Ikea

Håller på att göra iordning mig lite & snart så ska jag en sväng till Ikea med Karin & Emma :) Alla vi tre är galna i Ikea, så vi tänkte passa på att ta en sväng dit idag! Får la se om vi hittar något kul, men synd för mig så shoppade jag upp mina pengar igår xD Vi hade även tänkt äta i restaurangen där, då jag som sagt älskar den maten! Haha!

/Nicole


When nothing goes right, go left!

Ibland kan verkligen allt gå åt helvete... Det har det gjort nu! Kan inte säga mer än att det är kaos. Vet inte hur jag skall lösa detta, om det ens är möjligt. Eller jo det är det, men då måste jag offra alla mina drömmar & min planerade framtid. 

Jag som hela tiden försökt hjälpa dig..  *******

/Nicole

It´s a sunny day!

Hahaha vaknade med världens panikångest imorse, drömde att hela studentdagen gick rakt åt helvete! xD Det kändes jätte verkligt, men som tur var så var det ju inte det ;) Stressen sitter typ fortfarande i, vilket inte är bra då jag inte har all tid i världen idag.

Ska strax föna håret & slänga på mig lite kläder.. Sen måste jag åka in till stan för att köpa strumpbyxor! Ofta de var slut på våran H&M?! Behöver köpa någon tröja att ha till min kjol idag också.. Hinner inte blogga mer idag iaf, då det är massa saker som står på schemat ;) Kan inte säga vad det är idag, men imon kan ni få reda på det! :D

Ha en bra solig lördag!

/Nicole

Friday night

Halloj!

Har inte haft något speciellt att skriva om, därför har det bara fått vara :) Nu har jag iaf precis ätit god fredags middag, kycklingfilé med färsk pasta & sallad! Tänkte kolla på en film med lillasyster & mamma, sedan är det läggdags. Om jag inte somnar innan den är slut vill säga ;) hehe! Var inne i stan en sväng förut & shoppade lite. Det fick bli en grå kavaj, en kjol & fyra nagellack ;D Alltid nice!

Nu säger lillasyster att hon vill att jag ska baka innan filmen.. Haha men det tänker jag inte göra, för jag hittade ett paket kakor i skafferiet som hon får nöja sig med! Imorgon så ska jag träffa Karin :D Spännande dag? Vi får la se hur dagen blir :)

Hoppas att ni får en fortsatt bra fredagskväll! :)

/Nicole

Sommardröm

Godmorgon!

Har precis ätit en riktigt god frukost, en sommardröm! Madagaskar vaniljyoghurt med färska jordgubbar, proviva mango juice & gott grovtbröd med skinka & gurka :D Nu ser planerna ut som så att jag ska hoppa in i duschen & sedan fixa mig lite. Efter det ska jag ner till allum & hjälpa Karin att shoppa. Hon gillar nämligen inte det, men det gör jag så det går jämt ut. Ska vara smakråd åt henne, fast vi hittade dock massa snyggt redan igår. Jag vill också shoppa, men har inte pengar till det :( Hittade iofs ett par byxor på rean igår.. De kanske kan smyga med hem? Det märker la inte plånboken? (A)

Efter shoppingrundan blir det att dra hem på middag med familjen & Lena! :) <3

/Nicole

"Jag känner mig lite som Ove Sundberg"

Gokväll!

Karin gick nyss hem från mig. Vi har ätit middag & kollat på Despie med mami & lillasyster! Lite vardagslyx sådär ibland :)

Idag kom jag iaf iväg till praktiken! Känns skönt att komma utanför dörrarna lite. Det känns dock att jag inte har sovit middag idag, som jag verkligen behöver göra just nu. Det är ju dock ingenting jag kan göra nu när jag ska tillbaka till skolan igen :(

Efter praktiken så var jag med Emma & Karin! Jävlar vilken dag alltså! Tre stolpskott.. Ja det är svårt att förklara, men de som har träffat mig eller Karin eller som har haft turen att göra det samtidigt.. de vet vad jag menar ;) Emma är nämligen lika underbar & sjuk som vi är :D Kan ju inte bli bättre! Vi passade på att kolla i affärer, strosa runt i stan, ta en fika & ett litet besök på 4-gott!

