Dancing in the dark

can we try again
to start a new and lovely story
that will shine a ray of light upon our hearts
and bring back long lost glory
of how it used to be
baby you and me
convinced we were each others destiny

my heart cries out to you
you must forgive me
I've been dancing in the dark
and searching for a spark
a fire still burning
I believe we'll make it through
if you stand by me
we can weather any storm
and keep each other warm
as long as there's love

every time I think of us
my eyes are filled with tears
to think that I gave in to sweet temptation
his words like music to my ears
I hope it's not too late
that you still await
oh please tell me that you're still having faith

Hmmm
But faith is not mine
if I could I'd unturn
the hands of time


/Nicole


Valborgsmässoafton

Godmorgon!

Sitter här i skolan & skriver på Miljöhotellsarbetet!:P Haha! Segt som f*n är det, men så är det. Ska på någon gruppintervju med några socionomer om en liten stund, dom ville höra lite om våran klass närvaro eller jag kanske ska säga frånvaro ;) De ville iaf typ veta vad det är som gör att man går till skolan eller inte gör det. Det kan la säkert vara kul för dom att veta :P haha

Har fortfarande inte en aning om vad jag ska göra idag, utan jag tar det som det kommer. Jag tycker inte om att planera sånna saker långt i förväg.. Det blir roligare utan några förväntningar, för då kan det bara bli bättre :)

Nu ska jag go back to work!

/Nicole

Nattinatti

Nu ska jag äntligen få min efterlängtade sömn! Imon är det fredag & valborg vilket jag tycker är väldigt överskattat, eller aa inte fredagen då men valborg ;) Har faktiskt ingenting planerat, så om det inte kommer upp något speciellt så blir det att sitta hemma och kolla film :D Jag känner för att kolla på grease ;)

Jag får väl se vart dagen tar mig imon! Men nu är det läggdags! Godnatt!

/Nicole

Hey, your not gonna break me down!

Nu ska jag ut & promenera! Jag ska försöka att inte shoppa för mycket påvägen heller, det kan bli så ganska lätt annars.. Typ som igår, fast då var det iofs bara en sak.. Dyr, fast nödvändig ;) Haha & vem har sagt att man inte kan köpa lycka? Det kan man visst det!

/Nicole


Godnatt

Nu ska jag fixa iordning lite saker, sen blir det att gå & lägga sig! Behöver lite energi inför nationella imon ;)

Godnatt & sov gott!

/Nicole

Cool in school

Goddagens!

Sitter här i skolan och jobbar med vårat miljöprojekt, inte det roligaste eftersom att det inte är något som intresserar mig alls.. Men måste man så måste man! Sen är det lunch & två lektioner kvar denna dagen :) Har matteprov sen med ju :( Haha krångliga saker det här xD

Imon har vi skriftliga nationella i engelska B, så jag måste verkligen förbereda inför det idag! Men sängen lockar mer kan jag ju säga! Är riktigt trött, men jag får la ta en power nap, en promenad & ladda upp med något gott att äta så orkar jag säkert :D Det blir ju vad man gör det till!

Hoppas att allt är bra med er! :)

/Nicole

Tidsförlängning tack!

Det var riktigt nice att dansa idag asså! Kände verkligen att jag behövde det, trots att jag sov ett tag innan träningen för att jag är sjukt trött! Kan man inte bara förlänga dygnet med typ 6 timmar ibland? Jag hinner liksom inte med allt jag vill & behöver! "/

Haha, jag hittade en gammal bild från min "fjortisperiod"! Men det bjuder jag på ;)

Nu ska jag iaf smaka på kladdkakan som min lillasyster har bakat, sen är det plugg & en kvällspromenad som står på schemat!

/Nicole


Dancing all night long!

