Triumf glasscafé

Jahopp, imon är det dags för min första dag på min nya praktikplats - Triumf glasscafé :D Haha, det ska faktiskt bli lite kul & spännande ;) & så kommer jag att få ha en sån där snygg uniform på mig också, med tillhörande mössa xD Det kan nog bli en roande syn för de som kommer och hälsar på mig :D



Just det, efter praktiken imon så blir det looooooooov! Fan vad gött! :D

/Nicole

Den eviga väntan, men också längtan!

Inom en väldigt snar framtid ska jag bli moster! :D Känns typ som igår jag fick reda på det, men det har redan gått många månader & nu är hon äntligen färdigjäst i ugnen! Nu väntar jag & väldigt många andra, speciellt Sabina & Torsten på att bullen ska bli gyllenbrun & klar att komma ut ur ugnen också! Vilket kan ske vilken minut som helst :D

Haha, stackars Sabina har fått höra på mitt tjöt nästan varje dag nu den senaste tiden, om hon är påväg, hur hon mår & på mina underbart knäppa förslag på hur hon ska komma ut nu! :D BF-datumet (BF=Beräknad födsel, för er som inte vet) var ju igår om jag kommer ihåg rätt!


Som vanligt har jag snott bilder på magen från syrran! Hoppas att det är lugnt (A)


Här har ni iaf världens bästa storasyster som snart blir MILF! :D hehe


Så nu tycker jag att M kan komma ut, så att jag äntligen kan skryta om att jag är moster på riktigt! Säkert till världens sötaste <3

/Nicole

Beds are burning

Nu ska den övertrötta tjejen som måste plugga röven av sig egentligen, gå och dansa röven av sig istället ;D Låter som en mycket bättre, roligare & mer givande idé just nu!

/Nicole

Time to sleep

Haha har faktiskt inte fått gjort något vettigt idag.. Hade som varje dag de senaste veckorna tänkt städa mitt rum, men som vanligt blev det inte så. Har varit för trött för det helt enkelt :) Passade på att träffa Kakilicious Fishface en sväng förut också, alltid trevligt tycker jag!

Nu ska jag packa ihop lite gympakläder & sedan ska jag sova! :D Godnatt!



/Nicole

Våffelfrukost

Igår kväll blev det till att ta det lugnt & umgås med älsklingen :) Haha, stackarn fick stå ut med att kolla på tjejfilm igen, men jag har lovat att vi ska kolla på någon skräckfilm nästa gång ;)

Annars är det som nästan vilken söndag som helst idag, slapp, trött & tv´n som gäller. Gjorde våffelfrukost förut också, väldigt uppskattat måste jag säga ;) Nu ska jag gå & lägga mig i sängen & ta en lite tupplur!

/Nicole

Lördagen den tjugosjunde mars

Kom precis hem efter en sväng på ICA & nu sitter jag här och försöker att kolla lite grejer på datorn, medans en av våra katter sträcker sig längs min rygg för att få uppmärksamhet! Haha!

Tänkte strax göra iordning en pizzasallad, för ikväll är det pizzabakning som gäller (Y) Jag fick nämligen en kokbok med lite olika pizzarecept av Karins mamma, så jag tänkte få lite insperation därifrån idag :) Ska försöka städa lite under tiden degen jäser.. Ska bädda rent i sängen också :D Haha, jag känner mig som en liten hemmafru ;)



Ciao!

/Nicole

Våffeldagen 25/3

Eftersom att alla tjötar så mycket om våffeldagen som är imorgon, så tänkte jag att jag också kunde tjöta lite om de. Det gör jag genom att dela med mig av mitt jättegoda våffelrecept :)

Grundrecept för ca 8-10 våfflor

2-3 ägg
ca 1/2 dl socker (beronde på hur söta man vill att dom skall vara)
3 dl vetemjöl
4 dl mjölk
1 nypa salt (lite efter vad man tycker om)
Smält margarin (Där går jag efter ögonmått) Mängden beror lite på hur frasiga man vill att dom ska bli.

Vispa ihop allt i en bunke & sedan är dom redo att gräddas! :D Servera med det du tycker passar bäst till. Sylt, grädde, glass eller varför inte lite sirap eller chokladsås? Låt fantasin flöda!



När jag gör dom har jag iofs lite hemliga ingredienser som gör dom extra smarriga ;) Men det stannar i familjen än så länge! :D

Smaklig måltid!

/Nicole

Sant så sant

"You should listen to your girl, before she lets another man come in to her world !!! "


Sängen som ropar efter mig!

