Hemskt men sant!

Han sa att han älskade dig
precis som han sagt till tjejen
som några månader tidigare
låg under hans kropp
precis som han några månader
senare kommer viska till en
ny tjej som tagit din plats

(Text lånad från Klara)

/Nicole


Nelly - Om du var här



/Nicole

Bloggtorka i sommarvärmen

Jag har verkligen ingen blogglust för tillfället! Får se när jag orkar skriva något nästa gång!

/Nicole

Riktigt duktigt Collan!

Jag fick G på nationella i matte B!!!! :D Fan vad duktig jag är :D hahaha jävligt stolt! (A)

/Nicole

Partyparty

Hej alla söta bloggläsare!

Förlåt för min dåliga uppdatering, men jag har helt enkelt inte haft lust att skriva :) Har passat på att njuta av det underbara vädret, genom att bada, ta långa promenader & ta några springrundor!

Nu ska jag snart träffa ett gäng tjejkompisar & dra vidare på en hemmafest! Ska faktiskt bli väldigt trevligt som omväxling till krogen ;) Skriver kanske mer imon.. om jag orkar!


Gammal bild på mig, Johanna & Thäss! Saknar er tjejer! </3

/Nicole


Aktiva Collan

Idag har jag varit riktigt aktiv måste jag säga! Dagen började med en prommis med lillahund, sen nationella, som jag gjorde på ca 2 timmar.. Sen väntade jag på Jeta i typ hundra år, efter det tog vi en promenad hem till henne & kollade på filmen! Sedan var det dags att åka hem & träna & senare blev det en promenad med lillahund igen (innan träningen också) edan blev det en löprunda som grädden på moset :D

Jäääävlar vad gött det känns i kroppen & sinnet nu! Något som därimot inte känns lika bra, är att jag inte har pluggat till de två proven som jag har imon! Fy skäms Nicole! Jag lär ju ändå inte kunna somna nu eftersom att jag har tränat så sent, så jag kan lika gärna sätta igång att plugga nu!

/Nicole


Nationella matte B

Fyfan, imorgon har jag nationella i Matte B i 4 timmar! Ofta man orkar det liksom? Men det måste jag ju iaf.. Efter det ska jag till Jeta för det blev aldrig så idag. Har typ varit flitig & promenerat massa idag istället :D & vart iväg & tränat ;) Duktiga lilla jag! Haha!

Nu ska jag ut på en liten kvällsrunda med lillahund, sen måste jag sova. Godnatt!

/Nicole

Teknisk otur

Haha det är nästan skrattretande vilken otur vi har med allt! Nu det senaste har soffan, dammsugaren, elvispen, bilen, tvättmaskinen, min tv och diskmaskinen gått sönder xD hahahaa fyfan! Det betyder alltså att jag måste gå överallt, inte kan baka :(, måste diska allt för hand, gå i smutsiga kläder och ha en skabbigt rum ! :O Det gillar vi inte! Det är nu inte direkt så att detta är något som man har råd att köpa sådär bara!

Så är det någon som har något av detta att skänka, så är det tacksamt mottaget ;) Speciellt bilen! Haha neeh den står faktiskt inte först på önskelistan! '

/Nicole

Citronté

Idag tog jag mig en lång sovmorgon, vilket inte är så konstigt med tanke på när jag gick och la mig igår ;) Jag har iallafall hunnit med att ta en dusch & nu sitter jag här & dricker grönt te mandarin/apelsin med citronskivor i, riktigt uppiggande ;)

Tänkte fixa iordning mig lite, sen blir det en promenad med hunden, frukost/lunch & sen ska jag antagligen åka hem till Jeta :)

Ha en bra dag!

/Nicole


Snälla älskling..



Ibland kan det vara lite läskigt att sånt här stämmer! Jag kan nog hålla med om att de flesta av dessa punkter är precis så som det står. Om man räknar bort den allra sista punkten, så är de tre sista några som jag verkligen håller med om just nu! För det är precis så det är!