Imon är jag ledig, har nämligen studiedag lite passande mitt i veckan :D Ska antagligen träffa Karin en liten sväng, eftersom att hon är ledig från jobbet imon! Sen så kommer min "Moster" Lena hit på besök imon också :D Vi ska äta god mat & sitta å tjöta :) Tänkte göra potatis & köttfärssoppa & sedan våfflor till efterrätt.

Nu går mina ögon i kors, så det pyjamasen som gäller & sedan är det ääääntligen läggdags! Helt sjukt vad mycket sömn man behöver ibland! Godnatt!

/Nicole

En unge i minuten

Har precis suttit & kollat på en unge i minuten! Jag gillar verkligen att kolla på dessa underbara program :) Nu ska jag fixa lite inför imon, sen ska jag sova & hoppas att jag mår bättre tills imon! Har ju praktik & det hade ju varit bra om jag hade kunnat gå dit, har så roligt där med Emma :)

/Nicole

Förutsättningar

Alla människor är i grunden likadana & är lika mycket värda.
Alla människor får däremot olika förutsättningar i livet.
Alla människor lever under olika villkor.

Vissa människor har massor med pengar.
Vissa människor har inga alls.
Vissa lever bland massa kärlek.
Vissa andra bland hat.

Min poäng med detta är att alla människor har det fruktansvärt olika omkring sig. Man kan inte bara anta att den kan göra det eller köpa det. Jag är en av dom som alltid ha fått kämpa för det jag vill ha & spara ihop om det är något speciellt jag vill köpa. Men jag lever bland dom som får allt på ett silverfat, som har helt andra förutsättningar och liknande. Det krockar väldigt väldigt ofta. Iband kan det räcka med en 50-lapp för att det skall uppstå konstiga situationer. Det gjorde det idag. Det är liksom svårt att förklara situationen, men det blir helt plötsligt väldigt mycket jobbigare.

Du tjejen, det är ganska normalt att inte ha några pengar kvar på kontot de sista dagarna på månaden. Faktiskt. Även om det inte ser ut så i den lilla bubblan du lever i :)

/Nicole

Pyttipanna

Halloj!

Har precis ätit lite grann, det fick bli pyttipanna som är både snabbt & enkelt ;) Hade gärna gått ut & njutit av det fina vädret också.. Får la se om jag kanske går ut & sätter mig på balkongen en stund sen.

Läkarbesöket gick bra, fast ändå inte. Jag fick reda på vad det är jag mår dåligt av, men också att det inte går att bota.. Jag kommer alltså få leva med det i resten av mitt liv. Det var på ett sätt ingen nyhet, då det är en sak som jag har mått dåligt av i 3-4 år. Det är bara skönt att äntligen få veta vad det är :) Jag får helt enkelt lära mig vad som får mig att må bättre & respektive sämre.

Nu är det powernap som gäller!

/Nicole

Läkaren

Godmorgon!

Trodde att jag mådde bättre, så att jag kunde gå till skolan idag.. Men icke sa nicke :( Är fruktansvärt trött på det här nu, så jag har fått en tid hos läkaren om 1 timme! Kan ju hoppas att de hittar någon orsak till varför jag mår som jag gör & att det finns något att göra åt det. Det som oroar mig just nu, är att jag måste massa blodprover idag & det måste göras i armen pga mängden blod de behöver! Ska försöka övertala dem att ta det i fingret om det går.. Annars får de f*n sätta emlasalva först! Haha har sån sjuk nålskräck, svimmar liksom av att ta blodprov i fingret?! Jag kan ju säga att det roar många andra när jag berättar det. Men nu ska jag tänka positivt ist, det kommer att gå huuuuur bra som helst! Eller hur?

/Nicole

Team Casper

Halloj!

Sitter & kollar på Körslaget på tv4 & ikväll (och alla veckor framöver) så röstar vi på Team Casper! :D Stort lycka till Kajsa & gänget från Partille! :)

/Nicole


Even worse

Hejsan!

