Sommarvärme & bloggtorka

Heej allihopa!

Nu var det änna längesen som jag bloggade, men jag har inte haft tid att sitta vid datorn :P
Har varit ute en del i det underbara vädret, fast mest har jag nog varit inne med Karin "Kräftan".
Anledningen till hennes nya smeknamn, är inte enklare än att hon har bränt sig sjukt mkt när vi var nere i Åsa i veckan.
Vi passade på att träffa Elin & sova nere i hennes stuga, vilket var väldigt kul. :)  Vi degade, spelade fotbollsspel hela natten, badade bland alla äckliga brännmaneter & schteekte i solen :) Haha, Karin kom nog med den mest klockrena kommentaren, vi hade precis kommit fram till Åsa & så skulle vi handla typ lite saker på Ica, vi skulle bl.a. ha hamburgerbröd.. Men det fanns bara korvbröd kvar, vilket Elin tyckte kunde fungera :P Men det tyckte inte Karin, utan hon gick fram till en av personalen & helt seriöst, så frågade hon: "Ursäkta mig, men har ni några hamburgerbröd som inte är slut?" Haha, alla runt omkring henne började att skratta, stackarn då ;) Vi hade iaf riktigt kul, tack Elin & förlåt för att jag inte kom igår :(


:)
Är man på landet, så är man :) Då kan man ha på sig fula foppatofflor xD

Kan ni gissa vart jag är nu då?
Haha, det kanske inte är så svårt att lista ut.. Jag är självklart hos Kaki :D Var annars liksom? & ja, vi sitter nästan ihop xD "snap" 
Karin städar hela lägenheten medans jag passar på att sitta här lite grann :) Sen ska vi kanske iväg & shoppa en sväng. Annars händer det la inte så mkt idag.


kakilicious
Hjärtat <3

Men nu orkar inte jag skriva mera hohoh.. Puss på er!

/Nicole

Klippning

Halloj!

Sitter hemma hos Karin just nu :P Men vi ska snart sticka hem till mig, för Gisselle & Tina ska komma dit :) För Gisselle ska klippa oss :D Hon har blivit riktigt duktig nu! (Hon ska börja andra året på en frisörlinje)

Efter att Therese hade flyttat igår, så var jag med Kaki, ovanligt va? :P Hehe. Vi var på världens flumm humör, så höll på med fortsättningen på våran dans xD Den är riktigt grym! Sen gick vi ner till Ica, då blev vi "förföljda" av tre killar :S Memen, det är ju inte lätt när man är så snygga som vi är ;) Senare på kvällen promenerade vi runt lite med Bullen & Lerin ;) Det var trevligt. Sen gick jag & Kaki hem till henne, så kollade vi på film.. Fast jag somnade typ med en gång xD

Nu måste jag dra! Ha en bra dag i solen ;)

/Nicole

On my way

Halloj!

Therese ska typ åka snart & då tar hon med sig datorn, så jag vet inte när jag kan blogga igen.. Men förhoppningsvis, så blir det ganska snart igen :)
Men nu ska jag dra ner till Kaki & hita på något :D
Ha en fortsatt bra kväll alla söta bloggläsare ;P

/Nicole

Möblering

Hej..

Nu är flytten avklarad & Therese grejer är inte här längre :( Vilket = Extremt tomt! Jag kan lägga ut en bild på det lite senare, så får ni se. Nu måste jag alltså möblera om, men jag vet inte hur. Tapetseras om måste oxå göras, för väggarna är verkligen as fula xD Menmen, dt blir la antagligen till hösten, när PBo gubbarna är tillbaka från semestern. & Thomas har lovat att hjälpa mig att borra upp några hyllor & min spegel :) Det kommer bli nice när det är färdigt.

Nu ska jag städa & möblera om i mitt rum, i väntan på Kaki som jag ska vara med senare idag :D

/Nicole

En vänskapsfilm gjord av Therese


Trötter

Heej & hallå!

Kom hem från Karin för typ en timme sen lr ngt :) Sov där inatt, eftersom att hon inte ville sova ensam ;) hehe
Jag tänkte berätta lite om gårdagens äventyr.