/Nicole

Dancing in the dark

can we try again
to start a new and lovely story
that will shine a ray of light upon our hearts
and bring back long lost glory
of how it used to be
baby you and me
convinced we were each others destiny

my heart cries out to you
you must forgive me
I've been dancing in the dark
and searching for a spark
a fire still burning
I believe we'll make it through
if you stand by me
we can weather any storm
and keep each other warm
as long as there's love

every time I think of us
my eyes are filled with tears
to think that I gave in to sweet temptation
his words like music to my ears
I hope it's not too late
that you still await
oh please tell me that you're still having faith

my heart cries out to you
you must forgive me
I've been dancing in the dark
and searching for a spark
of fire still burning
I believe we'll make it through
if you stand by me
we can weather any storm
and keep each other warm
as long as there's love

Hmmm
But faith is not mine
if I could I'd unturn
the hands of time

my heart cries out to you
you must forgive me
I've been dancing in the dark
and searching for a spark
I believe we'll make it through
If you stand by me
we can weather any storm
and keep each other warm
as long as there's love
never enough
love.

/Nicole


You really broke my heart boy & you still do!

Kom ganska nyss hem efter en promenad med Karin :) Vi gav nämligen upp pluggandet ganska snabbt & tyckte att det var bättre att gå ut! Haha, snacka om att vi fick oss mååånga goa skratt! Hade gärna lagt upp filmen som blev, men jag tror inte att Karin blir så glad på mig då.

Funderar på om jag ska kolla på film nu, men vårat fimutbud är inte det bästa & dom vi har har jag redan sett typ hundra gånger om.. Det får la bli att jag kollar på SATC the movie igen, somnade i början av den sist jag skulle kolla :D Snart ska jag även kolla på 2:an som kommer ut på bio i slutet av maj :D

Förresten så har jag letat som en dåre efter en viss skinnjacka som fanns på H&M, men som blev slutsåld med en gång & nu äntligen blev den min på Tradera ;) Dock till dubbla priset, men vafan det var det värt! (Tror jag! haha) Nu får jag bara vänta tills den kommer hem till mig :D Har även fått tag på de snygga shortsen från H&M som jag ville ha, så nu tycker jag att det kan bli fint väder så de kommer till användning också ;)

Ska passa på att säga grattis till lilla Meya som blir 1 månad idag! <3

/Nicole


Plugg

Det blev visst ingen träning idag trots allt iaf, men istället blev det en trevlig promenad :) Nu när jag har smällt den väldigt goda middagen (Kyckling & potatissallad) så ska jag iaf ner till Karin & plugga.. Vi får la se hur länge vi klarar av det ;)

/Nicole


Söndag

Nu är denna veckan också snart slut & snart även några dagars ledighet! Iofs är jag ju ledig imon med, men då ska jag hem till Jeta för att plugga hela dagen. Sen på tisdag har jag nationella i matte B, i 4 timmar!!!!  Usch!

Undra vad man ska hitta på idag då, för vädret är ju inte det bästa just nu.. Men en promenad får det nog allt bli. Senare i eftermiddag blir det träning & sen middag med la familia! :D Nu ska jag iallafall ta & göra mig iordning, så folk inte blir skrämda när jag går ut ;)


Jag, Karin & Issa innan Karin åkte iväg på sin studentbal! <3

Ha nu en riktigt mysig söndag!

/Nicole

(:

Nobody can go back and start a new beginning,
but anyone can start today and make a new ending.



/Nicole


Night´i´night

Neeh nu måste jag gå & lägga mig! Ska upp tidigt imon & fixa Karin! Men jag kommer bara inte för mig att gå in & lägga mig. Har så mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud. Så många frågor som söker svar, svar som jag inte kan få..  Jävlar det är jobbigt! Jag får helt enkelt låta dem passera förbi. Glömma & förlåta.

Obeskrivligt. Ja, så skulle man kunna säga. Typ.

/Nicole

Nyckeln till lycka

Jag vill bara glömma!
Glömma allt & kunna gå vidare,
utan att titta tillbaka en enda gång.
Kunna stänga alla dörrar bakom mig.

Jag vill att det skall vara enkelt,
men jävlar vad svårt det är.
Jag vill kunna säga att jag inte
tycker om dig, men det gör jag.

Jag vill kunna säga att det inte
är som knivhugg i hjärtat, när
du håller på med andra. Men gör
jag det nu, så ljuger jag.

