:@

En liten smula, blev just en hel jävla brödlimpa!
Så obeskrivbart onödigt.. and my fingers are still shaking.

What goes around..

.. Comes around!

Ge mig lite mer!


Knock you down!


Roligt!

När mamman satt i köket och läste, hörde hon sin 7 åring som lekte i sitt rum med sina nya tåg.
 - Ta plats, dörrarna stängs, sa grabben.
Mamman log.
- Välkommen till SJ, sa grabben. Vi hoppas att Ni får en riktigt trevlig resa med oss idag.
Mamman log igen.
- Och för allas trevnad, vi ber Er att inte sitta med Era skitiga jävla fötter på sätena.
Mamman slutade le och rusade in i rummet.
- Varifrån kommer det där språket? Sådana ord vill jag aldrig mer höra, skrek hon.
Som straff får Du inte leka med Dina tåg, Du får sitta där och skämmas sa hon, varpå hon tog tågen, gick ut ur rummet och stängde dörren.
Efter två timmar tyckte hon at han hade lidit nog, det var egentligen inte så farligt det han sa, så hon gick in till sonen, gav honom tågen och sa att han fick fortsätta leka. Hon gick tillbaka till köket.
- Ta plats, dörrarna stängs sa grabben.
 Mamman halvlog.
- Välkommen till SJ, sa grabben. Vi hoppas att Ni får en riktigt trevlig resa med oss idag.
Mamman log, den här gången lite mer.
- Och för allas trevnad, vi ber Er att inte sitta med Era fötter på sätena.
Mamman log nu ordentligt, glad att grabben hade lärt sig, glad att hon hade agerat rätt.
- Och vi på SJ vill be om ursäkt för den två timmars långa försening som inte beror på oss, utan på den där jävla surfittan i köket.

Good vs. Bad

Hallojsan!

Sitter här hemma all by myself (: Inte okej! Det är liksom lördagkväll & alla andra festar.. Men får man vara med? Nej! Du som påstår dig vara min bästa vän, hade ju åtminstomne kunnat höra av dig som du sa.. Du är inte så mkt bättre än dom andra! But I don´t fuking care anymore, för nu vet jag iaf vart jag har er :D Du blir säkert sur för att jag har skrivit så, men jag tror verkligen inte att du förstår hur jag känner! Too bad.

Just nu sitter jag & äter lite morötter & nachochips med dip :D Samtidigt som jag får höra på mamma & hennes lite smått galna kompis påhitt xD Jävlar vad man skrattar! :D hahaha

Imon ska jag nog leka lite med lilla Sanna (Mammas kompis 2-åriga dotter) För dom ska typ vara här denna veckan :) Måste plugga lite också & på måndag är det dags för min praktik på Hemtex :P Det ska faktiskt bli kul.

Neeh nu ska jag ut & skratta lite! Jag hoppas iaf att ni har en bättre kväll! (Y) Puss!

/Nicole


Hulesärken

Hallå i stugan!

Sitter hemma & skriver för en gångs skull :) För vi har Annas data tills imon ;)

Just nu är jag verkligen proppmätt, för mamma hade bakat jättegoda havre/råg/morotsbullar :D Både nyttigt & gott samtidigt; Två flugor på smällen! xD
Förutom att jag är väldigt mätt, så är jag också väldigt trött.. För jag har inte riktigt ställt om mig inför skolan än. Men sån tur är så är det bara två dagar kvar tills det är helg :D Sen har jag praktik i en vecka, för att sedan börja med mitt helvetesschema :O

Idag har vi haft Hulesärk i skolan (= "En lite snällare version av nollning, för både ettor & tvåor på skolan") där vi hade flera olika stationer med massa idiotsaker som vi skulle utföra. Men det gick faktiskt bra, vi fick 10 MVG & 1 VG :D Sen efter skolan, så åkte jag & Kussenpussen Elin hem till farmor & farfar en sväng.. Efter att ha varit där i några timmar (& efter att ha gått upp typ 25 tusen kg) så åkte vi hem. Fast jag stack iväg & träffade Fargah en stund, det var längesen så det var trevligt :)

Nu ska iallafall jag gå & göra mig iordning så jag kan sova nån gång! *Längtar* Puss & godnatt! <3

/Nicole


Back to school

Tjo!

Just nu håller jag & Karin på att bakar chokladkaka :D För vi ska snart upp till mig & ha degkväll!
& imon är det skola igen :O SEEEEGT! Fast det ska bli kul att träffa Milla, Tommy & Jeta igen :)

Haha, men nu har inte jag tid att skriva mer! Puss!

/Nicole

Panik?!

Halloj!