Man kan ju inte göra annat än att älska danspasset på Friskis & Svettis! Haha dom som inte har testat det mobbar mig ganska mycket för det, men jag fortsätter att gå på det iallafall! :D Det är faktiskt bara en myt att det bara är gamlingar som  tränar där. Visst en liten del är det, men inte så många som man tror. Det är faktiskt en hel del killar som brukar träna på gympapassen mellan sin tunga lyft inne på gymmet ;) Lite då & då händer det att det smyger in en & annan muskelknutte in på danspasset också ;) Det är faktiskt väldigt roligt att se hur de lever sig in i danserna och skrattar & har kul! Det är något som fler killar/män borde testa! Speciellt fegisarna i min ålder ;)

Haha jag längtar iaf tills varje tisdagkväll när det äntligen är dags att shake some ass på danspasset! Ett minus att det är så sent bara, men det är väl många som vill hinna dit antar jag :) & tur har jag idag.. För det är ju tisdag!

/Nicole


Sunday morning!

Godmorgon alla solstrålar!

Igår var jag med Karin, Linnéa & Anna :) Vi satt här & tjötade & spelade I dare U. Haha rätt ball faktiskt! Annars har det inte hänt så mycket, iofs så har jag ju behövt ta det lugnt för jag är ganska stel i ryggen :)

Nu hade jag tänkt göra något som jag älskar att göra på söndagar, en riktigt stor frukostbuffé! :D Mumma! Får se om resten av familjen kan hoppa upp ur sina sängar & göra mig sällskap, men det kommer nog inte vara några större problem, för ingen vill väl missa något sånt ;)

Ja vad händer sen då? Jag har inte riktigt bestämt något än, förutom en långpromenad med Karin :) Det blir väl kanske att jag bakar något eller gör en god söndagsmiddag, för det var ett tagsen jag hade lust till det, men nu äntligen är den tillbaka :D Jippie! Hahaaha

Neeh nu kurrar magen, så det är bäst att få något i magen! C ya!

/Nicole

Efterfrågade bilder!

Ja, eftersom att alla frågar efter bilder på tatueringen, så passar jag på att lägga ut det nu :) Jag blev/är verkligen jätte nöjd med den, även att den ömmar otroligt mycket idag ;) Tyvärr är det inte en jätte bra bild, men man ser ju någorlunda hur den ser ut just nu iaf ;) Jag kan lägga ut någon mer bild sen när den har läkt, så man ser hur färgerna blir på riktigt istället ;)


Hur tycker ni det blev? :)

/Nicole


Jag är ju bäst helt enkelt!

Egoboooooooost!

Ja det ger jag mig själv idag! För jag är riktigt stolt över mig själv! Jag har övervunnit en av mina största rädslor, eller egentligen två. Den ena är nålar & den andra är smärta! För efter att jag & mamma hade lunchat förut, så åkte jag & gjorde en tatuering!!!! Ja, ni läste rätt.. Det var nämligen inte många som trodde att jag skulle klara av det, eftersom att jag typ lipar av ett stick i fingret :P

Jag stod ut med nästan 3 timmars olidlig smärta! Utan en enda paus! Alla blev riktigt förvånade, även han som skulle göra den på mig ;) Haha jag har verkligen överträffat mig själv & de förväntningar som jag hade på mig själv! Haha, jag låg till och med & skrattade för att det kittlades xD Men ont gjorde det för de mesta iaf, men det är något som man kan kontrollera :)

Nu till den stora frågan! Kommer det att bli fler? Ohja! haha inom en väldigt snar framtid om det går som planerat ;) Fast nästa gång blir det något litet & inte så stor som denna gången! Men det var lätt värt allt! Smärtan, pengarna, tiden, allt! :D Jocke, tack så otroligt mycket för ett minne jag kommer att ha hela livet! :)

/Nicole


Stolthet

okej, nu börjar jag få ont i magen av alla spänningar! Jobbigt, men fan vad gött när det är över & fan vad stolt jag kommer att vara! :D

Nu ska jag in till stan & luncha med min underbara mamma,  för jag måste ha något i magen innan vi ska iväg ;)

/Nicole

Mardrömmar

Godmorgon!

Trots att jag är ledig idag så har jag redan varit vaken i flera timmar! Har inte kunnat sova, eftersom att jag är så fruktansvärt nervös! Jag har till och med drömt massa mardrömmar hela natten lång! Haha fyfan! Men det är förhoppningsvis inte så farligt som jag drömde att det var xD Jävlar asså!

