Städdag

Tjena!

Hur är det med er? Jag lever iallafall fortfarande.
Idag har jag & Karin städat nästan hela min lägenhet :D Det blev as bra, förutom att mina småsyskon & deras kompisar redan har smutsat ner :O hehe

Men nu ska jag & kaki dra iväg & träffa kompisar! C ya!

Puss!


/Nicole

Förändring nummer 2...

.. Blir att jag ska försöka att äta lite bättre. För just nu lever jag & karin på godis & Mc Donalds xD Det ska bli riktigt kul att se hur vi kommer att (inte) klara det ;P hahaa jag har liksom redan ätit morotskaka dag .. Fast eftersom att jag är sjuk, så tycker inte jag att det gills.

/Nicole


Förändring nummer 1 - My hair

Haha, jag har ju glömt av att säga att  jag har färgat håret! :D

Det är fortfarande ljust, Typ guldblondt, färgen hette typ Macadamia gyllenblond & kommer från Schwartzkopf :) Det blev väldigt fint tycker jag... Men jag ska göra det lite mörkare snart igen iaf :P


Svininfluensa?

Halloj!

Sitter nere hos Licce & skriver nu. Behövde kolla lite grejer på datan :) Idag har jag iaf varit på vårdcentalen eftersom att jag inte har mått särskilt bra den senaste veckan. Jag fick ta lite prover och så.. Det visade att jag har någon bakterie i kroppen, som de trodde kunde vara halsfluss.. Men läkaren verkade inte särskilt övertygad om det överhuvudtaget, eftersom att jag inte hade symptom på det förutom halsont. Men jag fick penicillin för det iaf.

Men nu visade det sig att jag har massa symptom på svininfluensan, så jag är rätt så nojjig nu xD Även om risken att man har det inte är stor i mitt fall. Så nu ska jag bara gå och vänta på att jag får svårare att andas, för då får jag lov at göra sånna tester. För hitills har jag inte tillräkligt ont när jag andas. Haha, men nu tror iaf Katrin att både hon & jag kommer att dö av svininfluensan. Innan vi har hunnit fylla 18! :O Så hon är as sur över det, eftersom att det bara är 3 månader kvar. :P

Haha, nu är det säkert någon som tycker att jag är jätte löjlig som ens har tanken på att det är svininfluensan.. Men eftersom att våran vårdcentral är en av de få ställen som tar emot folk som är smittade, så är risken att jag har fått det aningen större. Jag träffade flera stycken där idag, som troligtvis har svininfluensan. En av dem hostade på mig!
Osmarta människa! Bara för att han har det, så behöver han ju inte smitta mig oxå! :O:S

Nu ska jag gå upp till Karin igen & senare så ska jag till läkaren igen, för ännu mera prover. Jag som har världens jävla nålkräck! Fyfan!

Jag hoppas iaf att allt är bra med er! :)

/Nicole

Ferre!

Här kommer lite bilder från i onsdags när vi var hos Adde :)

          
Cicci                           Bullen                       Adde                                    Kaki <3


   DOM BÄSTA!
  


Hemma igen

Halloj!

Nu är jag hemma igen från alla Älgar & allt blåbärsplockande ute på landet. (Hemma hos pappa) Självklart så är jag med Kaki nu! :D Vad annars liksom?

Jag har iaf haft en förvånansvärt trevlig helg med pappa & hans familj. Vi har la inte gjort så jätte mycket faktiskt, bara degat & så.. & plockat blåbär xD Hahah tänk er mig ute i skogen bland massa äckliga djur, inte så kul.. ^^ Men det gick bra iaf, vi mötte bara en älg senare på kvällen :)


Haha hittade en bild från mig i förra veckan.
Jag är fånge i mitt eget skrivbord.
Sanningen är att jag välte ut min dricka över
väggen xD


Nu ska jag gå & umgås med Kakilicious som jag har saknat som f*n! :D <3

/Nicole

Is it true

You say you really know me, you’re not afraid to show me what is in your eyes.
 So tell me about the rumours Are they only rumours?
 Are they only lies?
 Falling out of a perfect dream, coming out of the blue.
 Is it true? Is it over? Did I throw it away? Was it you?
Did you tell me you would never leave me this way?
If you really knew me ,You couldn’t do this to me. You would be my friend.
 If one of us is lying, There’s no use in trying No need to pretend.
 Falling out of a perfect dream, coming out of the blue.
 Is it true? Is it over? Did I throw it away? Was it you?
Did you tell me you would never leave me this way?
Is it true? Is it over? Did I throw it away? Was it you?
 Did you tell me you would never leave me this way?
 Is it real? Did I dream it?
Will I wake from this pain Is it true?
 Is it over? Baby did I throw it away?

