är mycket roligare att fixa sig lite mer sällan, för då känns det mer speciellt & folk lägger märke till småsakerna, som dom inte skulle göra om man skulle göra det varje dag. Mina syskons kopisar brukade kolla ganska snett i början (speciellt tjejerna) men jag ska kunna gå runt i vad jag vill när jag är hemma. Jag ska till och med kunna gå runt naken om jag känner för det, dom ska liksom inte bry sig ;)

Samma sak gäller glasögon, vissa tycker att det är snyggt med & vissa inte. Det beror helt på vilka glasögon man har & när. Ibland trivs jag bra med det & ibland nästintill hatar jag det. Det kan vara ivägen eller förstöra en outfit men också förstärka den. Jag har fått höra väldigt ofta att jag "inte passar" i glasögon & att jag är "mycket snyggare utan", men även tvärt om. Något som jag faktiskt stör mig på, är när folk antar att man är en tönt eller plugghästen bara för att man har glasögon?! Jag undrar en sak, När började smartheten sitta i glasögonen? Precis det gör den inte! Man kan vara lika "tuff", "töntig", "snygg" eller "ful" med eller utan glasögon. Jag tycker personligen att det är mer "tufft" än "töntigt" att ha ett par vågade glasögon ;)

With or without?  
 

Jag gillar inte att ha massa krav på mig, om att vara sminkad (som jag älskar att vara & göra, men det är så fruktansvärt tråkigt att tvätta bort allt på kvällen xD) ha snygga "dyra" kläder, eller vara fixad 24/7.. Jag är den jag är oavsett vilka kläder jag än har på mig eller hur sminkad jag är. Det är bara väldigt synd att folk oftast dömmer än efter utseendet först bara.

/Nicole


Nails

Eftersom att jag inte kunde komma på något speciellt att göra, så tänkte jag fixa mina naglar :) Ska antagligen gå till en nageltechnolog nästa eller nästnästa månad, men tills dess får jag nöja mig med att fixa dom själv! :D Har aldrig gått till en sån innan, så det ska bli kul :D




/Nicole


Snöstorm

Seriöst snön slutar aldrig falla typ :P & så säger dom att det ska bli snöstorm nu också! Jag som vanligtvis tycker om snö (hellre det än slask) börjar tröttna lite nu :P Iallafall på kylan..

& jag vill hitta på nåååååågot! Jag känner mig rastlös, samtidigt som jag är taggad för att hitta på något!

/Nicole


Farmor Bertil

Eftersom att jag är en sån underbar dotter & syster(!) så har jag lovat att jag ska göra hemmagjord pizza idag :D Funderar på att baka något också, för det var ett tagsen sist. Hehe, får la se hur jag gör med det.

På tal om att baka, så brukar min lillebrors kopisar kalla mig för farmor Bertil bara för att jag tycker att det är kul att baka & laga mat xD So what liksom? Dom brukar fråga när jag ska börja sticka & kolla på körslaget!? Men hallå, virka är ju mkt roligare! Haha, skämt åtsido.. Nu ska jag nog sätta lite fart så det blir klart nångång :)

Farmor Bertil?
 
Nej, men kärringen på bilden kunde ju vart jag! Eller? Haha, vi har iaf likadan frisyr ;)

/Nicole

Jason Derulo


Fiskarna

Stjärntecken FISKARNA (19/2-20/3)



Den typiska Fisken är rättvis och medkännande, ömmar för alla som har det svårt. En mjuk, känslig och sårbar läggning är kännetecknande, liksom en strävan efter att finna sammanhang och mening i tillvaron.

Neptunus är tecknets härskare, känd som vattenguden i den grekiska mytologin. Den som är född i ett vattentecken är en känslomänniska, med ett rikt inre liv. Fisken är en god lyssnare och har förmåga att leva sig in i sina medmänniskors livssituation. Fisken är mycket intuitiv och anar sig fram i tillvaron. Här finns stora fonder empati och välvilja. Fisken ömmar för alla som har det svårt och söker sig gärna till roller där hon känner sig behövd. De svaga och utsatta grupperna i samhället, barn och djur, ligger denna godhjärtade natur extra varm om hjärtat.