Jag vill kunna säga att jag har
fortsatt min väg här i livet.
Helvete! Varför är det massa
bommar överallt, som bara du
har nyckeln till? Kan du inte
bara lämna över den till mig,
så att jag kan fortsätta min
väg framåt!?

Måste du få mig att stå &
stampa framför dessa bommar?

Snälla ge mig nyckeln.. Nyckeln
till min lycka.. Nu tack!

/Nicole

Princess

Idag är jag än så länge på mycket bättre humör än vad jag var igår! Jag somnade direkt när jag la huvudet på kudden & sen sov jag som en stock! Vaknade strax efter 10, vilket är tidigt med tanke på när jag somnade, men jag passade på att gå upp iaf. Sen blev de en promenad till ICA för att köpa frukost :) Nu hade jag tänkt göra mig iordning, sen blir det till att test balfrisyren + smink på Karin :) För imon gäller det! Åh hon kommer att se ut som en tuff prinsessa ;)

/Nicole


Den tolfte..

är tydligen min otursdag! Förra gången hände det något väldigt väldigt tråkigt.. & nu den tolfte har allt bara vart skit typ. Blir så matt på allt bara! Jag har misslyckats med det mesta idag kan jag ju säga & då har jag blivit på ännu sämre humör än vad jag var innan.. För detta har nämligen varit en ganska jobbig dag känslomässigt med tanke på det som hände den tolfte förra månaden :(

Iallafall, för första gången på över en månad, så hade jag lust att baka! Något som jag har hoppats på att jag snart skulle vilja göra igen, eftersom att det inte är vanligt att jag inte vill. Självklart så misslyckades jag eftersom att jag var så fruktansvärt stressad. & jag kan säga att det förstörde min dag xD

Haha, iaf så tänkte jag att jag skulle lägga mig en stund ist, så jag kunde lugna ner mig.. Då kom jag på att jag var tvungen att gå upp & göra något.. Jo vad händer då? Självklart skadar jag mig då, som pricken över i:et på min annars "underbara" dag. Jag lyckades att skära upp foten på en hyll grej, som låg på mitt golv! (Det låter värre än vad det är. Det jobbiga är bara att det sitter på ett sånt dumt ställe på foten, så att det gör ont när man går)

 Jag har inte heller fått tag på den personen jag har sökt hela dagen, trots att det var bestämt att jag skulle höra av mig idag, det gällde trots allt något viktigt.

Så vad ska jag göra i fortsättningen den tolfte varje månad? Låsa in mig? Gömma mig under täcket? Eller ska jag helt enkelt bara ge mig ut i livet & brottas med de motgångar som jag får, hur jobbiga de än är? Jag tror att jag satsar på alternativ nummer tre, även om jag många gånger hellre vill göra de andra två.

/Nicole

PW

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig..
men du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig


Sanna ord från Nathalie!
/Nicole


Killar, läs!

46 saker tjejer vill, men inte alltid vågar be om.
1. håll om henne runt midjan
2. Försök verkligen att prata med henne
3. Dela hemligheter med henne.
4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt
5. Kyss henne långsamt
6. Krama henne mjukt
7. Håll om henne nära ditt bröst
8. Skratta med henne
9. Bjud ut henne någonstans
10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans
11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..
13. Låt henne sitta i ditt knä
14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest
15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad
16. Lek med dina fingrar i hennes hår
17. Kyss henne då hon minst anar det
18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
19. Berätta för henne hur vacker hon är
20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr
21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman
22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det
23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad
24. Få henne att känna sig älskad
25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro
26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?
28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar
29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne
30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet
31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig
32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne
33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)
34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne
35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne
36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne
37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne
38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag.
39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne
41. Ring eller smsa och berätta hur mycket hon betyder.
42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig
43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna
44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord
45. Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du kittlar dem!
46. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!


Pluggilugg

Haha, ja det har ju gått sådär med pluggandet idag måste jag säga, men vafan ska man göra liksom? Jag har inte tid! Jag kan ju säga som så att det inte bara är jag som har problem med påläsningen till detta provet.. Alla i min klass status på facebook handlar om att dom inte har pluggat eller inte förstår :P

Nu ska jag ta en snabbdusch, sen måste jag sova! Provet får helt enkelt gå som det går!