Längesedan

Godmorgon!

Är hemma hos Kaki nu, vi håller på att göra lite frukost.. För snart ska hon till Erica för Phoebe ska ha sin stora feta 18 års fest idag! & under tiden Kaki är där, så åker jag ut på landet, hem till min pappa & hans familj. Jag har inte varit där sen i februari (det finns ju en hel del anledningar till varför) så nu tvingar jag mig dit iaf. ´Haha om jag känner mig själv rätt, så kommer jag att ångra mig ganska snart att jag ens kom på tanken att åka dit, men ändå så gör jag det?! :O Smart!

Aja, men nu ska jag göra mig iordning & hjälpa Kari med hennes hår & sånt :D Ha det gött, puss!
Btw, sry för att det knappt har blivit några bilder i bloggen det senaste, det är bara för att jag har suttit vid olika datorer.


Älskar dig! <3

/Nicole

Pojkar, killar, män & gubbar

Säg varför det måste vara jag.

Halloj!
Haha, jag har inte tid att skriva just nu, men jag skulle bara säga att jag ska åka ut på landet i helgen. Jag ska plåga mig själv bland alla djur & plockar blåbär i regnet xD

Ha det gött, pusshaj!

/Nicole


Seegt värre

Halloj!

Idag har det verkligen inte hänt något alls.. Jag har bara varit hemma & degat, eftersom att ingen annan är hemma :(  Fast just nu så sitter jag nere hos Licce med henne & Jonte, Ska  nog dra upp till mig strax igen. Får se när ja orkar, för det är ju såååå långt att gå. EN trappa upp! xD Men imon så ska jag vara med Kaki igen :D <3

Igår så åkte vi iallafall in en sväng till stan & träffade Erica & Rickard :) Det var riktigt kul. Efter det så drog vi upp till Adde & var där ett tag, sen när mamma gick upp till jobbet så gick jag & Kaki & la oss ;P  hehe

Nu ska jag hitta på något annat :D

/Nicole

´bara för att..


                           .. Jag älskar dig!
Bilden är från sommaren - 07

Drömmar & verklighet

Jag har många drömmar. En av dem är att flytta hemifrån. Att komma bort från allt & bara ha mitt eget.
 Jag har också en verklighet. En verklighet som jag ofta inte vill ska finnas. En verklighet som jag skäms för. En verklighet, som inte är som den borde vara.

Men snart kommer min dröm att vara verkliget och min verklighet att vara en gammal mardröm.

/Nicole


´snurrig

Helluuue!

Är hemma hos Karin nu, vi har precis ätit mat! Köttbullar med hemmagjort potatismos :D hehe (A)
Idag mår jag, hmm.. bra? Kanske inte. Jag är heelt snurrig i bollen, efter gårdagens äventyr ;) xD Så kan det gå om man heter Nicole & är ... Ja, något.
Igår var iallafall jag, Karin, Adde & Bullen hemma hos mig & degade.. Sen så gick vi någon annanstans & sov ;) hohoh

Nu ska vi gå hem till mig en sväng, sen får vi la se vart benen bär oss :D Puss!

/Nicole

High heels

Tjo!

Kom precis hem från stan, där vi köpte ett par über snygga high heels ;D Dom var svarta, med smal klack i typ " träfärg".
Ikväll ska vi antagligen dega :) Fast jag vet inte riktigt vart eller med vilka än ;P Det märker vi nog.

Men nu ska jag gå & göra tacos innan Karin dödar mig! :D Puss!

/Nicole

Otrohet

Ibland tycker jag, att det kan vara väldigt intressant att höra vad folk tycker & tänker om olika saker. Ett exempel är då, otrohet. Är det okej eller är det inte det? De flesta som jag har pratat med tycker som mig, att det INTE är okej, men det är också de som tycker att det är det. Man kan ju undra varför?