Nu måste jag skynda mig att göra mig iordning, för nu är det inte långt kvar tills jag åker iväg & ...?

/Nicole

Old pics!



/Nicole


Sockersöt

Hejhej!

Haha jag har kommit på mig själv att jag inte är still en enda sekund, förutom den korta tiden jag sover på nätterna! xD Jag har sett till att vara sysselsatt dygnet runt i 1,5 vecka nu :P Haha men jag trivs med det, de enda som jag kan känna att jag saknar är sömnen! Jag kan liksom inte varva ner när det är läggdags :P

Imon är jag iallafall ledig från skolan, vilket är as gött! Men någon sovmorgon kommer det inte att bli, för imon har jag massa saker inplanerade! Eller ah en sak, som gör att jag måste fixa massa grejer innan ;) Åh vad jag längtar tills jag kan säga vad det är! :D

/Nicole


Älskade syster

& lillasyster & lillebror & mamma & Halvan! Haha okej nu räcker det!

Jaoo vad ska jag skriva idag då? Haha att jag var i skolan tills halv sex och pluggade? Att jag & Jeta typ var inlåsta i skolan? xD Hahaa iaf vad vi trodde ;) Jävligt kul hade jag iaf! Sedan träffade jag Halvan, så åkte hon med mig när jag skulle sola. Denna dagen som alla andra avslutades med en kvällspromenad! Nice price på burger king!

Imon är det iaf praktik mellan 10-15 vilket ska bli kul som vanligt ;) Glass i stora lass :D Sen är det bara en dag kvar tills det smäller :D Eller smäller hoppas jag verkligen inte att det gör, då blir jag rädd! Men en väldigt stor sak kommer att hända! För mig iaf ;)

Jag måste bara avsluta detta inlägg med en liten hälsning till min storasyster, Milfen ;)
Sabina (&Torsten såklart) , jag måste bara säga hur otroligt fin din (eran) lilla dotter är! Trots att jag bara har sett några få bilder så blir jag ju kär! En sån liten trollunge! <3 Längtar tills jag får komma & hälsa på hela familjen :) Puss älskar dig!

Ja, det var la allt för idag! Godnatt!

/Nicole



Med tanken någon annanstans!

Känner att mina inlägg är ganska så uttråkande nu för tiden ;) Haha, men ändå så försöker jag att åtminstone skriva in något litet varje kväll iaf, har nämligen inte någon lust att blogga särskilt mycket! Men förhoppningsvis är jag snart tillbaka med nya friska tag!

Ska jag vara ärlig så blir jag nästan deprimerad av mig själv när jag läser bloggen! Haha det är ju inte något positivt precis ;) Men det är ju som sagt inte lätt när det är svårt.. Så jag får helt enkelt vänta tills det blir bättre. Samtidigt som jag är riktigt förvånad över mig själv & hur jag har klarat allt den sista tiden.. Det är bara otroligt synd att du inte kan göra det, utan istället blir riktigt omogen ibland. Typ världens bitch skulle man kunna säga! Men is that the way you want it? Thats the way you get it ;)

/Nicole


Your in my heart, just lika a tattoo!

Haha jaaa! Vad ska man säga om mina konstiga små ryck som jag får ibland? Min lillasyster tycker att jag är helt tokig & jag kan nästan inte göra annat än att hålla med ;) Jag har iaf bestämt mig för att göra en sak som betyder väldigt mycket för mig.. Inom en väldigt snar framtid! Haha det ska bli kul sen när jag kan berätta för er vad det är, för en så länge är det hemligt (A)

Imorgon är det skola & sen ska vi på något studiebesök på ett hotell för att se hur det fungerar :P Haha kanske inte det absolut roligaste, men det är ju bättre än att sitta i skolan tills fyra. Nu borde jag nog slita mig ifån datorn, vilket är lättare sagt än gjort! ;)

/Nicole

Kan du sluta stampa på mitt hjärta?