/Nicole

Fram tills sommarlovet..

.. så stavas mitt liv: P L U G G A tjugofyrasju! Jag hatar det redan, men jag måste...

/Nicole

0-0

Okej, nu är jag hemma efter en riktigt rolig kväll med min lillebror! :D Det började med att vi satte oss på Chez så att jag fick ladda inför matchen med en öl, sedan bar det av till Gamla Ullevi där matchen var :D Vi hade ståplatser mitt i IFK´s hejarklack! Det var verkligen en upplevelse utöver det vanliga & jävlar vad ball det var! Det är något jag kommer att göra om snart igen! Föresten så slutade matchen precis så som min rubrik säger, 0-0!

Nu sitter jag här hemma & kollar på en hemsk dokumentär på 4:an men jag måste lägga mig, så det är nog så det får bli! Godnatt

/Nicole

Derby

Hejhej!

Tack vare min underbara lillebror, så har jag fått min älskade biljett till matchen ikväll :D Derby mellan IFK-GAIS! Det ska bli riktigt kul att gå, för det verkar vara sån go känsla i klacken ;) Vi får la se hur det går & om man kommer hem hel, så vilda som folk verkar vara :O hahaa det blir nog bra iaf!

Sitter här i skolan & väntar på att vi ska sluta, fast det 1,5 lång timme kvar! Jag orkar inte, men jag får la försöka att få något gjort! Ska försöka att få klart det där jävla miljöhotellet, som råkar vara det absolut tråkigaste jag någonsin har gjort i mitt liv!

Tack lillebror!

/Nicole

Jag vill, jag vill, jag vill!

Jag vill, så varför vill ingen annan? :( Jag är riktigt sugen på att gå på derbyt mellan IFK Göteborg & Gais imon! Jag har nämligen aldrig varit på någon match innan, men är det någon som vill hänga med? Nej! Bara Karin men hon jobbar kväll :( Jaja, förhoppningsvis löser det sig iaf! Om det ens finns några biljetter kvar vill säga.

/Nicole


Inför en stor dag

Hejhej!

Sitter hemma hos Karin & väntar på att hon ska bli klar i duschen, för då ska hon prova sin balklänning tillsammans med allt fint vi har shoppat idag! Vi har hittat väska, sjal, skor och blommor till håret! Det kommer att bli så perfekt :D Nu är det bara sminkshoppingen som är kvar, sen är allt fixat och klart!


Bild från i vintras när jag & Karin var ute & lekte ;D <3

Neeh nu är hon färdig, så jag får springa iväg & hjälpa henne ;) Så vi hinner ner & köpa sminket också!

/Nicole

Massage tack!

Godmorgon!

Jag kan ju säga att det känns att jag tränade igår ;) Haha har as go värk i ryggen och axlarna. Det blir ju inte bättre av att jag har sovit jättejätte konstigt under natten, jag var för trött för att plocka undan grejerna från min säng igår, så jag trängde mig emellan & somnade iaf!

Nu´håller mamma på att baka rosenbröd som vi ska äta till frukost, men så länge så ska jag gå & fjäska till mig lite massage av nått av syskonen ;)

/Nicole


Att vara någon man inte är

Jag & min "plastbror" satt & tjötade lite förut.. Då kom vi in på en väldigt intressant sak, nämligen när folk är på ett sätt, men spelar någon annan! Jag tror att de flesta gör det ibland i vissa sammanhang för att man måste, men nu pratar jag om människor som ändrar sin attityd i olika umgängen.

Som ett exempel kan vi ta en kille, låt oss säga att han är runt 16-17 år.. Då är inte alla så jätte säkra på vem dom är & vad dom vill. Den här killen är vanligtvis jätte snäll, trevlig & allmänt lugn. Sån är han hemma & med vissa personer som han trivs med. När den här killen är med vissa kompisar, så blir han genast jätte "tuff" och blir jätte kaxig, skryter om olika saker osv.

Jag undrar varför man ska göra så? Det är ju totalt onödigt tycker jag iaf. Så vad ska man dra för slutsats på detta? Svårt att säga, men det måste vara att de är sjukt osäkra på sig själva & typ känner att dom måste vara "Någon annan" bara för att passa in.. Eller?