Jag själv har en hel del dåliga erfarenheter av pojkvänner som har varit otrogna. Då var det ju bara hejdå med en gång, även om det känns jobbigt på alla sätt. "En gång otrogen, alltid otrogen" brukar man ju säga. För det mesta så tror jag på det. För om jag t.ex. har en pojkvän som är otrogen mot mig, så kommer jag på det.. Så tror ju inte jag att det stoppar honom att vara det igen. Men därimot, om jag har en ny pojkvän, som inte har varit otrogen mot mig, utan istället mot sitt ex. Då ger jag ändå det en chans. För det måste ju inte betyda att han kommer att vara det mot mig, även om risken kan vara stooor.

Men vart går gränsen vid otrohet? Svaren på den frågan är många. Vissa tycker att kyssar & även ännu mindre saker är att vara otrogen, medans vissa tycker att gränsen är när man har sex med någon annan. Men då undrar jag, om man nu har en pojk/flickvän.. Varför ska man då gå & ha sex med någon annan? Det finns inte en enda vettig anledning till det. Då kan man lika gärna göra slut, visst det kanske sårar den andre.. Men vad tror du själv sårar mest? Att du säger till din pojk/flickvän att du kanske inte har de känslorna du hade innan eller vad du nu vill göra slut för, eller att din pojk/flickvän får reda på att du har varit otrogen? Tro mig, det andra alternativet är otroligt mycket mer sårande.

Bara för att en viss sak är okej för dig, så behöver inte det betyda att det är okej för alla andra.

För någon månad sen, så pratade jag lite med en av mina killkompisar om otrohet, jag undrade då vad han tycker om det? Hans svar var då att det var okej för honom. Att det inte spelade någon roll just nu & att han alltid är otrogen & så. De flesta vet ju att han är sån, men ändå? Han sa också att han kunde fortsätta att göra så nu, men om några år (typ 10) när han skaffar ett seriöst förhållande, då är det inte okej. Men då kan man ju undra en sak till.. Vad har åldern med otrohet att göra? Okej, när man är liten & har "fråga chans"  förhållanden, då kan man ju förstå att otrohet knappt finns för dom i deras lilla värld. Men är det då så att om du är typ mellan 15-25 år, då är det okej att vara otrogen, oavsett hur seriöst förhållandet än är.. Medans 25+ inte får lov att vara det? Det är ju lika mycket fel oavsett ålder. Han sa också att alla i våran ålder är orogna & att det hör till. Knappast! Det  finns ju en anledning till varför han aldrig har klarat av att ha ett seriöst förhållande.

Jag kommer iallafall alltid hålla fast vid, att det absolut inte är okej att vara otrogen! Oavsett ålder eller hur mycket du älskar, eller hatar personen du gör det emot.

/Nicole

Sömn

Hallelåja!

Haha, vaknade precis av att Hanna ringde :P Seegt att sova bort hela dagen liksom, nu när det för en gångs skull är bra väder ute :O  Menmen, nu sitter iaf jag & Kaki & äter frukost.. Vi ska snart åka in till stan & träffa Erica :) Just det.. Jag tänkte skriva ett inlägg idag, om ett ämne som man kan diskutera mycket om, nämligen otrohet.

Hörs senare! :D

/Nicole

Bara så ni vet..

.. Så har jag kommit på, att jag har en väldigt tråkig blogg.  Men ändå så skriver jag så onödiga saker. Konstigt, får komma på något annat. Men vilket år det blir vet jag inte :)

Btw, kan nån människa på denna lilla jord, vara snäll & hjälpa mig med min bloggdesign som jag inte har än?! (A)

/Nicole

Natti

Chacha! (xD)

Grymt! Min granne är bortrest, så nu har vi hennes bärbara i några dagar! :D My life saver! Hehe, har hört att du läser min blogg, så tack för lånet av datorn isf :)
 & Skulle bara säga en så tråkig sak, som att jag ska sova nu! Godnatt!

/Nicole

Barnkalas

Yjohej!