Ibland blir jag så fruktansvärt matt på vissa saker asså! Som att du går runt & ljuger om saker som du inte borde göra! Varför inte bara säga sanningen istället? Det kommer man längst med.. Speciellt eftersom att sanningen alltid kommer fram tillslut! Så varför göra det svårt för sig? Det för ju mig att undra vad mer du har hållt på att ljuga om? Det skulle ju kunna vara hur mycket som helst!

Nog om det! Idag träffade jag iaf Millisen inne i stan & tog en fika :) Det var jätte mysigt, men dock väldigt kallt ute. Så det blev inte att vi gick runt så länge :) Annars har jag la inte gjort så jätte mycket mer idag, förutom att sovit ;) Haha, råkade somna förut & vaknade vid åtta, då jag vaknade till liv & tog med en promenad i min ensamhet & rensade tankarna lite! Det kan faktiskt vara riktigt skönt att bara gå där för sig själv, med musik i öronen & bara tänka!

Nu blir det att packa ihop lite gympakläder inför morgondagen, sedan är det sängen som ropar! Godnatt!

/Nicole


Det är över nu!

Godmorgon godmiddag godkväll!

Sitter här i köket & har precis ätit frukost! :) Snart är det tänkt att jag ska ta bussen in till stan & möta Milla! Vi hade tänkt gå till vårat lilla café & sitta & tjöta om allt & ingenting ;)
Får la se vad klockan blir sen när jag kommer hem, för jag borde städa klart mitt rum & plugga en del.. ^^

Jag har iaf en känsla av att den kommande veckan kommer att gå väldigt fort!

Måndag: En jävligt lång skoldag

Tisdag: Halv skoldag/ studiebesök på ett hotell inne i stan
Danspass?

Onsdag: Halvlång skoldag
Sola?

Torsdag: Praktik

Fredag: Resursdag, som jag hoppas att vi är lediga på..
ev. en liten överraskning ;)

Lördag/Söndag: Heeeeelg!

Ja det är lite grann hur den kommande veckan ser ut för min del ;) Men nu måste jag skynda mig så att jag hinner med bussen :)

/Nicole


En liten ängel!

Shiet vilken konstig dröm jag hade inatt.. Jag drömde att min syster fick sin bebis igårkväll, men att hon hade dött vid födseln :( Jävlar vad ledsen jag var & minst sagt Sabina! Det kändes som att drömmen varade i en evighet, för jag ville verkligen få reda på hur det verkligen hade gått till! Men det slutade med att jag kom på att det bara var några som försökte lura mig!

Jag vaknade iaf & tänkte kolla vad klockan var på mobilen.. Då hade jag fått ett MMS av min syster, där det stod att lilla Meya föddes igår kl 23.15 :D Jag har alltså äntligen blivit MOSTER!!! <3 Åh gu vad det gjorde hela min annars väldigt trötta morgon!!! :D Haha kan inte ens tänka mig hur det känns för de stolta föräldrarna, om jag är så här stolt som moster! ;) "Lilla" Meya (som hade legat & jäst nästan 3 extra veckor i magen!) är iaf jätte söt! Men annars hade jag börjat undra, hon har ju trots allt min syster som mamma.. Så hon hade inte kunnat bli så mycket annat! Men återigen, ett riktigt stort GRATTIS till min underbara syster Sabina & hennes sambo Torsten, som kommer att bli två toppenföräldrar!

/Nicole

Fredagsmys

O.B.S! Rubriken stämmer inte in med mitt inlägg! ;P

Eftersom att jag ska försöka att ta det lugnt denna helgen & inte ränna ute på stan om nätterna (Som min syster sa till mig att inte göra, hon "hotade" med sin lilla dotter som jag vill träffa när hon har kommit ut, snart hoppas jag ;) !) Iaf, så idag lyssnade jag faktiskt på henne!

Vad har jag då hittat på istället?

¤ Sovit middag i typ 2 timmar
¤ Ätit, ätit & ätit
¤ Försökt mig på att hitta mitt rum där inne någonstans bland all skit.. Det gick la sådär, jag får nog fortsätta imon!
¤ Promenerat ner till Ica med Karin
¤ Inte gjort så mycket alls

Jag får se vad jag hittar på imon, då det ska regna.. men det vet jag ju inte förens då! En sak är säkert iaf, jag ska inte gå på krogen (Jag vet Ina!)