Efter att ha kollat på ett avsnitt av mysiga Saltön, så ska jag snart gå och lägga mig. Imon är det nämligen dags för praktik igen.. För den delen så håller jag på att leta efter en ny praktikplats, men det är sjukt svårt att få tag på någon, speciellt när man vill ha en så snabbt. :P Så är det någon som vet något roligt ställe som tar emot gymnasiepraktikanter, så får ni gärna säga till! (Y)

Efter praktiken imon, så ska jag till en av mammas kompisar på ljusparty :) Sen blir det stenhård pluggning inför de två proven som jag har på fredag. Just det, fredag! Som betyder heeeeelg :D

Godnatt!

/Nicole

What a wonderful day!

Okej, visst är jag tröttare idag än vad jag var igår, men det har ändå varit en bra dag! :) Hade engelska mellan 8-10 och sedan hade jag håltimma fram tills klockan tolv, då vi skulle ha natur. Efter det blev det matte med Hasse B och en liten tupplur, innan det blev dags för extramatte och utvecklingssamtal.

Underbart väder ute för den delen :D Älska! Neeh nu ska jag gå & lägga miug & vänta på ännu bättre tider.. eller ah, på att mamma ska ropa att middan är klar ;) Kanske att någon gullig människa har lust att ta en promenad lite senare också.

Bilder är överskattat ;) Haha, okej kanske inte, men det blir aldrig av att jag tar några typ :P

/Nicole

Våfflor

Hallå i stugan!

Idag är jag verkligen jätte trött! Vill bara hoppa i säng med en gång.. Men innan det ska jag på danspass som börjar om 1,5 timme :D Tycker att det är jätte synd att det bara är 1 gång i veckan, med tanke på hur kul jag tycker att det är.

Annars har jag varit i skolan idag, sen när jag kom hem så gjorde jag en jättegod vegetarisk soppa och så gjorde jag hemmagjorda våfflor till efterrätt! Mumma :)

/Nicole

Rainy day

Idag har jag varit riktigt duktig & tränat två pass! Ett body pump/ step up och ett medel gympapass :D Haha, hade tänkt försöka att hålla mig ifrån alla sötsaker tills på fredag, men det kommer nog gå sådär eftersom att jag ska gå & baka nu ;) Sen blir det till att plugga och kanske städa lite i mitt rum om jag hinner :*)

/Nicole

Sunday

Idag ska jag som nästan alla andra söndagar, bara ta det lugnt :) Måste verkligen plugga också, så jag får la se hur det blir med det..

/Nicole

All night long

Idag har det varit en riktig toppendag! Den började med en helt okej skoldag, då vi fick sluta kl 12.30 istället för 14.. Sedan fortsatte det med att jag fick ett samtal från min pappa, som undrade om jag ville åka med hem till min syrra en sväng! Självklart ville jag det :D Efter det fick jag skjuts till min underbara vän Madde, där jag har spenderat kvällen och fixat mina naglar :)

Nu sitter jag här och degar.. Funderar på om jag ska hitta på något eller om jag ska lägga mig snart, så att jag orkar gå upp på ett tidigt träningspass!? Det tycker jag iaf låter riktigt lockande ;)

/Nicole

Är hon på G nu kanske?

Nu vill jag seriöst att min syrras unge ska "ploppa ut" hahah! (Hör du det Sabbe!! Då får be M att flytta ut ur magen nu) Jag längtar ju jättejätte mycket! Ringde henne för en stund sen för jag tänkte kolla läget, men hon svarade inte :( Antagligen är hon upptagen med något eller sover, men man kan ju hoppas att hon är på BB ist :D haha snäll syster jag är idag då ;)

Annars är det la lugnt för tillfället :) Ska snart promenera ner till centrum, sen måste jag leta en ny praktikplats och senare ska jag fixa håret. Förhoppningsvis känner sig min sjukling till pojkvän sig någorlunda okej sen, så att jag får träffa honom ikväll också! På tal om sjuklingar, så är min syrra sjuk för andra gången denna månaden.. Hon ligger här hemma med nästan 40 graders feber ;O Stackarn <3

Neeh nu ska jag dra mig utåt så att jag inte fastnar här hela dagen ;P

/Nicole


Shake that ass

Godkväll!

Har precis kollat på despie & cougar town med Issa & Philip :) Nicenice.. Innan det var jag iväg på danspasset på friskis & svettis! Snacka om att jag har saknat träningen, slutade i mars förra året, men nu tyckte jag att det var dags igen ;D Dock gjorde det lite ont i lugorna, eftersom att jag inte är helt frisk från luftvägs infektionen än "/

Neeh nu ska jag plugga lite matte innan det är dags för sängen :)

/Nicole


Don´t you forget about me!