Många Fiskar känner sig vilsna och har perioder där de upplever att de inte passar in. En känsla av utanförskap kan stundtals vara svår att brottas med, men ger samtidigt Fisken en mycket tolerant människosyn. Fisken väljer ibland att fly undan, att inta ett passivt förhållningssätt. Det är viktigt att Fisken vågar följa sina drömmar och visioner, att ha modet att lyssna med det inre örat…

Fisken är en sökare med en öppenhet för andra dimensioner. En god människokännare och humanist, ofta utrustad med en kreativ, fantasifull ådra och stora fonder välvilja.



Satt & läste lite om dagens- & veckanshoroskop för min del, då hittade jag detta. Det är fakta om mitt stjärntecken & om hur man är som person. På mig så stämde det in på allt! Det var riktigt läskigt, för jag kunde verkligen tänka omen så är jag & så gör jag.. :P Om ni vill kan jag lägga in för era stjärntecken också :) Det kan vara ganska intressant att läsa.

/Nicole

Min blogg

Personligen så tycker jag att min blogg är väldigt tråkig xD Jag har knappt ens lust att skriva i den bara för det & ännu mer läsa den! Haaha vad snäll jag är mot mig själv! Neeh men iallafall så ska jag försöka fixa den så fort som möjligt.. Både designen & innehållet. Jag varken kan eller har photoshop, så jag har inte kunnat göra någon header än, men det kommer så småningom :) Två av mina kompisar har lovat mig att dom ska hjälpa till att göra designen, men ingen av dom har gjort det :P

Jag funderar på att ha dagens horoskop & lite sånt, eftersom att det  är något jag brukar läsa :) & säg gärna till om det är något som ni vill läsa mer av! :)

/Nicole


Istiden?

Vad är kallare än en isbit? Jag & hela lägenheten! :O Jag verkligen hatar att vi inte kan ändra värmen själva.. Man går runt & fryser heeeela tiden. Man ska liksom inte behöva gå runt i dunjacka, dubbla strumpor, tofflor & mössa.. just dt vantar också! haha helt sjukt, jag tror nästan att det blir varmare om jag går ut xD Men nu har jag iallafall satt på torkskåpet (på vid gavel) så att det blir varmare, tror bestämt att jag ska göra lite mer te också :D

/Nicole

Ego boost!


Vet ni vad?
Idag är jag på riktigt bra humör! Har varit det sen jag vaknade :)
Härligt måste jag säga.
:D

/Nicole


Frukost

Har precis varit ute på en liten promenad med (Gn)Ella, medans jag väntar på Karin :) Passar på att äta lite frukost också, Macka & thé <3

/Nicole


When the snow falls down

Godmorgon, eller ska jag kanske säga goddag?

Vaknade för en stundsen & nu funderar jag på om jag ska ta en promenad :) Det ser jätte härligt ut ute, snö & sol! Efter promenaden blir det nog till att städa här hemma eller iallafall i mitt rum.. Det ser ut som om tredjevärldskriget har pågått därinne ;)

/Nicole

 


Hicka!

Asså seriöst! Min hicka vill inte försvinna :O Så fort man tror att den är borta så kommer den tillbaka. Ska försöka att dricka lite mer vatten upp&ner.. eller kanske äta en sked lingonsylt? Jag har iaf hört att det ska fungera. Värt att testa iallafall. Sen efter det ska jag nog försöka sova, måste vända tillbaka dygnet igen.

/Nicole

soooooooool

Kom precis hem efter att ha varit & solat med Karin :) Gött ede! Nu ska jag duscha & göra mig iordning, sen ska jag träffa Karin & Linnea.

/Nicole


Dancingqueen

Haha, jag satt & läste lite om olika dansskolor runt omkring, eftersom att jag under en längre tid har funderat på om jag ska börja dansa igen. Började på min första dansskola när jag var 2 år & nio månader :) Sen fortsatte jag till och från i många år.. Allt möjligt verkligen! (Barndans, hiphop, latinamerikanskjazz, bugg, salsa, hiphop, cha-cha-cha & några till!)