Neeh nu är det snart dags för sängen!

/Nicole

Vad skulle jag göra utan..

..Min älskade Karin Storme!?

Hon där lite halv knasiga veckodrickaren?!
Hon där som jag verkligen är mig själv med, inifrån och ut!
Den som jag älskar att fula mig med.. Vad sägs som raggsockor och ett långt parkettgolv? ;)

Den där tjejen, är den som jag bråkar mest med på hela jordklotet,
men hon är också den som jag är mest vän med också!

Det finns så otroligt mycket jag skulle kunna skriva, men mycket av det är svårt att beskriva med ord!
Men en sak är jävligt säkert & det är att jag inte skulle kunna vara utan min andra halva! 

 

 



& just det.. Jag älskar dig, Mongobarn Kakilicious (Korki) Fishface! <3 Med hela mitt hjärta & lite därtill!

/Nicole


At night I pray, that soon your face will fade away!

Jag har så många frågor som du inte vill svara på,
Jag vill men känslorna är svåra.
Säg mig vem är jag för dig?
och vem var jag för dig?
Är jag inget du vill ha?

/Nicole


Jag vet inte vad jag ska tro eller vad jag ska göra..

Jaha ja, nu var det gjort iaf.. Kände att jag var tvungen att säga det till dig & jag hoppas att du tar det på rätt sätt.. Vad det nu är! För det vet knappt ens jag.. </3

Jag lever iaf, trots alla omständigheter & snart ska jag försöka sova för det ät ju skola imon ;) & FREDAG! Fy fan vad gött, jag längtar tills man måste slippa gå upp innan det knappt har hunnit bli ljust. haha det är ju två dagr, menmen.. Nu ska jag iaf gå och borsta tänderna & hoppa i min pyjamas! ;) Myspys!

Godnatt! ;)

/Nicole

Dödare än döden själv

Japp, precis så känner jag mig idag! Kunde nämligen inte somna förrens någon gång runt 4 inatt :S Snäll som jag är mot mig själv så ställde jag klockan och gick upp iaf, trots att jag är sjuk! För nu jävlar ska jag ta mig an mig själv & inte bara sitta & deppa! :D

/Nicole

True

You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could have been
But still you live inside of me
So tell me how is that 

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And thought you break my heart
You're the only one 

And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day 

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart



Don't wanna take a breath without you babe I don't want to play that part I know that I love you but let me just say I don't wanna love you in no kinda way, no no I don't want a broken heart And I don't want to play the broken-hearted girl no no No broken-hearted girl I'm no broken-hearted girl
There's something that I feel I need to say But up 'til now I've always been afraid That you would never come around And still I wanna put this out You say you got the most respect for me But sometimes I feel you're not deserving of me And still you're in my heart But you're the only one
/Nicole

När det är som värst, blir det sämre..

Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Känner mig nämligen helt tom! Fyfan & tårarna har typ tagit slut för tillfället! Får la försöka att somna innan nästa gråtattack.. Anledningen till detta usla humör, är att det tog slut mellan mig och min pojkvän idag på våran två månadersdag..

Jag önskar att allt bara vore en hemsk dröm & att allt är bra när jag vaknar imon! Men tyvärr är det inte så det är. Det känns riktigt hemskt när något som man verkligen inte vill ska hända, händer ändå!

Det kommer kännas sjukt jobbigt att gå förbi honom varje dag i skolan, möta honom & alla andras blickar och frågor. Jobbigt att möta en människa som man älskar och har varit tillsammans med & veta att det inte längre är så.. & det värsta.. att se honom med andra tjejer! ;O Innan visste man ju att han var min, oavsett hur många tjejer han pratar med eller så.. Men nu kan han ha vem som helst.. Haha känner mig lite ego som tycker så, men det tycker jag är tillåtet!