 Det hela började ju med att Licce kom upp & väckte mig, sedan åkte vi tillsammans med hennes mammas familj, till hennes pappa & hans fru :) När vi kom dit så var det några andra släktingar till henne oxå där. Först så åt vi massa god mat, sen självklart.. Tårta! För vi var ju trots allt där för att fira Felicia! :) Sedan efter det så åkte hennes släktingar. Då var det bara jag, Licce, hennes mamma & hennes kille, hennes pappa & hans fru som var kvar :) Då gick vi ut & satte oss på altanen ist.. Det var riktigt kul, det slutade med att jag, Andreas & Dacke tog ett nattbad ute. Det var änna kallt i vattnet, typ 15 grader plus att det var iskallt i luften! :O Haha, men det var härligt iaf, så jag badade 4 ggr (!)

Senare så smsade jag med Karin, då skulle hon iväg & träffa några av våra kompsar.. Så sa jag att jag oxå ville hänga med. Då sa hon att dom kunde komma & hämta mig.. Vilket jag tog väldigt oseriöst, med tanke på att jag var mitt i ingenstans. Menmen.. Helt plötsligt så ringer min mobil, då var det Bullen som sa at han var i Olofstorp & att han behövde en vägbeskrivning till där jag var.. & helt plötsligt så var han & Karin där xD Haha, så jag åkte med dom till Freddy, där vi var ett tag innan jag & Karin stack hem till henne för att sova :D

/Nicole

Den hemska sanningen

Heej..

Idag är det dagen, då min syster Therese måste flytta. Dagen då hennes mamma & pappa har valt att slita henne från hennes drömmar.  Det är också dagen, då jag kommer att gråta, för att du inte längre bor här. Dagen då man helt plötsligt fick se verklighetens grymhet.

Jag är så arg.  Arg för att dom bara inte kan förstå. Jag förstår seriöst inte hur dom tänker, eller vänta nu, har dom ens tänkt överhuvudtaget? Jo, dt kanske dom har, men inte fan är det på deras dotters bästa!
Hur kan man som förälder, välja att göra så mot sitt barn? Det är helt ofattbart, men tyvärr är det så det är just nu iaf.

Det kommer bli så otroligt tomt här hemma, utan dig & utan dina saker. Vem ska jag & Issa nu låna kläder av? (a) Men även om dina saker inte har någon plats här, så har alltid du det. Oavsett vad som händer.
För du är min syster & jag älskar dig över allt annat <3

Det kommer kännas väldigt jobbigt nu i början, det vet jag. Men förhoppningsvis så går det över om ett tag. Det borde det göra. Det är inte lätt, när en del av sin familj måste flytta ifrån. Inte för att den vill, utan för att den måste.
Nu bor du i Hålan istället. En håla där du inte borde vara.

Syskonkärlek <3
Syskonkärlek
/Nicole

Ändrade planer

Tjohej!

Haha, Felicia kom precis upp och väckte mig :P Hon undrade om jag ville följa med henne hem till hennes pappa och fira hennes födelsedag! :D & självklart vill jag det, så nu måste vi skynda oss, för vi ska åka om typ en timme :) Ska sova där, så jag kommer inte att komma hem förens imon ;)

Nu ska jag springa iväg & fixa mig. Ha en riktigt bra dag, för det kommer jag att ha! :D

Btw, Grattis på födelsedagen Licce!!!!!! :D<3


/Nicole




Inte okej

Hejhej allihopa!

Jag har precis kommit hem från midsommarfirandet.. Det var la sådär.  Därför är jag hemma tidigt, funderar på att gå & lägga mig ist, är verkligen jätte trött :P Ladda batterierna för imon ist, för då ska jag vara med Kaki <3
Hon har varit borta i några dagar nu :( Sakna! Det ska bli riktigt skoj att träffas imon ;)

Nu ska jag iaf nana, godnatt!

/Nicole

Grillning på G

Hejdå..

Nu känner jag doften av grillen, så nu ska jag iväg & umgås med massa gött folk! :D Hörs kanske senare :)
Glad midsommar, puss!


/Nicole

Midsommarafton

Tjo!