Som vanligt så sitter jag vid Bullens data & skriver. (Antingen här eller hos Kaki) För min funkar fortfarande inte.
Hehe.. (A)

Idag så är det Hannizz 17 årsdag! Grattis! Så jag åkte dit förut. Det var Hanna, Mia, Malin, Maria & Nadia :) Först så åt vi tårta & så, sen sa Hanna att vi skulle ta bussen till Mölnlycke, men hon vägrade säga vad det var som vi skulle göra. När vi väl kom fram, så visade det sig att vi skulle på bowlingkalas ;P Det var faktiskt kul, jag vann över Malin & Maria. :D Efter att ha bowlat, ätait hamburgare & glass (& naturligtvis varsin godispåse, Kinderägg ffs! :D Jag fick en liten häst i för den som ville veta) så kom Bullen & Kaki & hämtade mig, för bussarna gick inte :(

Sen dess har vi la inte gjort så jätte mycket, förutom att vi har suttit framför datorn & kollat på massa kul filmer på Youtube (Karin låg ner på golvet & skrattade så hon började att gråta) haha, men nu ska vi ha ännu roligare, för vi ska göra en hemlig sak som Karin har tjatat om i eeeeevigheeeeter typ! xD hahaa, det är en korkad sak, som jag inte ens tänker skriva vad det är. (Vad annars liksom, det finns ju en anledning till att Karin kallas för Korki)

Puss på stjärten! <3

/Nicole

Trötter

Heej!

Orkar typ inte skriva, men iaf.
Idag har jag varit inne i stan med Hanna & Malin :) Det var kul, vi kollade på några fotbolls matcher (läs snygga killar!) på Heden, & nu sitter jag hemma hos Kakilicious ;) hehe, ska dra ut nu, ha det gött, puss!

/Nicole


Gothia

Hello!

Jag måste bara säga att det finns sjukt många snyggingar som spelar Gothia cup iår! Har träffat massa idag.. Typ engelsmännen som lånade våra cyklar ;)

Men nu ska jag åka hem, sen in till stan till alla puddingar ;)<3

/Nicole

The Hills

God morgon, eller mer.. dag kanske?

Kollar lite på The Hills hemma hos Elin nu :) Ska snart göra oss iordning, för vi ska hem till farmor & farfar för att äta middag. Sen ska jag åka hem & träffa Kaki :D Får la se vad som händer lite senare, kanske gå upp en sväng till min gamla skola, för att kolla på snygga norska gothiacupare? ;) hehe

/Nicole

Myspys

Tjohej..

Just nu sitter jag & kollar på film, hemma hos Kussenpussen Elin med min lillasyster. Tanken är att vi ska sova här inatt, för att sedan cykla hem en sväng till farmor & farfar imon :D

Ha en mysig kväll alla sötisar, för det ska jag ha! :)

/Nicole

Vilken härlig dag

Halloj!
 
Varning för långt inlägg!
För er som inte orkar läsa så mkt, så kan ni hoppa över den första delen :P

Idag var jag ju som sagt på släktkalas. Det var faktiskt ganska lyckat :D Haha, vi fick iallafall mååånga goa skratt under dagen. Innan vi åkte dit, så fick jag stressa hem från Karin. Jag kom hem typ 15 minuter innan farmor skulle hämta mig & min lillasyster. Men när jag kommer innanför dörren, så möts jag av min lillasyster... i pyjamas! Hohoh, jag blev aningen förvånad & frågade om hon inte skulle åka med, men jo det skulle hon. Hon fick snabbt hoppa in i duschen medans jag tog fram kläder till henne, för hon tänkte åka i degbralls(!) hehe. Tillslut kom vi iväg iallafall. Först mellanlandade vi hemma hos farmor & farfar, där vi skulle invänta mina kusiner & farbröder.. Sen bar det av till stora tjocka släkten. Där blev det massor med god mat och trevligt folk. Jag kände typ inte igen någon alls.. xD Antgligen ett tecken på att vi träffas för sällan.

Jag skulle kunna sammanfatta dagen såhär;

¤ Min farmors syster tycker att jag är den sötaste som finns & att hon alltid har tyckt det :D
¤ Min pappas släkt älskar att dansa.
¤ Min farfar tycker att fruntimmer inte borde sitta vid ratten. (Han var väldigt arg, efter att vi hade åkt fel två gånger när farmor körde)
¤ Min farbror kommer med dom mest klockrena kommentarerna när han är full..
.. Först frågade han oss om vi skulle åka hem med morsan (alltså farmor) Vi svarade då att vi skulle det. Fortsättningen blev att han sa att han inte riktigt var redo att åka hem & följden av det blev att han ville att vi skulle säga till farmor att vi inte kunde åka än, för att vi hade tappat bort våra "dojjor".
.. När vi satt i bilen, så sa han till farmor att jag inte ville knäppa bilbältet för att jag är för tjock. Jaha tack!
.. Han sa också typ tusen gånger att han är snyggast & sexigast.
.. På någotvis så hade han fått med sig ett extra par solglasögon.. Så om det är någon släkting som saknar sina solglasögon, så finns dom hos Andreas :D

Jaja, nu orkar ni nog inte läsa mer.. Om ni ens orkade läsa det som jag har skrivit.