Iallafall så började jag prata om danshuset..

Jag: På danshuset har dom ju den här dansen :)
Mamma: Aa, men det var ju där du gick när du var liten.
Jag: Jaha, men jag gick ju på Lázárs dansskola?
Mamma: Ja det gjorde du också... & på den vid skansenkona & på en i Mölndal. bl.a.
Jag: Men jaha? Gick jag på så många? :O
Mamma: Japp, du kom på helt plötsligt att du inte ville gå på den ena, så fick du börja på en annan.
Jag: Okej men varför ville jag sluta då?
Mamma: Den ena gången gick du ut från lektionen, in i omklädningsrummet & sa Jag vill inte vara här mer! Sedan bytte jag om & vägrade gå tillbaka! Andra gången som jag ville sluta så var det för att man skulle vara två & två på uppvisningen för föräldrarna.. Då var den tjejen som jag skulle vara med mörkhyad.. Jag utbrast då: "Jag vill inte dansa med hon den där.. svarta! (Detta sa jag högt & tydligt inför alla föräldrarna!)

Hahaha, snacka om att jag skrattade när mamma berättade detta! Jag började visst att styra tidigt!

/Nicole


wtf?

Jag har kommit på att jag måste göra något vettigt! Inte bara sitta här som en annan mupp! :D Det blir nog ett till nyårslöfte! pfffffffffpffffffffff!

/Nicole

Rubrik

Kunde inte komma på någon bra rubrik, så det var de namnet som det fick bli ;) Haha!

Har inte gjort särskilt mycket idag, har varit jätte trött! Men just nu sitter jag & snackar med några polare ;) (När började jag säga polare?) Aja, ska laga lite mat om en stund också hade jag tänkt.. Men nu ska jag ut i kylan med killarna.

/Nicole

Laaazy

Idag är jag verkligen jätte seg! Funderar på att gå & lägga mig snart, men jag kommer antagligen inte kunna somna :P Inte är det något bra på tv heller! Fan då! :D

 
Bara för att vi är så bäst!
/Nicole



Ulf videobloggar

Haha, detta är nog ICAs mest klockrena reklam någonsin xD



/Nicole

Godmorgon?

Haha, somnade runt 7 imorse så jag vaknade för en stund sen :P Har inga direkta planer för dagen, mer än att bara ta det lugnt! :)

Jag & min mamma gillar att göra tvärtom vad man kanske "borde" göra ibland. Igår är ett exempel på det. Vi hade precis ätit middag med hela familjen, när jag & mamma bara kände vi skiter i nyår! Vi struntar i allt som har med det att göra & firar det inte alls! & så blev det! Vi bara slappade & tog det lugnt istället, mycket härligare & mindre deprimerande! :D

  Som de flesta andra, så har jag också "nyårslöften".. Iår har jag valt att jag ska tänka på att vara mig själv! Det är något som är bra att jobba på! För jag orkar inte med alla löften om att träna, gå ner i vikt & lalalala sånt kan man göra utan att lova det på nyår. Tror det blir mycket bättre så!

/Nicole


I brist på annat!

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga.



1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Vi ska dra nu!



2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Vi andra ska dra till Rebbe snart



3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
okej

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Vad ska du göra då?



5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
A, måste sminka mig bara :) ring mig



6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Har du fått kamera? :-D ja har fått småsaker typ :p



7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?

God jul gumman :-) <3


8. Vad vill du höra mest av allt?
Vart har ni tagit vägen?



9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Härligt du!



10. Din romantiska replik?
Jo men e det nått namn du tänkt på, eftersom att du ställde frågan så borde du ha förslag



11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
ok.


10.01.01

Haha, nyårsafton blev väldigt lyckad tillslut iallafall! Jag & Korki har fått oss väldigt många góa skratt (som alltid!) :D

Nu ska jag vara lite social mot Karin! :)<3

/Nicole


RSS 2.0