Just nu sitter jag har lite halvt stressad i min säng.  Jag kom ganska nyss hem efter att ha följt  "J" & handlat lite saker på Ica :P Nu ska jag försöka hitta några kläder som passar att ha utomhus i detta vädret, men som ändå är lite sommrigt (stavning!) Sen ska jag fixa håret & lite andra grejjer..
För dag är det som sagt midsommarafton. Jag ska följa med resten av min familj & fira midsommar med massa grannar :D De som har varit med förut, vet att det brukar gå ganska vilt till ;) Ta bara bordet som dom dansade sönder sist xD Haha, underbart!

Jag kunde inte skriva något inlägg igår kväll, eftersom att jag var lite upptagen med annat ;) Var dessutom en sväng på Allum igår med Issa & Thäss. Jag fick köpt ett par jeans & tre tröjor :D As nice. Dom andra hittade oxå massa saker.

jeans

Nu måste jag skynda mig, får se om jag hinner med ngt inlägg lite senare :) Annars får ni ha en bra midsommar & se nu till att äta massa jordgubbar & potatis.. & ta det lugnt med snapsarna! ;) Hehe

/Nicole

Dagens outfit

Hej & hallå..

Nu ska jag snart gå ;) Ska iväg & träffa "J"..
Tänkte bara lägga in en bild på dagens outfit & på mina nya skor :)

Puss på er!

Rosa kofta, Gina Tricot              
Linne, Gina Tricot
Chinos, Rut m. fl                                                                     
 Halsband, Thereses             
                                                                                                                                   

                        dagens                                                      skor             
     

/Nicole

Pinsamt!

Gó morron, gó morron..

Vaknade för typ 2 timmar sen av att mobilen ringde.. Det var mamma som skulle säga att en av fastighetsskötarna (Håkan) skulle kma hit & fixa våra läckande avloppsrör i köket :P Så hon ville typ att jag skulle släppa in han.  Visst sa jag & la på. Men jag trodde att jag skulle hinna duscha innan, så jag la i en hårinpackning & så.. ringde det på dörren! Haha, så jag kramade ur håret lite snabbt & tog en handduk, öppnade dörren, & där stod.. Inte Håkan iaf, utan en annan gubbe & en sommararbetare xD haha, snacka om pinsamt.. De kollade snabbt ner i golvet & sa varför de var här, så jag släppte in dom & gick därifrån.. :P hohoh

Nu sitter jag iaf här i köket & har precis ätit frukost :) (Btw, färsk Mango är Jävligt gott! Fast jag tror att jag är allergisk mot det :( ) Issa & Thäss sover fortfarande.. Jag ska nog ta och städa lite till i lägenheten innan de vakanar, för då ska de få göra resten (a) Då ska jag iväg & träffa "J"  Vi skulle egentligen vart ute, men eftersom att dt är en typisk svensk sommar, så regnar det självklart ute.. Vi får la se vad vi hittar på ist :)

Vi hörs la senare :D
Sommarregn
/Nicole

Flytten

Hej..

Okej, nu är det så här.. För typ 8 månader sen så flyttade Thereses familj till Hålanda. Eftersom att det blev för långt för Thäss, att åka därifrån till skolan varje dag, så fick hon bo hos sin mormor & morfar istället. Problemet var det att de aldrig var hemma, så Therese flyttade in hos mig. Här har hon nu bott i flera månader.. Tills nu. För i helgen så flyttar hon till Hålan igen.

Japp, så min lillasyster/bästa vän, flyttar ifrån Partille. VI får la hoppas att vi ses ibland iaf..Om du nångång har tid. Kmr att sakna dig trots allt.  <3

T & K

/Nicole

Söt låt :)


Good morning sunshine!

Godmorgon!

Eller ah, det är ju inte direkt morgon nu.. För klockan är ju typ halv två. :P Men jag har iaf nyss vaknat.
Funderar lite på vad jag ska hitta på idag, för det är jätte härligt väder ute :) Vill åka & bada, men jag pallar
verkligen inte med Kåsjön.

Neeh, jag ska nog ut & springa nu ist! Så får det bli, sen hem & göra en god smoothie lr ngt. & väcka min sömntuta
till lillasyster. :P

Smoothie

/Nicole

16 Juni

Halloj!