Äntligen fredag, men det gör inte mig så mycket just nu. Tänkte gått till skolan iaf, men mådde ännu sämre idag när jag vaknade! :( Det har lett till att jag har sovit så gott som hela dagen. Har dock inte blivit något piggare av det, vilket jag hade hoppats på.

Nu ska jag försöka att äta något, det har nämligen inte gått så bra med det idag. Hoppas att ni får en mysig fredagkväll!

/Nicole

Fever

Oj vad många besökare jag har haft idag! Haha blev lagom förvånad när antalet hade tre-dubblats idag! :D Men det är självklart alltid lika roligt med nya bloggläsare! Jag vill därför hälsa alla mina nya läsare välkomna till min blogg! :)

Idag har jag varit hemma från skolan, då jag har mått dåligt hela natten & inte har kunnat sova :( Hade 38 graders feber när jag vaknade, vilket inte alls var särskilt trevligt! Har passat på att vila massor idag, men får nog vara hemma imon med.. Mår fortfarande dåligt :(  

Just nu sitter jag i soffan med fyra små valpar bredvid mig, som jag har fått i uppgift att hålla koll på idag :) Enkelt och bra är det då de ligger i en barnvagns insats, så jag kan bära runt dem i lägenheten om det behövs. Deras morsa är nämligen sån att hon ska vara där vi är, så nu när jag har varit ensam med henne, så har det varit toppen.

Har haft filmkväll med lillebror idag också :) Vi såg någon konstig film som vi köpte förut.. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om den, men det var trevligt att umgås med bror min iallafall!

Nu ska jag bädda i mammas säng, där jag hade tänkt sova i ett par nätter! Min lillasyster har nämligen opererats idag (Halsmandlarna & polyperna) ,så jag tänkte att hon inte ville sova ensam de första nätterna. Därför får hon & mamma sova i min säng, eftersom att det är jag som har dubbelsängen ;)

Hoppas att ni är friska & krya iaf! Godnatt!

/Nicole


Idag är en jobbig dag!

Enda sen i lördags morse, så har allt bara varit snurrigt! Tankarna flyger omkring & man vet inte riktigt vart man ska ta vägen. Jag vaknade med en klump i magen & visste genast att något var fel. Började dagen med att läsa en artikel, om en bilolycka mellan Bollebygd & Hindås. Min första tanke var: Jessica! Herregud tänk om det är Jessica!!? Efter en stund fick jag reda på att det inte var hon, men jag fick istället veta att det var hennes fyra bästa kompisar. Jag vet knappt vad som är värst. Att lida själv eller att se någon annan lida? Det är nog fan värre att se Jessica & alla andra lida. Tänk om? Det är nog den frågan man har fått höra flest gånger under denna korta, men samtigt otroligt långa tid. Det är en fråga som inte går att undvika, samtidigt som den inte gör någon som helst nytta.

Tre otroligt fina flickor miste sina liv, snabbare än du hinner blinka & yttligare en tjej ligger nersövd på sjukhuset pga av sina skador. Jag kände inte dessa tre änglar personligen, men jag har träffat dem & det är tillräckligt för att jag själv ska påverkas så mycket som jag gör.

Jag visste att idag skulle vara en jobbig dag. Jag trodde att jag var mentalt förberedd på detta, men det var jag verkligen inte. Idag var första skoldagen sedan olyckan. Man kände en dyster vind blåsa förbi, när man kom innanför dörrarna. Med en klump i magen, så gick jag upp till klassrummet. Där möttes jag av den delen av klassen som var där idag, massa fika & en sorgsen lärare.. "Idag blir det ingen vanlig skoldag" inledde min lärare med.. "Jag tror att de flesta av er redan vet vad som har hänt" Där såg man hur tårarna trängde fram ur hennes ögon! Ja visst hade alla hört vad som hade hänt & mer därtill. Fyfan säger jag bara! Livet är så fruktansvärt orättvist!

