Borta bra, hemma bäst?

Hejsan hoppsan!
Är hemma hos Elin som vanligt ;) Vi har precis ätit misslyckade pannkakor! Har näst intill flyttat in här nu!! Haha stackars hennes föräldrar som får stå ut med två nötter istället för en ;) Fast dom gillar säkert det!
Idag är det pissväder, men det gör inte så mkt, för jag ska hem till mamma en sväng & packa lite nya grejer som är anpassade efter en partyhelg istället för landet. Jag får alltså ta & byta ut mina gummistövlar mot klackarna ;) Ska sova hos mamma inatt också :) Kommer kännas konstigt att sova ensam i min stora säng, så jag får la göra som sist.. Lägga mig ute på soffan istället ;)
Imorgon så fyller min farmor år, så vi ska en sväng till henne på dagen. På kvällen är det Utgång med twinsen & kussen som står på schemat :d Det ska bli riktigt kul, för jag har inte varit ute på krogen på hela sommarlovet typ. Sedan på lördag vet jag inte riktikgt hur jag ska lösa saker & ting. Allt bara snurrar runt & massa beslut måste fattas. Haha inget seriöst direkt, men iallafall.
Om inte annat så längtar jag sönder tills nästa helg! Är helt övertaggad.. Frågan är hur najs det kommer bli, eller hur misslyckat det kommer att bli! xD Hahaha någonting kommer ju gå åt piiiiiiip iallafall ;) Det vore konstigt annars, jag menar.. Jag Elin & Cecilia tillsammans? Det kan ju bara bli som det blir helt enkelt ;D Det ska iallafall bli riktigt jävla kul :D Watch out bitches!
Neeh nu måste jag hoppa in i duschen så att jag hinner med bussen!  Ciao!
/Nicole

Kusinmys & brännmaneter

Halloj!
Är hemma hos mina kusiner för tillfället :) Vi tjockar oss och åker runt & mobbar Gothia Cup´are ;) Haha jävligt kul måste jag säga. Igår var vi hos våran Farmor & Farfar en sväng & tog en fika (läs: Åt oss smällfeta!), sen kollade vi på film hela natten (Farsan, Hipp hipp Hora & en gangsterfilm). Idag antog vi därför att vi skulle sova bort hela dagen som vi har gjort de senaste, men icke sa nicke! Pernilla & Cecilia ringde nämligen & väckte oss tidigt, för de ville ta en roadtrip ner till Åsa för att sola & bada.. Så fick det såklart bli!
Efter mycket sol, bad, hoppande i vågorna & volleyboll spelande, så var det dags för något dåligt att hända.. Elin brände sig på en manet över hela röven!! Så det blev raka vägen till vårdcentralen där de fick badda hennes röv med vinäger ;) Detta stoppade dock inte oss för att åka tillbaka ner till havet igen :)
Självklart blev vi jävligt hungriga av att spendera en heldag vid havet utan mat, så efter att ha lämnat av Pernilla hos sin pojkvän, så blev det grillning hos Elin :D Mumma!
Nu ska vi duscha av oss lite snabbt innan det blir att slänga sig i soffan & kolla klart på en film som vi började med igår, självklart med sällskap av lite gottgott.. I detta fallet våran godispåse som vi cyklade ner & köpte i sista minuten förut ;)
Hoppas att ni också har det underbart!
/Nicole

Upp och ner

Dagens stora fråga är: vad fan ska man hitta på? xD Med tanke på hur trötta vi är, så får vi se vad vi hittar på. Det lutar åt att vi ska åka hem till elin och sova där, men vi får la se hur det blir :)

Pizzatime!

Vad ska man säga om denna dagen då? Haha! Vaknade upp runt 12 och var as trött eftersom att jag somnade runt 7 xD sen degade jag en stund med david medans jag fixade frukost :) efter det kom min underbara kusin elin hit, så vi träffade karin :) nu gör vi inte särskilt mycket förutom att käka pizza som jag bakade förut ;) vill sova men det vill inte kussen, så vi får la se vad vi hittar på. Hur har eran kväll varit annars? :) puss

En träff i nattens mörker

What about now? Jävligt bra fråga Asså.. Vet inte riktigt vad jag ska göra eller vad jag ska tycka "/ tycker jag ens något alls? Äh jag orkar inte tänka mer på det nu, ska träffa en kompis nu istället! Ciao! P.s. Min lillebror ligger och sjunger i badkaret ;) haha det är ju något över det vanliga, inte direkt något som man brukar höra om nätterna xD d.s

Mitt i natten

Kom precis hem efter en mysig kväll ute på licces altan :) vi drack te, åt kanelbullar och snackade en massa! Riktigt härligt nu när det är sånt här väder! :D man kan ju inte göra annat än att älska det, eller hur? Nu ska jag iaf ta och lägga mig, för det är ju en ny dag imorgon :) tänkte bara testa att slänga in ett inlägg via mobilen och förhoppningsvis så fungerar det utmärkt! Godnatt, eller borde jag säga godmorgon? ;)