Idag har jag typ inte gjort mkt alls.. Typ degat & kollat film med Karin bara :)
Imon så ska jag vara med Kaki igen, som vanligt ;D Hehe, & på torsdag så ska jag träffa J (a)
& på fredag så är det midsommarafton! Woho, då ska jag vara med några kompisar :P
Jag har inte en aning om vad vi ska göra lr vara än, men det kommer la vi på :)

Neeh nu ska jag ut en stund :)

When I met you boy, my heart went knock knock..
Now them butterflies in my stomach wont stop stop!
<3

Bjd
/Nicole

Woho!

Hejsan allihopa!

Jag ville bara säga att jag & Karin är bäst! Bara så ni vet :D <3
Idag har vi varit iväg en sväng & nu ska vi stanna inne i dt fina vädret & kolla på fiiiiiiilm.

Puss på det <3


Kaki & Nikki
/Nicole

Just nu..

så är jag jävligt arg & irriterad.  Men samtidigt så jävla glad! <3

Det finns finns många anledningar till att jag är arg & så nu, det mesta är för att jag är så besviken på en "viss person". Jag förstår inte ens hur h*n orkar hålla på som h*n gör.. Men det är så mycket annat också :S
Men mitt i allt detta så är jag så glad. Jag känner mig riktigt lycklig. Jag älskar den känslan <3

Idag har jag iaf varit i stan med Kaki, Phoebe & Erica :D Det var riktigt kul, vi typ kollade i affärer och åt glass :)
Kakilicious ska sova här inatt, för imon så ska vi ut på vårat lilla äventyr (A) Hehe, det blir nog .. något!  :) 

Godnatt alla sötnosar!

/Nicole

Att leva för dagen!

Hej igen..

Idag kom jag hem från min syrra & hennes kille, där jag har haft en riktigt trevlig helg :) <3
Efter det så var jag med Kaki :D Då fick vi reda på att två kompisar till oss hade voltat med bilen, men sån tur var, så klarade de sig lindrigt :) Men om man kollar på de bilder som finns, så inser man hur nära döden de ändå var.. Snacka om att ha änglavakt. Nu hoppas jag iaf att allt blir bra med er!

Imorgon ska jag in till stan med Kaki, vi ska träffa Erica & Phoebe :)
Men nu ska jag fixa mig, sen är det dags att sova .

Natti <3

/Nicole

Regn & regn

Tjo..

Egentligen så skulle jag åkt ut till Saltholmen igår, men eftersom att det pissregnade så blev det inte av. Istället så var vi runt omkring Göteborg & träffade massa kul folk :) Det blev en lyckad kväll, trots att vi var pisseblöta ;P

Men nu så ska jag göra mig iordning, för jag ska strax åka till min syrra :) Det ska bli riktigt kul, så ikv blir det potatisfestivalen :D Det kanske blir en ny hårfärg i helgen oxå, vem vet? ;)

Ha det så bra i regnet :)

Jón & Therese :P
/Nicole

Regn & tårar

Hejhej!

Idag på min lediga dag, så gick jag på Issa & Thässies skolavslutning :) Det var kallt & regnigt, glatt & sorgligt! Menmen.. Nu går inte Therese på Bjd mer, för nu ska hon bli en grym designer :D Btw, jag har faktiskt på mig Szanto design idag ;) Hon är jätte duktig på att sy (A)

Efter allt gråtande, så gick jag & Johanna hem till henne för att äta jordgubbar  & sånt med hennes lilla mamma & pappa :) & efter det skulle vi hem till mig och fika med Issa & Therese :P hahaa

Nu känner jag för att sova lite, så jag orkar med denna kvällen.. Sen ska jag möta Milla & Imon är det skolavslutning för min del också :D Härligt!

Här är några bilder från Bjd´s supé2009 & från avslutningen  från deras avslutning som var idag :)
   

9 M-U-S  Helena & Therese <3  Johanna & Therese <3  9M

 

/Nicole

Bjd´s supé - 09

Tjohej..