Det blev en liten promenad förut iaf :) Passade på att kolla efter en ny vårjacka också, men jag hittade ingen. Nu sitter jag här & väntar på att maten ska bli färdig (köttfärslimpa med potatismos) Ska nog kolla på Gossip girl som börjar om en stund också.

Haha om ni undrar, så har kursivknappen fått fnatt & går inte att klicka ner.. Därför ser inlägget ut som det gör ;)

/Nicole

Should I stay or should I go?

It´s all up to you now!




/Nicole

Playtime

Har precis ätit en jätte god frukost med mammsen & nu väntar en promenad i det hääärliga vädret (Y) Sen blir det att åka hem till Milla :)

/Nicole


Jeansshorts

Som jag har letat efter dessa snygga jeansshorts i pojkvänsmodell.. Men dom är slut i varenda affär! Tillslut har jag lyckats beställa dom på H&M´s hemsida, men jag måste dock vänta i ca 2 månader innan jag får dom :O Fast jag måste säga att det är värt väntan ;)

/Nicole


Promenad i vårsolen!

Okej, solen lyser kanske inte så mkt längre.. Men ut på promenad ska jag :D Haha, får skylla mig själv som sover bort hela dagen, men det kan det ju vara värt ibland eller? :)

Har ingen aning om vad som händer ikv, känns typ som att alla ska sitta inne och glo på melodifestivalen.. men men, jag lär ju märka vad som händer.


Jag låter nog bilden tala för sig själv tror jag.. Personen som ligger på
golvet, är iallafall min kusin Elin efter en runda på stan ;)


/Nicole


Vart fan tog Nicole vägen?

Den som kan svara på den frågan kan ju berätta svaret för mig.. För jag har inte en jäkla aning asså. Hon är la ute & letar efter sig själv under en massa stenar?! Men hon får nog leta djupare än så.

/Nicole

Valentines day

Jag vill se denna filmen :) Funderar helt seriöst på att åka in till stan & se den imon. Med eller utan sällskap!



/Nicole

Nu då?

Har inte orkat skriva ngt nu det sista, men ville bara säga att jag lever.. Trots min luftvägsinfektion, min piniga hosta som gör att jag har hostat sönder blodkärl i halsen! Haha fan vad rått det låter xD men sant är det.. Nu sitter jag iallafall här och tar det lugnt.

Har 1 månad med älsklingen idag för den delen, om någon ville veta det :) <3

/Nicole

Boys are.. just boys

Sitter här i soffan & önskar att jag hade orkat gå ut på en långpromenad i det väldigt fina vädret! Men en liten sväng blir det senare när jag ska till apoteket :) Annars så ska jag bara ta det lite lugnt idag & imorgon ska jag på mitt tredje läkarbesök på 2 dagar :P Förhoppningsvis får jag reda på lite mer då..

Men nu ska jag & min lillasyster göra en ugnspannkaka :)

/Nicole

Axessakuten!

Jag hoppades på att jag skulle känna mig mycket bättre idag när jag vaknade, men icke sa Nicke. Istället har jag nu blivit mycket sämre, så nu måste jag åka till axessakuten, eftersom att det inte fanns några tider kvar på våran vårdcentral. Som det verkar nu så har jag antagligen åkt på lunginflammation, vilket inte är särskilt trevligt. Men förhoppningsvis är det inte så farligt iallafall! :) Skriver om läkarbeskedet lite senare!

Hoppas att ni mår bra iallafall :)

/Nicole


This is my life!



/Nicole

Influensa

Jahopp då har jag antagligen åkt på influensan igen (iofs var det i somras som jag hade det sist) Men jobbigt är det iaf. Jag känner mig febrig, har ont i hela kroppen & halsen och så har jag fått hosta på köpet! Så nu ligger jag i soffan & kollar på Let´s dance :)


Myspys med bullar & ananasjuice :) Bara älsklingen som fattas nu :(


/Nicole


<3

LÄNGTAR EFTER DIG
- av Siv Andersson

I hjärtat finns ett rum
som bara är för dig.
Och var jag än tar plats
så finns du här hos mig.

Jag hör din varma röst
som inspelad musik.
Jag lyssnar om igen
för den är helt unik.

I mörker och i ljus
ditt ansikte jag ser.
Ur minnet tar jag fram
de bilder där du ler.

Men bland allt du är för mig
finns något svårt att bära
- min längtan efter dig
när jag inte har dig nära.



/Nicole


Be mine - Andreas Wijk



Kan ju säga att denna låten går varm på min dator just nu iaf ;) Inte nog med att Andreas har snygg stil, han kan även sjunga! ;O

/Nicole

RSS 2.0