Haha nu vill jag bara hitta på så mycket som möjligt så jag slipper tänka på det för mycket, men det är ganska svårt när man är sjuk & ska ligga hemma i sängen! Jag får helt enkelt försöka att göra det bästa av en väldigt dålig situation! Det är iallafall en väldig tur att jag har Karin, Elin & Issa runt mig väldigt mycket! & Mamma såklart <3

/Nicole


I just wanna scream!



/Nicole

Nu händer det grejer..

Jag bara längtar tills jag blir frisk! :D Då jävlar ska det hända grejer ;) Haha planerna är stora & kommer att bli jätte nice.. Men eftersom att jag inte riktigt vet när det kommer att bli av, så väntar jag med att säga något om vad det är så länge!

Imorgon ska iallafall mitt nya liv börja! Nu ska jag sova så jag blir friskare :) Godnatt allesammans!

/Nicole


Dagen då hjärtat krossades!


That´s the way it is!

Du tror du vet hur allt ska vara
Du vet när allting passar sig
Utom när jag ska förklara
hur jag känner mig
Du bryr dig inte om mig mera
Och det har tagit mig så hårt
Du kan väl inte acceptera
Att någonting är svårt

(Jag vill ha en egen måne)

/Nicole


Solen skiner kanske bara idag!

Jag får verkligen dåligt samvete när jag inte kan gå ut i detta underbara väder! Så som jag har längtat :( Menmen, jag får la hoppas att vädret bara blir bättre, så jag kan njuta av det när jag är frisk :) Jag har iaf suttit ute på balkongen en liten stund & jag funderar på att sätta mig därute med lillasyster & varsin glass! Låter faktiskt rätt lockande måste jag säga ;)

/Nicole

Vad gör jag nu då?

Tänk om jag hade sluppit ta det beslutet själv, men tyvärr måste göra det som är bäst för mig i slutändan. Problemet är att jag inte ens vet vad jag vill.. eller jo kanske, men då måste jag gå emot mig själv & det funkar ju inte.. eller?

/Nicole


Små sjuklingar

Inte nog med att min luftvägsinfektion har blivit värre denna veckan, så har jag nu även åkt på öroninflammation! Fyfan asså, jag hade helt glömt av hur ont sånt kan göra, så inatt blev det ingen sömn alls.. Fick sovit nån timme imorse iaf. Nu ska jag iallafall börja med en penicilin kur, som förhoppningsvis får bort all skit imon ett par dagar!

Haha eftersom att jag inte kan göra så mycket just nu, så sitter jag & Issa (Som har sin tredje kur mot envis halsfluss) och kollar på Gossip Girl, med chips dipp & morötter :) Lite mys får man passa på att unna sig.

/Nicole

Precis som jag älskar dig!

Till min P.W <3

Du finns med mig överallt.
I mina drömmar, 
I mina tankar,
I min verklighet.

Du är den som får mitt hjärta att slå ett extra slag,
Du är också den som får mig att le när nånting känns svårt.

En dag utan dig, skulle inte vara den samma som en med dig..
Dock spenderas många dagar just på det sättet.
Tomt, ensamt! Även om många andra är runt omkring mig.

Jag är så fruktansvärt rädd att förlora dig.
Så rädd att det nästan blir jag själv som gör att det blir så.
Det är verkligen inte så jag vill att det ska vara.

Jag vill ha dig här bredvid mig,
Jag vill känna din kropp emot min,
Jag vill höra hur ditt hjärta slår,
samtidigt som jag känner dina andetag.

Jag vill känna att du älskar mig!
Precis så som jag älskar dig!

<3


/Nicole


Hope

Cuz I'm hopeful, yes I am,
hopeful for today,
Take this music and use it
Let it take you away,
And be hopeful (hopeful) and he'll make a way
I know it ain't easy but that's okay.
Let's be hopeful!

(Twista-Hope)

/Nicole


It´s a wonderful day!

Hellue sunshines!

Idag är jag på ganska bra humör, fast jag är dock rätt trött :P Vaknade kl 14 idag vilket var välbehövligt, det var också första natten på hela veckan som jag faktiskt kunde sova ;)

Karin har varit här en sväng och degat med mig ute på balkongen ;) Hon skulle bara iväg en sväng, sen ska hon komma hit och äta middag med mig :D Ikväll blir det utgång! Det ska bli riktigt kul, med massa underbara människor :D


Neeh nu ska jag baka kärleksmums!