/Nicole

En bästa vän

Jag har något, som alla borde ha.. En bästa vän.

Min heter Karin Storme, men jag brukar kalla henne för Korki eller Kaki (Kakilicious) :D Haha!
Vi har haft våra perioder, då vi har bråkat om allt & ingenting. Perioder så vi har sagt upp våran vänskap, men efter ett tag insett vad det var vi egentligen gjort! Jag kan knappt komma ihåg, hur många gånger jag har sagt att jag aldrig mer ska prata med dig.. Men ändå är du den jag pratar mest med. Det finns ingen som jag har så roligt med, som med dig. Alla våra flummattacker & våran underbart (o)snygga dans. Allt, från när vi sprang runt på Harmonia till när vi blev vad folk kallade oss, medlemmar i Partilles "Fjorthis liga" xD (Pinsamt, jag vet!)

Det finns många skrivna sidor, i boken om våran vänskap & ännu fler kommer det bli.  Sidor fulla med massa äventyr, intriger & kärlek. Sidor fulla med framtiden!

Jag har en bästa vän..
En bästa vän, som man hela tiden vill vara med & som man måste berätta allt för. En person som det är en självklarhet att man ringer när något (eller inget) har hänt. En person som man kan prata med om allt, en person som lyssnar & försöker förstå. En person som man kan dela sin glädje & sorg med. Någon som man verkligen kan lita på till tusen procent. Den som man har som roligast med. Det är också en person som man älskar otroligt mycket..

bsg

Den personen är du, Karin Storme! Min bästa vän, nu & föralltid! :) <3

/Nicole

Morning

Godmorgon alla fula!

Jag vaknade av att en av Karins lillebrors kompisar ringde på dörren, typ 20 000 ggr! Räcker det inte med en gång liksom? :O Haha, men iallafall.. Nu ska jag göra mig iordning, för världens bästa farmor & farfar kommer snart & hämtar mig :D Vi ska nämligen på släktkalas nånstans i detta regniga land. Nicenice!

Sen ska jag faktiskt göra något som jag absolut inte brukar göra, men vad får ni isåfall reda på i ett senare inlägg. För jag kan ju inte alltid avslöja allt! Men någon kan säkert gissa vad det är!?

Vi hörs kanske senare eller imon :)
Puss!

katt
/Nicole

Blabla

Just nu: Är jag väldigt trött & vill sova. Hungrig är jag oxå.
Humör: Absolut inte på topp!

Så nu ska jag göra något åt det, sen ska jag nana :)
Intressant va?

Btw, Sluta, bara sluta!! & ljug inte mer..


fot
/Nicole

Korki

Hejsan alla snyggon!

Jag har precis kollat på en as rolig film med Karin. Vi höll på att skratta ihjäl oss, mest för att vi kände igen oss i dumheten i filmen. Haha xD Men jag har inte en aning om vad den hette (A)
Menmen, så kan det vara.. Ska sova här inatt , för Karin vågar inte sova själv. :D

Imon ska jag på släktkalas, det ska bli kul för jag har inte träffat folket på evigheter typ :P Men nu så ska jag vara lite social. Puss!

Haha, man kan ju undra vad jag håller på med!?

/Nicole


Dålig uppdatering

Hejhej!

Sitter hemma hos Bullen med Kaki just nu ;) Vi gör inte så mkt, typ degar bara. Ska antagligen ut & träffa folk snart ;D
Datorn hemma funkar inte ;( så det är därför det är så dålig uppdatering på bloggen. Menmen, vad ska man göra liksom?! xD haha

Ha det gött, puss! <3

/Nicole

Love is in the air

Halloj!