Jag vet inte vart kamerasladden är just nu, så jag ligger in bilderna från Bjd´s supé -09 imon lr ngt ist. :D
Alla niorna var iaf jätte snygga idag ;) Först så var vi uppe i studiehallen, för det skulle vara lite mingel, uppträdanden och prisutdelningar där .. Adrian som är bäst av alla typ, fick två(!) priser :D Ett för att han hade bäst betyg av alla niorna på Bjd iår & det andra för att han är den bästa eleven när det gäller bild & form. Ett stooort Grattis! <3

Sedan gick niorna ner till bamba & då var jag med Karin & Jón.. Sedan gick vi upp till niornas disco xD Haha, vi satt la där utanför ett jävla bra tag.. Sen smet jag in (A) och dansade hela kvällen låååång. ;)
Nu måste jag sova, för jag ska upp till skolan om.. 5 timmar typ :O

Godnatt! <3

/Nicole

Fullt upp

Tja..

Wohoo, träffade min älskling Therese idag! Hon har typ inte varit hemma på evigheter ;O Men nu är hon här iaf, fullt upptagen med att fixa sig inför Bjd´s supé som är idag :D  Jag & Kaki ska gå dit upp och kolla på alla snyggingar! ;)

Jag har fullt upp resten av veckan och ett tag framöver..

¤ Imon ska jag antagligen in till stan och fika med Fargah :)
¤ På onsdag är jag ledig och ska på Thereses avslutning & på kvällen ska Milla kma hit & sova över :D
¤ Torsdag = min avslutning.
¤ På fredag så ska jag åka till min underbara syster och hennes pojkvän! Ska vara där hela helgen :D Har inte träffat dom på jätte länge, så nu ska jag passa på att kolla in deras nya lägenhet ;) På lördagen så ska vi på Sabinas kusins släktkalas & så ska vi på Potstisfestivalen och åka massa karuseller & sånt kul.
¤ På måndagen så ska Kaki sova över, för på tisdag ska vi iväg på ett litet äventyr! Längtar, fasar, vill nu, men ändå inte. Nödvändigt! För det kmr ju att gå bra, eller hur gumman? :) hehe <3

Neeh, men nu ska jag laga lite mat.. Dubbelpanerad snitzel med hemmagjort potatismos! xD Mums! :)
Just det.. Får se om jag kan lägga in lite bilder på dom små niorna sen :D

Sabina <3
Min syrra Sabina! <3

/Nicole

En fastbränd mening

Heej..
 
Woho, äntligen är datorn här :D Fast Thäss snor la med sig den imon igen :P Men nu kan jag skriva lite iaf &
Jag är typ hur trött som helst nu, måste sova innan det blir alldeles för ljust xD haha
Kaki sover redan som en stock, det blir la till att joina snart asså ;)

Idag har jag inte gjort så mkt alls faktiskt, typ degat och sen träffade jag Kaki & så drog vi iväg & var med några polare :D Vi har haft en kul dag/kväll måste jag ju säga, med måååååånga skratt ;) xD

Neeh, nu blire sängen! Natti  :)

/Nicole

Snart ett år sen

Hejhej

Datorn är fortfarande ute i Hålan :( Så nu sitter jag och skriver i skolan igen.
Vi har våran sista datorkunskapslektion just nu.. Jag fick MVG på vårat sista prov :D & VG i slutbetyg xD
Jag slutar typ om en timme, funderar på att åka in till stan en sväng då.. Få la se hur det blir med det.

Idag ska jag bara ta det lugnt och dega.. Är sjukt trött :P
& imon ska jag och Kakilicious hitta på något kul :D haha

Just det ja.. Jag kom på att Thässie och deras supé är nu på måndag.. :) Tänk att det redan har gått ett år sen jag slutade nian?! ett år.. shiet. Tiden går verkligen snabbt. Jag tycker att det känns som att det var nyligen som man själv hade fullt upp med att välja kläder, som man själv skulle ha :P Men nu ska jag början 2: an :O haha kul!

Här kommer en bild på Kaki, en från våran supé i 9an och en från en sjukt kul dag i skolan :D

/Nicole

Haha, här är en bild på Karin .. För typ 2 årsen ;) <3 Här är en uppsamlingsbild från våran supé i 9an :) Haha, vi hade jukt kul i skolan denna dagen :D

:)

Tjulululu!

Det får bli att kort litet inlägg, för just nu sitter jag i skolan och väntar på att våran svenska lektion ska börja..

Therese är i Hålanda och hon har tagit med sig datorn :( Det är lite segt. Hoppas att hon kommer hem snart, för hennes säng är så tom :P Haha, hela rummet för den delen.. :)

Igår hade jag jätte kul på Karin :D haha, det blev allt många goa skratt <3
Men nu måste jag gå, för svenskan har börjat.