/Nicole

Baby where are you?

Har precis kollat på en väldigt bra, men dock väldigt läskig film.. Haha så nu vågar jag inte sova själv, men som tur är så har man ju en lillasyster som man kan tvinga att hålla en sällskap ;) Bra att jag har en stor säng! (För Issa knör en del)

Imon är det shopping som står på schemat & sedan ska jag iväg på en väldigt intressant grej med min mamma och lillasyster! Skriver mer om det efteråt istället.

Nu ska jag åtminstone försöka att sova lite, trots filmen och min förbannade hosta! Har dock fått en ny hostmedicin som jag hoppas ska fungera.  Godnatt & sov gott :)

/Nicole

Är det inte verklighet, så drömmer jag..

Jahopp, det blev visst inte så mycket sömn inatt heller.. Lyckades somna och sova en liten stund runt 5 imorse. Men min underbara mamma har ringt till vårdcentralen så jag får kolla upp hostan och det idag :) Så förhoppningsvis så får jag kanske sova inatt?

Om bara några minuter så kommer Milla hit :) Så jag sitter och lyssnar på gamla sommarlåtar medans jag väntar på henne. Ska se om hon vill hänga med ut på en promenad, sen blir det nog att vi kommer att fika massor ;) Kanske ute på berget där det är sån fin utsikt? Vem vet, inte jag.

Jag ska iallafall inviga mina nya ballerinaskor idag! Det är underbart väder ute. 14 grader i skuggan och 20 i solen :D Äntligen känner man att sommaren är påväg!

/Nicole 


My tears falls down

Idag har jag varit duktig och gjort lite "vettiga" saker.. Typ handlat, städat, bakat (citronkaka) och fixat lite grejer på banken. Annars har jag tagit det rätt lugnt idag :) Sånt kan la behövas ibland.

Har ganska mycket att tänka på, så det har blivit att jag inte riktigt har slappnat av nu det senaste, plus att jag hostar något fruktansvärt på nätterna, så jag knappt kan sova.. Vilket leder till att jag är trött konstant. Orkar inte det, eftersom att det blir mitt humör som tar stryk. Som nu tillexempel.. Så jag ska gå och sysselsätta mig på något som får bort tankarna (typ städa lite mer kanske?) och sen ska jag åtminstone försöka att sova.

Imon kommer iallafall Camilla hit, vilket jag ser framemot.. Vi har ju trots allt en hel del tjejsnack att ta igen, eftersom att vi inte har träffats på 1 vecka ;) Så det lär ju behövas nu!



Jag undrar en sak.. Är allt du säger bara tomma ord?

/Nicole

Om vi bara hade varandra

"Om vi bara hade varandra, 
I hela världen fanns det bara du och jag..
Om det bara var vi två,
skulle du se mig,
eller vända om och gå? "

/Nicole


Party like a rockstar!

Hejhej allihopa!
Jag skulle bara säga att jag fortfarande lever :D Även efter en underbar helg med tjejerna & massa party ute på stan! Jag har iaf näst intill flyttat in till Elin denna helgen ;) Haha, men jag vet att hon gillar det ;)
Just nu så håller vi på och ska göra oss iordning, sen ska vi gå bort en sväng till Pernilla & Cecilia för att snacka om gårdagen & hämta lite grejer. Senare så ska Farmor, Farfar & Elins mormor komma hit på middag, så vi får la se vad som händer. Jag & Elin hade nämligen tänkt att gå ut idag igen (Tredje dagen i rad) Men det blir nog inte så! Vi tänkte att vi kunde skrapa ihop våra sista en-kronor och kanske panta några burkar & gå ut nästa helg istället :) Haha, dessutom har jag en pojkvän där hemma som jag gärna vill träffa, eftersom att det var ett par dagar sen sist :(
Ja, jag får la helt enkelt se vart benen bär mig! ;)

/Nicole

RSS 2.0