När tiden bara rusar förbi

Jag kommer ihåg gårdagen, fast för 5 månader sen.. Det är så långt borta, men ändå så känns det så nära. Jag kommer ihåg den dagen eftersom att det var en av de bästa dagarna i mitt liv. Det var dagen du & jag blev vi. Jag tror inte att jag  någonsin hade varit så lycklig som jag var då. Jag trodde aldrig att det skulle bli så, trodde inte att jag hade en chans på miljonen. Många gånger fick jag nypa mig själv, för att se så att allt inte bara var en dröm. För det var så det kändes väldigt många gånger. Allt var sant, detta var min vardag. Du var min prins!

Dagarna gick & jag blev verkligen blind av kärleken. Herregud vad många misstag jag gjorde under tiden. Så många saker som jag önskar att jag hade kunnat få ogjort & osagt. Jag var en riktig bitch mot dig. Hur kunde jag? Det spelar ingen roll hur många gåger jag än tänker tillbaka på hur jag borde ha gjort istället, för nu är det försent.

På exakt samma dag, fast 2 månader senare så krossades allt. Jag gick i tusen bitar. Detta var dagen då vi slutade att upphöra. Denna dagen är lika jobbig varje månad. På ett sätt värre, men på ett sätt enklare att leva med. Man vänjer sig på något sätt, även o det känns tufft just då.

En sak är iallfall säker, jag måste lära mig att lyssna på mig själv & på mitt egna hjärta.

/Nicole

Love the way you lie

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife
In my windpipe
I can't breathe
But I still fight
While I can fight
As long as the wrong feels right
It's like I'm in flight
High of a love
Drunk from the hate
It's like I'm huffing paint
And I love it the more that I suffer
I sufficate
And right before im about to drown
She resuscitates me
She fucking hates me
And I love it
Wait
Where you going
I'm leaving you
No you ain't
Come back
We're running right back
Here we go again
It's so insane
Cause when it's going good
It's going great
I'm Superman
With the wind in his bag
She's Lois Lane
But when it's bad
It's awful
I feel so ashamed
I snap
Who's that dude
I don't even know his name
I laid hands on her
I'll never stoop so low again
I guess I don't know my own strength

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

You ever love somebody so much
You can barely breathe
When you're with them
You meet
And neither one of you
Even know what hit 'em
Got that warm fuzzy feeling
Yeah them chills
Used to get 'em
Now you're getting fucking sick
Of looking at 'em
You swore you've never hit 'em
Never do nothing to hurt 'em
Now you're in each other's face
Spewing venom
And these words
When you spit 'em
You push
Pull each other's hair
Scratch, claw, bit 'em
Throw 'em down

/Nicole


!

► play the moment
▌▌ pause the memories
■ stop the heartbreak
◄◄ rewind the happiness

/Nicole

Dancing on my own

Somebody said you got a new friend
Does she love you better than I can
There´s a big black sky over my town
I know where you at, I bet she´s around
Yeah, I know it´s stupid
But I just got to see it for myself

I´m in the corner, watching you kiss her
I´m right over here, why can´t you see me
I´m givin´ it my all, but I´m not the girl
your taking home
I keep dancing on my own
Yeah, I keep dancing on my own

I´m just gonna dance all night
I´m all messed up, I´m so out of line
Stilettos and broken bottles
I´m spinnin´around in circles

I´m in the corner, watching you kiss her
I´m right over here, why can´t you see me
I´m givin´ it my all, but I´m not the girl
your taking home
I keep dancing on my own
Yeah, I keep dancing on my own

So far away, but still so near
The lights go on, the music dies
But you don´t see me standing here
I just came to say goodbye

I´m in the corner, watching you kiss her
I´m right over here, why can´t you see me
I´m givin´ it my all, but I´m not the girl
your taking home
I keep dancing on my own
Yeah, I keep dancing on my own

/Nicole


Hungrig!

Godmorgon!

Vaknade för en liten stundsen & nu väntar jag på att Karin också ska vakna till liv :D haha det lär ju inte hända på ett tag ;) Så under tiden hade jag tänkt promenera ner till Ica & köpa lite god frukost.. För jag är jävligt hungrig!

/Nicole

No internet

Hej & hallå!

Tänkte bara skriva att jag inte har något internet för tillfället & har inte en aning om när det fixar sig igen! :O Så tills dess så får ni nöja er med något inlägg nångång ibland om jag kan slänga in ett hos någon annan :) Annars får det la vara sålänge!


Gammal bild från när jag & Karin var ute på lekplatsen för 1,5 årsen ;)

/Nicole


RSS 2.0