Vi fick fika & ganska snabbt så började alla prata om vad de visste, hade hört & till och med sett. Det var bra att det fick bli så. Alla fick en chans att bearbeta allt lite, samt kunna få en klarare bild om vad som egentligen hade hänt. Lärarna sa att vi är den hårdast drabbade klassen på hela skolan.. Det märktes. Alla var vänner med dom eller var bra vänner med deras.

Klockan 13.00 så hölls det en tyst minut på hela skolan. Jag tror aldrig att jag har varit med om en sån tystnad, i en byggnad med så många människor. Det var nästan så att man kunde höra alla andras tankar!

Skulle kunna fortsätta att skriva massor, men jag väljer att sätta punkt här. Resten av berättelsen blir för personlig för mig & många andra.

Jessica: Du är en sån otroligt stark människa, även om du kanske inte känner så just nu. Du kommer att klara detta, även om det är det jobbigaste (Nej det ordet räcker inte till) du någonsin kommer att gå igenom. Men så fort du börjar tvivla på dig själv, så lovar jag dig att det finns massor av vänner & till och med okända människor som finns här & stöttar dig! Genom ord, tystnad & handligar. Ingen av oss kommer nog någonsin förstå hur det verkligen känns, men vi kan känna igen oss & ibland räcker det! <3


Bild lånad från en minnesgrupp på fb!

Vila i frid, Frida Saarinen, Alexandra Stålfors & Sophia Lindström! & En styrketanke till Emmelie, som kämpar för sitt liv!


When life turns around

Godmorgon!

Har precis ätit frukost & ska börja göra mig iordning nu :) Sedan skall jag packa väskan & åka till syrran! Skall sova över, så jag kommer hem imon eftermiddag typ :) Det skall bli riktigt mysigt tycker jag! <3

Vill bara skänka en extra tanke till min vän Jessica, som förlorade 3 av sina närmsta tjejkompisar i en tragisk bilolycka inatt! Vila i frid tjejer! <3

/Nicole

Spagetti bolognese

Halloj!

Ska snart sätta mig & plugga inför ett prov som jag har imon. Innan dess är det matlagning som står på schemat & idag blir det spagetti med köttfärssås! Mumma! Måste ju ladda upp batterierna så att jag orkar plugga ;) Så det blir nog att baka något också ;)

Min kära vän Karin ska antagligen komma förbi en sväng efter jobbet idag :) Mys! Imon är det ä n t l i g e n fredag, vilket är riktigt välbehövligt från min sida! Ska åka till systra mi lördag-söndag & på måndag är jag ledig, men ska upp tidigt på en jobbintervju! Spännande! Annars får vi se vad helgen har att erbjuda!

/Nicole


Make-up brushes



Här kommer en lite halvdålig bild på mina sminkborstar, som jag köpte förra veckan :) Kan försöka göra ett inlägg någon dag, där man ser lite mer & vad de är till :)

/Nicole

Meya buuus!

Imorgon blir det praktik nästan hela dagen & efter det skall jag åka till min syrra en sväng! Ska passa på att umgås med henne & min lilla trollunge :) Det är sådant som förgyller livet!


Mosters lilla Meya bus! <3

Nu ska jag sova i en sval, renbäddad säng.. finns det något bättre? ;)'

/Nicole


Allt har en mening!

Jag kan nog inte sluta att bli förvånad över hur saker blir ibland! I förra inlägget, så skrev jag ju om de fina sjalarna från Ester Elenora som jag gärna ville ha men inte har råd att köpa! Nu satt jag precis & kollade igenom bloglovin & läste lite olika blogginlägg från mina favoritbloggar!

Vad tror ni då att jag läser om i underbara Evelinas blogg? Jo, om en tävling som hon har i bloggen tillsammans med Mamsell K (som för den delen är den sidan som jag hittade sjalarna på förut!!!) Jag ser självklart detta som ett tecken & ställer nu upp i tävlingen om att vinna ett valfritt plagg/sjal från märket Ester Elenora!

 

Jag vet inte riktigt hur man länkar i bloggen, men om ni också vill vara med i tävlingen så får ni gå in på Evelinas blogg som heter: happilyeverafter.se :D

Nu håller jag tummarna!