Asså jag har just kommit på att det bara är ca 2 dagar , 20 timmar & 45 minuter kvar på mitt sommarlov! :O (Haha, det står på skolans hemsida, så jag har inte suttit & räknat ut det, om du tror det!) Sen måste man tillbaka till skolan igen -.- Fast typ resten av mina kompisar börjar veckan efter mig :( Aja. jag har iaf fler lediga dagar framöver än vad dom har, fast om jag ska vara ärlig, så skulle jag hellre ha en vecka längre sommarlov iaf!

Det är lite tråkigt, för nu när det har hänt som mest roliga saker, så har vi inte haft någon kamera :O För den är inne på lagning.. Välanvänd, eller vad säger du Karin? För många riktigt snygga (läs knäppa, fula & Konstiga men oxå snygga) bilder på den tror jag ;) Just av den anledningen att vi inte har någon kamera, så kan jag inte heller lägga ut några bilder på bloggen, vilket ör segt. För det är ju inte så kul att läsa ett inlägg utan bilder?! Eller det är iaf vad jag tycker!

Förutom att skolan snart börjar, så händer det lite andra saker oxå:

¤ Min lillasyster fyller 14 år! (Nu passar hennes smeknamn in på åldern xD )
¤ Min storasyster fyller 20 år! :D (Systemet nästa)
Haha,oj det var ju mkt xD Eller inte ..



/Nicole


Nattligt blogginlägg

Hejsan hoppsan!

Jag & Karin kom hem för ett litet tagsen, från ngn random kille xD Haha, så kan det gå.. men det fanns ett problem(!) våran buss gick inte, så vi var tvugna att gå hem :O Förbi kyrkogården & på den öde vägen vid skogen, men det gick bra iaf. Nu är vi  hemma & är mätta & belåtna efter våran goda nattmat ;P Snart är det dax att gå & lägga sig, för lite senare så ska vi till Donken med Linnéa sötnos! <3 ( Mat är livet, eller hur Karin ;) Haha) Gött äre!

Godnatt alla pussgurkor, hoppas att ni har haft en bra lördagskväll :D
Haha, just det ja.. Karin hälsar att hon inte har alla hästar i stallet & absolut inte alla chips i påsen ;)

/Nicole


Nice price på burger king!

Halloj!

Neeh, min rubrik är inte reklam för Burger king ;) Det är bara något som jag & Karin brukar gå runt & säga xD

Men just nu så väntar jag & Kaki på Cicci, Rebbe, Julia & Linnéa, dom ska komma hem till mig för att dega lite grann, sen så ska vi la vidare ngnstans :P Gött asså!

Puss!

bsg

/Nicole

Klädesholmen

Hejsan alla sötnosar!

Idag har det verkligen varit toppen väder ute :D Sol & värme = Göttans!

Igår så drog vi iaf hem till Anton en sväng på krök, det var riktigt kul! Träffade massa folk som man inte har sett på jätte länge. Vi  (Jag, Karin & Bullen) kom la hem vid 4 eller något, så vi somnade runt 5. Sedan vid 9.30 tiden så ringde alarmet på Bullens mobil, för då skulle vi (Jag, Karin, Bullen, Michael, Adde & Anton) åka till Michaels land på Klädesholmen! Det blev riktigt lyckat, solade, badade, åkte båt & hade badringen dragandes efter :D Riktigt nice!

Men nu ska jag göra mig iordning för jag ska dra ut & träffa folket! C ya!

Btw, jag har bara typ 9 dagar kvar på mitt sommarlov :O Så nu får jag passa på att njuta av det som är kvar, innan "allvaret" börjar igen!

/Nicole

Lyckad kväll

Heej!

Ville bara säga att det blev riktigt lyckat igårkväll! Vi hade sjukt kul, vi dansade, sjung & gjorde sönder våran soffa på balkongen :P Det är så det kan bli om man sitter för många i den samtidigt xD Haha, neeh men vi gjorde massa kul saker. Jag somnade inte förens vid sju, fast då var typ resten av gänget på Donken för att äta frukost. (Jag orkade inte åka med!) Haha, så tack tjejer för igår/inatt/imorse :D <3

Haha, fast nästa gång ska inte Issa & hennes små kompisar vara där xD (De tre tjejerna längst till vänster på den tredje bilden :P)

         
Therese & Johanna           Frida, Johanna, Issa, Elin  Elin, Denise, Issa, Thäss & Karin

Tjejkväll (Y)

Tjena mittbena!

Nu är jag äntligen klar med min penicillinkur! :D Det är riktigt nice :)
Det har la inte hänt så jätte mycket den senaste tiden, Men idag så blir det tjejkväll! :D Vi har inte träffats allihopa samtidigt på hela lovet, så nu tyckte jag att det var dags! :D Det ska bli riktigt kul faktiskt & det kommer nog bli många goa skratt xD

Men nu ska jag gå upp & träffa Karin & Frida ;)

Puss!

/Nicole

RSS 2.0