Idag har jag inte gjort mycket alls, typ bara varit hemma & degat. Senare på kvällen så åkte jag & Bulle-Rulle & träffade Kaki :D haha, men nu ska jag försöka sova, för imon ska jag träffa Thäss i stan ;) Vi ska typ shoppa & ta en fika. Mysmys, saknar min lilla kines, jag har inte varit med henne på hela sommarlovet..Så det ska bli riktigt kul :D & på fredag ska jag vara med Kaki älsk (som för den delen är tsm med Bullen nu :D <3 ) Jag får la se vad vi hittar på. Ska träffa Milla också, innan hon åker iväg :D

Haha, just det.. Igår när vi var hemma hos Kaki & kollade på film, så råkade jag gå in i hennes dörr.. Så nu har jag fått en bula xD Snacka om att vi skrattade mkt åt det, för det lär låtit & sett sjukt kul ut när jag gjorde det :P hahaha, men jag kunde inte hjälpa att den stod öppen när jag vände mig om(?!).
Puss & godnatt!

/Nicole

Film

Hejhopp!

Just nu passar jag på att blogga lite hemma hos Kakilicious :D
Annars har vi degat & varit barnvakt åt Kakis lillebror Noah :) Vi gick en sväng på Allum, där jag hittade ett par über snygga skor! Fast dom fanns inte i min storlek, så det blev inga... :( Men därimot så fyndade jag ett par jeans.
Imon ska jag nog åka & kolla på bröllops/födelsedagspresenter till typ halva min släkt som verkar fira det denna månaden ;P haha.. menmen, får la se om jag hittar något kul :)

Men nu ska jag kolla på film med Kaki, Bullen & Adde ;)
Puss!

cdfdf

/Nicole

Regnigt bad

Hejhej!

Nu sitter jag återigen hemma hos Bulle-Rulle med Karin. Jag har precis kollat klart på Eagle Eye, medans dom "pratade" bort den xD Hahaa :D Vi ska antagligen snart dra härifrån, om Karin nu vill det.. För hon & Bullen håller på & mobbar varandra & typ skrattar sönder xD Ganska kul faktiskt. Om jag ska vara helt ärlig, så mobbar dom mig med just nu, eftersom att mitt nya smeknamn är "Tredjehjulet".. Men det är deras fel eftersom att de aldrig vågar vara själva ;)

Jag & Kaki skulle egentligen åkt till Allum idag, men vi orkade inte så vi stannade hemma istället. Senare på  kvällen så åkte vi upp till Kåsjön & badade i regnet med Bullen & Adde :D Det var inte så kallt i vattnet, men desto kallare i luften.  & Sen så hamnade vi här :P Haha, snart ska vi hem till mig och baka drömrulltårta! :D (Iallafall om Karin får bestämma!)

Får la se vad vi hittar på imon, något kul blir det alltid ;) Ha det gött, pusshaj!

/Nicole

Kenya..

För några månader sen, så blev det bestämt att jag ska åka till Kenya med 19 andra personer i min ålder. Vilket är en otrolig chans, för det är ju inte varje dag som man får det erbjudandet. (Till ett väldigt bra pris!)
Resan har nu blivit framflyttad till nästa år. Jag vet inte om det är bra eller dåligt, för risken är nu att jag hinner att ångra mig, om att jag ens vill följa med. Vi ska vara borta i ca 10 dagar & åka på safari & lite sånt.

Förra veckan så pratade jag lite med en av de vuxna som ska åka med, så frågade jag lite om vi kunde bada där.. Hon svarade då att det inte var så troligt, eftersom att hon inte ens vet om vi kan duscha där xD Jag ba okej? Det låter ju fräscht, 10 dagar utan att veta om man kan duscha.. Mums! Sen sa hon också till oss att vi måste vara berädda på att vad som helst kan hända! Okej, jag vet att det finns otroligt många risker med att åka dit, men det kändes inte ett dugg bättre av att hon sa så.

Då kan man undra vilken av riskerna hon syftar mest på.
Kan det vara?

¤ Att planet kommer att krascha
¤ Att någon/några av oss får HIV
(Haha, kom & tänka på en sak som en kompis sa till mig, vadå är du så korkad, så att du betalar 600 kr för att få aids? haha xD)
¤ Att man kan få hur många olika dödliga sjukdomar som helst
¤ Krig
¤ Att någon blir uppäten av ett vilt djur, typ lejon eller krokodil xD


& detta är bara några få saker som lätt kan hända i Afrika/Kenya.
Detta får mig att undra om jag ens ska åka med. Det är helt enkelt bättre att jag stannar hemma inlåst i mitt rum!