/Nicole

Ester Elenora

I väldigt många månader, så har jag sett folk som har gått runt med riktigt snygga sjalar, som jag blev helt förälskad i! Har inte vetat vart man har kunnat köpa dom, eftersom att jag inte har vetat vad det är för märke.. Som jag har letat & försökt komma på vart dessa snygga sjalar kommer ifrån! Men nu äntligen så vet jag det, det är ett märke som heter Ester Elenora! Gissa om jag blev glad & tänker försöka få tag på en nästa gång jag har tillräckligt med pengar! Dessa underbara sjalar kostar nämligen ca 400 kr!


Bild lånad från mamsellk.se

Nu ska man bara komma på vilken av alla färger man vill ha också! Alla är ju jätte fina, så helst skulle man ju vilja köpa hela bunten ;)

/Nicole


My b-day cake



Jag tycker verkligen inte att dessa bilder gör min tårta någon rättvisa! Glömde nämligen att ta bilder utan blixt innan den blev uppäten ;) Men man ser lite iaf! Det blev en vit prinsesstårta med hallon, vanilj och rosa gräddfyllning! Dekorerade den med florsocker, rosa marsipanros & mina barbie-glasyr pennor! Finns i söta pastellfärger med glitter i! (Beställda från England, tillsammans med massa andra bra baksaker)

 

/Nicole

Långhelg

Fick nyss en positiv överraskning! Jag är tydligen ledig imon! :D Åh vad härligt, jag som ville ha någon extra ledig dag! Det blir att ta en ordentlig sovmorgon, äta god frukost med mami, bädda rent & städa mitt rum ;) Kanske lite hemma-spa om jag orkar också.. Eller varför inte ett träningspass? Ska antagligen ligga & götta mig i soffan & kolla på sex & the city 1&2 med mami, hon har ju inte sett dom än! :O Fair enough måste jag säga, då jag måste ladda upp mina batterier!

/Nicole


I´m gonna be okey

Hej!

Ibland önskar man att man hade kunnat spola tillbaka tiden & göra saker annorlunda. Man hoppas att allt egentligen bara var en hemsk mardröm, som man snart vaknar från.. Dock blir det värre när man inser, att det bara är verkligheten som står & knackar en på ryggen. Önskar att denna helgen hade försvunnit eller att mitt minne åtminstone hade kunnat sudda ut dessa dagar. Ångesten ekar i mitt huvud & paniken trycker över mitt bröst. Jag vet att det inte är någon fara & I´m gonna be okey. Someday.

/Nicole

Picturenails



Här har ni en liiiiten del av alla mina nagellack ;)

/Nicole

Det blåser storm

Halloj!

Vaknade av att det var sol ute idag! Yes tänkte jag & ville genast gå ut på promenad, men lika fort som jag märkte det.. Så märkte jag också att det typ är storm ute idag! Haha löven blåser omkring och flyger över husen, som för den delen är jävligt höga! Ingen promenad för mig inte!

/Nicole

Shopping - Världens bästa terapi!

Fastnade nere på vårat köpcenter förut.. Sen om man tycker att det är bra eller dåligt, det är upp till var & en att säga ;) Kom hem med 7 nya sminkpenslar, ett linne, ett par jeans leggins & en tröja :D hehe!

Jag: Shopping - Världens bästa terapi!
Mamma:
Ja det syns i hela ditt rum o även i resten av hemmet.Var ska vi andra bo?
Jag:
Haha ni kan få bo i varsin skokartong eller kanske i en av mina knökade garderober! Bara att välja :D

Det tycker jag låter rättvist! Haha eller så är det kanske dags för mig att flytta till en egen lägenhet ist? ;) Naaaah inte riktigt än, måste ta studenten, ta körkort & ha ett fast jobb först!

Förlåt också.. För jag orkar inte leta fram kameran & ta bilder idag heller :( Men i helgen, då blir det mycket att skriva för mig & många bilder att lägga ut!