Ett tips från mig, var den du är! Tycker dom inte om dig då, så byt umgänge för isf är dom inte värda dig!

/Nicole


Uppdatering

Måste uppdatera min romantiska lista! Karin påminnde mig om den absolut viktigaste punkten som jag glömde skriva :O Så här kommer den:

<3 Kyssas liggandes på motorhuven, killen lutar sig över tjejen som han lägger på motorhuven! Åh gud hur kunde jag glömma det?

/Nicole

It´s over, yes it´s over!

Nu är botten nådd tror jag & det tog sin tid! Men jag klarar inte av att plågas mer, så jag har tagit bort allt jag har kunnat som påminner om dig! Ditt nummer är nu okänt för mig, vilket bara är bra så att jag slipper skicka sms när jag tänker på dig!

Fan för detta helvete! Fan för ett brustet hjärta! & hur i helvete kan du vara så oberörd???

/Nicole


Call me - Shinedown


Wrap me in a bolt of lightning
Send me on my way still smiling
Maybe that's the way I should go,
Straight into the mouth of the unknown
I left the spare key on the table
Never really thought I'd be able to say
I merely visit on the weekends
I lost my whole life and a dear friend

I've said it so many times
I would change my ways
No, nevermind
God knows I've tried

Call me a sinner, call me a saint
Tell me it's over I'll still love you the same

Call me your favorite, call me the worst
Tell me it's over I don't want you to hurt
It's all that I can say. So, I'll be on my way

I finally put it all together,
But nothing really lasts forever
I had to make a choice that was not mine,
I had to say goodbye for the last time

I kept my whole life in suitcase,
Never really stayed in one place
Maybe that's the way it should be,
You know I live my life like a gypsy

I've said it so many times
I would change my ways
No, nevermind
God knows I've tried

Call me a sinner, call me a saint
Tell me it's over I'll still love you the same
Call me your favorite, call me the worst
Tell me it's over I don't want you to hurt
It's all that I can say. So, I'll be on my way

I'll always keep you inside, you healed my
Heart and my life... And you know I try.


Call me a sinner, call me a saint
Tell me it's over I'll still love you the same
Call me your favorite, call me the worst
Tell me it's over I don't want you to hurt
It's all that I can say. So, I'll be on my way
So, I'll be on my way
So, I'll be on my way

/Nicole

Det mest romantiska jag vet!

Det finns några saker som gör att man verkligen kan få mig på fall! Fast det räcker ju skälvklart inte med det, men om man nu har lyckats fånga mitt intresse & gör detta, då har man verkligen lyckats! Min prins gjorde detta & visst blev jag hans prinsessa! Jag må drömma mig bort en del, men så här tycker jag iaf :)

<3 Pussa mig på pannan, Låter kanske lite konstigt, men jävlar vad gulligt!

<3 Visa att jag är din! Min prins gjorde det i skolan en dag, när han gick med sina vänner.. Han fick syn på mig på lunchrasten när jag satt med M i gatan där det också var fullt med annat folk, eftersom att vårat café ligger där. Iaf så såg han mig, lös upp som en sol, pekade på mig & sa: Hon där! Det är min flickvän! Inför alla människor, mina vänner & hans vänner! Det är ett ögonblick jag sent kommer att glömma! Oavsett att jag inte är tsm med min prins längre.

<3 Kyss mig i regnet, det är jag knappast ensam om att tycka! Tänk dig själv att du och din pojk/flickvän har bråkat eller bara saknar varandra, så ser ni varandra, hoppar upp i famnen och kysser varandra! Detta är något som jag verkligen vill.

Jag har en dröm, om att min prins vaknar upp en dag & verkligen inser att han gjorde fel. Att han vill ha tillbaka sin prinsessa. Att han ber henne möta honom.. De går sakta mot varandra, båda osäkra på vad den andra har att säga. Det börjar sakta men säkert regna mer & mer medans de närmar varandra. De möts & han säger förlåt, det är dig jag vill ha! Hon ser på honom, kollar in i hans vackra blå ögon & ser det hon alltid har sett! Kärlek! Hon kramar om honom & då faller regnet & självklart är det då kyssen kommer! De blir kalla av regnet & kommer närmre varandra för att hålla värmen! Sedan går de därifrån, hand i hand lyckligare än någonsin!