/Nicole


Träning

Tjaa!

Haha tro det eller ej.. Men jag & Karin ska faktiskt träna idag! ;O Vill inte ens tänka på träningsvärken som vi kommer att ha imon xD Jag har liksom inte tränat sen.. Mars? hahahaha xD Måste seriöst börja igen, innan tränade jag liksom 5 dagar i veckan :)

Btw, Karin blev jätte glad för frukosten som jag hade gjort! ;D <3

scones           frukost        

/Nicole


Nybakade scones & Te

Godmorgon!

Jag vet inte varför, men oavsett vilken tid jag lägger mig, så vaknar jag alltid runt tio tiden! Det är as jobbigt, som idag när jag är as trött, men jag kan ändå inte somna om. Så istället får jag sysselsätta mig med annat, medans Karin ligger & sover. Jag har redan hunnit att läsa all reklam som kom idag & suttit vid datorn ett tag. :) Vad ska man göra nu då?

Jag vet.. Jag ska överraska Karin med att baka havrescones till frukost! :D

scones

Ni får ha en bra dag, i det mulna vädret! För nu ska jag gå & fixa scones & te :) Sedan ska jag väcka den lilla sömntutan, så ska vi antagligen ner en sväng till Allum, för jag måste fixa några saker. Btw, har ni några idéer på vad man kan hitta på en dag som denna? :)

/Nicole


Tredje hjulet

Hejsan hoppsan alla söta bloggläsare!

Just nu så är jag hemma hos Bullen med Karin :D Det är la sådär segt, när hon & Bullen är gulligt nykära i varandra.. :)Haha, jag får typ sitta här vid datorn. Jag känner mig verkligen som de tredje hjulet :P Menmen, vem kan inte stå ut med det ett tag när dom är så söta tsm? (a) Haha, det kan jag göra iallafall, för man vet ju själv hur det är & nästa gång så är det hennes tur att stå ut med mig ist ;)
Ni kommer väl själva ihåg hur det är när man är helt nykär? <3

Men snart så ska jag & Karin dra hem till henne, då ska vi kolla på någon bra film :) Så får la vi se vad som händer imon. Man kan ju iallafall hoppas att det är bra väder, så man kan vara ute. Annars så får la vi hitta på något annat kul inomhus istället :D

Ha en fortsatt bra kväll, så hörs vi kanske imon :)

/Nicole

A new day

Jag är som jag är & gör de saker som jag gör.
Det finns en bakgrund till allt, en historia att berätta.
En historia som jag brukar hålla tyst om.
En historia som jag endast har berättat två gånger.
De två gångerna är för mina bästa vänner.
Karin & Therese
, de enda i hela världen som vet min historia.
För de är de enda som verkligen har lärt känna mig för den jag är,
& inte för den, som jag ibland verkar vara.


<3

/Nicole


Du skulle bara veta..


.. hur mycket du sårar mig!




Girls just wanna have fun


Hemma igen!

Halloj!

Nu är jag hemma igen! Jag har varit hos min  farmor & farfar i några dagar :) Det var riktigt mysigt. Vi har typ degat & varit ute & solat hela dagarna.. Jag börjar ju bli en liten pepparkaka (A) hehe

Annars har jag varit med Kaki idag :) Det var riktigt kul (som vanligt, vad annars liksom?) Vi var uppe & tog ett kvällsdopp i Kåsjön, det var 26 grader i vattnet. (På Kreta är det bara 24 :P) Om det inte blir regn imon, så blir det väll till att bada igen ;)

Nu ska vi nog bara ta det lugnt & kolla på Mamma Mia filmen :)

Gó kväll!

/Nicole

Trött

Tjohej!

Hoppas att ni mår bra där ute i denna underbara sommarvärme, För det gör jag. :)
Vaknade för en liten stund sen & nu ska jag fixa iordning lite mat till mig & Kaki, sen ska vi iväg för att sola & bada.
Det kan vi båda behöva, eftersom att vi inte har varit ute på hela veckan xD
Imon så åker jag iväg ett par dagar, för att bara slappa & ta det lugnt i en annan del av Sverige :P

Have a nice day!

smoothie

/Nicole

RSS 2.0