/Nicole

A lot to catch up

Tjolahopp!

Kom hem från svenska mässan för en stund sen, där vi har hållt på att bygga montrar hela dagen! Det blev jätte fint, även om det var lite stressigt! :) Nu har jag iaf slängt i mig onyttig mellis & ska snart sticka iväg & handla lite :) Sedan blir det att åka hem & laga lite mat.. Har lovat lillasyster att göra spagetti & köttfärssås, fast jag vill ha köttfärslimpa med hemmagjort potatismos ^^ Får la se vilket det blir.. Det beror helt enkelt på vad klockan blir!

Hade egentligen velat träna idag, men tror verkligen inte att jag hinner det :( Haha det gör jag typ aödrig, så vette sjutton när jag ska komma igång igen!

Tänkte ta mig tid att ta lite bilder idag med också :) Haha, Nu blev det ett snurrigt inlägg, men vi Hörs senareeeeee ist :D

/Nicole


So little time, but so much to do

Halloj!

Kom hem från jobbet för typ en halvtimme sedan & ska lägga mig nu! Är helt slut! Imorgon bär det av till svenska mässan, där vi ska bygga montrar till UF-mässan. Eftersom att mitt företag inte skall vara med, så har jag åkt på uppgiften att vara fotograf i 2 dagar :( Imorgon mellan 10-15 & på fredag mellan 9-19(!!) Vette sjutton vad jag ska syssla med mer än så, men hittar la på något ;) Kanske promenerar in till avenyn & kollar i affärer en stund ist :D

/Nicole

Enough

Orkar inte ta massa bilder idag, på alla saker som jag har sagt att jag ska visa! Men jag lovar att de kommer snart! :D Har åtminstone förberett några inlägg, som kommer ut när jag har tagit bilderna.. Den som väntar på något gott, väntar alltid för länge.. Det är åtminstone så jag brukar säga!

Har verkligen fullt upp denna veckan & har än sålänge inte en enda lugn stund inbokad på schemat :( Får helt enkelt ta allt som de kommer! Därför ska jag passa på att gå & lägga mig nu, så att jag åtminstone kan få lite sömn en natt!

Godnatt kram till mina underbara bloggläsare & en godnatt puss till min systerdotter! :)

/Nicole


Girls don´t like boys, they like cars and money

Här har ni en utav mina fina presenter! Fick denna tavlan av min moster! :)



/Nicole


Everything I do, reminds me so about you

Hellojsan!

Denna dagen började inte så värst bra.. Först orkade jag inte gå upp, så jag försov mig! Vilket ledde till att jag inte skulle hinna med bussen xD Sedan när jag skulle ta på mig mina nya skor, så upptäckte jag att de var alldeles för små! Jag som var väldigt stressad, skrek till min lillasyster att de hade krymt under natten! Haha hon fattade ingenting först, innan det slog henne att hennes kompis som var här igår, har likadana skor. Tog av mig skorna & kollade storleken & javisst var det inte mina! Efter massa stress & en förstörd outfit med helt fel skor, så åkte jag ner till praktiken!

Dagen gick lika fort som varje tisdag & vips så slutade jag! :D Tog en sväng inne på Allum för att leta efter de jeansen som jag ville ha, men självklart fanns de inte i min storlek :( Sen kom pappa & hämtade mig för att åka till Ikea! Där åt vi god mat, Kycklingfilé med pommes & chokladmousse till efterrätt ;) Passade på att kolla runt lite, hittade självklart massor men köpte bara lite småplock :) Nya glas, eftersom att de har en tendens att gå åt här, en måttsats, batterier, chips & sen var det nog inget mer xD

Får även ta & passa på att tacka för fina presenter idag igen, men denna gången från Papi & farmor/Farfar! Fick även ett grattis i efterskott kort av min granne på posten! Alltid lika kul när folk kommer ihåg sånt! :D

Nu ska jag sätta på lite thévatten & sedan blir det kvällsmat med lillasyster! Känner även att ögonen går i kors på mig, så det blir nog att lägga sig tidigt idag!

/Nicole

RSS 2.0