/Nicole


Tears streaming down my face

En flicka med brustet hjärta, sitter ensam på rummet & gråter.
Gråter över dessa spillda dagar.
Gråter efter att blivit sviken.
Sviken av sin älskade.
Den som hon verkligen ville vara med.
Den som hon fortfarande vill vara med!
 
Visst de hade sina dagar då allt inte var bra,
men hur ska man kunna uppskatta det som är bra om det alltid är det?
Alla behöver ha dessa dagar, men varför ta farväl av en sån sak?

Flickan tänker & tänker, vad var det egentligen som gick fel?
Vad var det som fick pojken att lämna den han sa betydde mest?
Den som han sa att han älskade mest i världen & aldrig ville förlora?

Visst han älskade kanske henne, men inte som hon älskade honom.
Han lovade att allt skulle bli bra & att de skulle vara tillsammans,
men ändå sa han att de bara skulle vara vänner.

Pojken förlorade sin prinsessa, för något som inte ens är sagt rätt ut.
För missförstånd, små som brödsmulor & stora som berg.
Men det spelar ingen roll, för han har förlorat flickan som har förlorat sig själv.



"Call me a sinner, call me a saint.. Tell me it´s over, I´ll still love you the same!"

/Nicole

Apelsin krokant

Mmm Marabou! <3 Haha har precis ätit några bitar & gott var det! Man måste fu unna sig något gott varje dag tycker jag :D Man lever ju trots allt bara en gång, så varför inte njuta av det man tycker om?

Idag har jag varit på praktiken, ätit glass med min pappa(!) & varrit allmänt stressad! Har verkligen jätte mycket att göra, så det är ju inte konstigt att jag har magkattarr .. Men trots all stress så har jag varit på ovanligt bra humör idag & man kan ju hoppas att det sitter i imon när jag ska skriva nationella i engelska B i över två timmar. & därför ska jag strax gå & lägga mig så att jag är utvilad imon :)

Just det, jag håller på att skriva ett litet inlägg om vad jag tycker är romantiskt och über gulligt av en kille att göra mot sin flickvän.. Har bara inte haft tiden att skriva klart det, men förhoppningsvis hinner jag det i helgen :)

/Nicole

Sleepless

Gokväll alla söta läsare!

Vad gör ni en kväll som denna? Själv sitter jag här och har precis kollat på det sista avsnittet av andra avenyn. Ska snart lägga mig hade jag tänkt, för jag kunde inte somna i tid igår så jag är väldigt trött :) Annars har jag mest tagit det lugnt idag & färgat håret på Karin :D As nice blev det!

Neeh nu ska jag gå & göra kvällsmat till mig & lillasyster innan det är dags att hoppa i säng :) Nattinatti

/Nicole

Prince charming

De flesta tjejer & kvinnor letar efter sin drömprins någon gång i livet! Ibland hittar de honom tidigt, ibland sent, ibland aldrig & ibland flera gånger! Jag har iallafall hittat min prins!

Han är den underbaraste killen som finns, han är snäll, omtänksam, rolig och otroligt charmig. Min prins är även en person som jag stör mig på väldigt ofta, han kan vara en riktig pain in the ass & vara omogen som en tre åring.. Han är den som verkligen vet hur man sårar mig och vet hur man träffar mina ömma punkter, han är den som kan få mig att gråta dag som natt.

Min prins är även den personen som får det att pirra i magen, som får en att bli den gladaste tjejen i världen utan att veta varför, som får en att kännas speciell, som får en att älska! Jo jag älskar honom, han var min vän. En nära vän. Som jag tyvärr förlorade för några veckor sen.

Dessa veckor har varit några av de jobbigste i mitt liv & jag önskar verkligen att detta kan få ett lyckligt slut! På något sätt, på mitt sätt, på ditt sätt eller på vårat sätt! Hur det än är eller blir så älskar jag min prins tusen miljoner varv runt universum & tillbaka! & Min prins kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta!