/Nicole


Kallt men kul!

Heej!

Idag har jag varit i Skatås med skolan, så bra och duktiga som vi är i min klass, så kom bara 5 av 30 st xD
Haha, rätt kul faktiskt :P Iaf, vi tjejer körde på, vi spelade australienskfotboll, med några killar från svenska landslaget och så körde vi brännboll med IT-Media :D Vi ägde sönder dom! :D

Sedan promenerade vi (HP-tjejerna) och våran lärare Jesper bort till Härlanda där vi åt :)
Efter det tog jag och Milla vägen om Allum.

Nu ska jag iväg och träffa Karin, vi ska ut och göra en liten sak  ;) hehe
Skriver kanske lite mer sen om Therese inte har hämtat datorn ;P

/Nicole

:)

Tjo! :)

Kom nyss hem efter en fika med Fargah och promenad med lilla Ella

Tänkte passa på att lägga ut lite bilder nu oxå :)
Sen ska jag göra en sallad tills imon när vi ska till Skatås.. Så typiskt Hulebäck att ha sånna aktiviteter xD
Imon blir dt att ta bussen tidigt, vilket är sjukt segt..  Sen får vi la se vad som händer :)

Inte nog med det.. Imon är det en ny dag, med plats för nya saker & nya påhitt! :D hohoh, dt blir nog bra ska du se ;)

/Nicole



Jag, Milla och Hannizz på Mastrand med skolan :D

Fall for you

The best thing about tonight’s that we’re not fighting
It couldn’t be that we have been this way before
 I know you don’t think that I am trying I know you’re wearing thin down to the core
But hold your breath
Because tonight will be the night that I will fall for you
Over again

 Don’t make me change my mind
I won’t live to see another day
 I swear its true
Because a boy like you is impossible i to find
You’re impossible to find
This is not what I intended
I always swore to you that I would never fall apart
 You always thought that I was stronger
 I may have failed
But I have loved you from the start

So breathe in so deep
Breathe me in I’m yours to keep
 And hold onto your words
‘Cause talk is cheap
 And remember me tonight When you’re asleep

<3

(God?)morgon!

Godmorgon..

Eller ah, inte så god idag kanske :P Försov mig typ & sen när jag skulle springa till bussen, så glömde jag min väska hemma xD hahaaha.. Så det var bara att springa hem igen. Nu väntar jag på nästa buss ist.

Jag har massa att göra i skolan idag, ska bl.a. ha datakunskapsprov, & typ tusen svenskauppgifter :P

Annars tror jag inte att det händer något speciellt idag. Men imon ska vi ha idrottsdag & då ska vi promenera en mil som "uppvärmning".. Dt blir la.. kul? ^^

Nu ska jag gå till bussen igen.. Ha en bra dag i solen :)

/Nicole

Som att jag själv är perfekt...

Okeej.. Jag måste bara skriva en sak till...

Ingen är helt perfekt. Alla har sina brister.. Men det är synd att man nästan bara kan se alla andras och inte sina egna.
För som att jag själv är perfekt? Knappast! Inte ens i närheten.
 
Förlåt älskling, förlåt! <3

/Nicole

Sol och bad

Halloj!

Idag har jag varit ute på Marstrand nästan hela dagen! Det jag jätte härligt, vi solade & så badade jag i havet (!) det var max 14 grader :O Men det var gött iaf..

Senare på kvällen så träffade jag Te en stund och tog en promenad, sen var vi med några andra kompisar.

Jag måste verkligen plugga nu, men vafan .. Jag orkar inte. Men men, måste man så måste man.. Det är ju trots allt bara en vecka kvar, sen är det sommarlov :D Jag har typ fullt upp fram tills dess, Thässies avslutning och lite sånt. Det blir nog nice.. & så måste vi fixa i vårat rum oxå, eftersom att Thäss har flyttat in till mig nu ;P

/Nicole

..

Jag säger bara usch! Fy f*n vad äckligt.
Det är helt ofattbart.. Men ändå såååå typiskt dig ;S

Pfffffffffffff!

Skriver mer sen...

/Nicole

RSS 2.0