För er som vill drömma er bort, så kommer ett klipp från One tree hill men Nathan & Haley! Det är en gammal favorit i repris som jag vet att jag har lagt ut innan, men so what.. Den är ju underbar! & jag lovar er, man kan hitta kärlek som den!



/Nicole

Beloved

Nu äntligen är det tisdag igen, vilket betyder en sak -Mitt älskade danspass! Haha kan ju somsagt inte göra annat än att älska det :D Så nu har jag inte tid att skriva mer, måste ju hinna dit i tid ;)

/Nicole

Secondhand serenade - Fall for you





Detta är en av de låtar som spelas mest på min spotifylista just nu, inte den nyaste men jag gillar den iaf!

/Nicole

Tonight will be the night that I will fall for you, over again & dont make me change my mind!

Okej kul att hela mitt jävla inlägg försvann! Så nu blir det typ inget, orkar inte mer nu :P

Godnatt!

/Nicole

Sim inaktivt

Den här dagen har hitills bara vart skit typ xD Det började med att jag vaknade på helt fel sida, efter aldeles för lite sömn! Sedan visade det sig att mitt simkort var inaktivt (För att camviq spärrade det innan jag hann få mitt nya!!!) Sedan har jag bara vart allmänt depp idag! Provet gick nog inte så bra heller för den delen :S

Nu vill jag bara åka hem & sovasovasova! Tur att jag har buffertdag imon då, så att man får vara hemma :) Men jag ska försöka att åka hit & plugga en stund när det ändå inte är något folk i skolan :P

Men nu måste jag stå ut med resten av skoldagen som är 1,5 timma! Är la hemma runt 17 tiden eller nått!

/Nicole


En glömsk Nicole

Ja det kan man verkligen säga att jag är! Jämt typ! Haha, nu kom jag nämligen på att jag har samhällsprov imon, som jag självklart har glömt av att plugga till :O Fy skäms! Jag som måste få minst VG på det provet "/ Det blir att sitta och plugga nu sent ikväll, så kanske det hjälper lite iaf!

/Nicole

Det luktar bränd apa!

Okej.. Jag hade tänkt att jag skulle städa mitt rum, första gången på 2 månader typ (pinsamt nog är det sant) Jag började plocka lite & möblera om.. Sen var det dags att dammsuga! Efter ca en tiondel av mitt rum, så började det lukta lite konstigt, sen mer & mer! Tillslut luktade det som en bränd apa! Haha jag fick lite smått panik och började att ropa på mamma! Det visade sig att jag på något sätt har lyckats att göra sönder våran dammsugare xD Iofs är ju inte det så konstigt med tanke på hur många kompisar som har flyttat in & bott här under 2 månaders tid ;) Jag får la vräka dom nån annan dag istället!

"Tyvärr" kan jag ju inte städa mer nu, men vafan gör det  om jag ändå inte har städat på så lång tid ;) haha

/Nicole

Sockersöt

Nu hade jag tänkt att jag ska gå & lägga mig efter en jätte mysig dag hemma hos min syster & familj :) <3 Vi har suttit & tjötat, myst med lilla Meya, tagit en promenad & ätit god mat! En riktigt bra lördag helt enkelt! Haha frågan är om jag kommer att kunna somna nu, men vafan annars får jag la hitta på något annat :) Natti!

/Nicole

Första maj

Godmorgon!

Vaknade faktiskt tidigt idag, trots att jag la mig sent igår :) Det blev att jag träffade en kompis, så stack vi iväg till en kille i Örgryte :) Trodde att jag visste när bussarna gick, men neej då var det ju nattbussar så jag fick stå ute i stan & frysa i ca 1 timme!!! Snacka om att det var gött att komma hem sen :)

Nu har jag passat på att städa lite & snart ska jag baka cupcakes :D Haha jag ska nämligen åka & hälsa på min underbara storasyster & hennes familj idag :) Så jag tänkte att jag skulle ha med mig ngt gott att äta. Jag får la se om min lilla kusin vaknar till liv och hänger med, men man vet ju aldrig ;)

Nu måste jag sätta lite fart så att jag hinner iväg någorlunda i tid ;) Ha en bra dag!

/Nicole

RSS 2.0