Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är faktiskt min 18-års dag, Hurra, Hurra, Hurra! :D Iallafall i 40 min till ;) hehe



Har iallfall haft en till riktigt trevlig dag/kväll! (Trots att jag bara hade sovit 4 timmar!) Först kom min "moster" & min kusin + hennes dotter, så vi tog en lite fika & tjötade.. Senare så åt vi en god middag med familjen & tillsist fick jag träffa Philip :)<3

Nu måste jag fixa iordning massa saker inför imon, eftersom att det redan är skola ;O Men som tur är så är jag ledig på tisdag, men det lockar ändå inte att jag ska gå upp om typ 6 timmar..

Godnatt sweethearts! <3

/Nicole




Tack! & nu börjar "vuxenlivet"!

Hej allihopa!

Kom precis hem efter en riktigt rolig kväll på krogen! ;D Nu är jag äntligen 18 år, vilket betyder att jag är myndig & får göra vad jag vill utan att mina föräldrar kan lägga sig i, även om det kanske är lite sorgligt.

Tänkte iaf säga: Tack så jättejätte mycket för en riktigt lyckad kväll idag tjejer! :D Jag hade en underbar kväll & har inte haft så roligt på ett bra tag ;D <3 Hoppas att vi gör om det snart igen! Det gäller dig med Milla, även om du hellre är med min syster ;) hehe

Neeh nu borde jag nog sova. Senare väntar frukost på sängen & lite fler gäster :D Ska försöka hinna med att lägga ut lite bilder från kvällen imon också!

Godnatt!

/Nicole

Födelsedagsfirande

Sitter & laddar energi inför nästa grupp med vänner & släktingar som skall komma hit om en stund :D Hade ett gäng här förut :) Efter detta gänget som snart kommer, så kommer mina tjejkompisar hit på middag & ikväll/inatt blir det krogen som gäller :D As naaaajs!

Hörs imon! :D

/Nicole

Nu är det bara att fortsätta städa!



/Nicole

Choklad & jordgubbsdröm

Blev precis klar med tårtbottnarna inför imorgon! Det blev vanilj & chokladbottnar & sedan ska tårtan tårtan fyllas med chokladmousse och jordgubbsmousse. Tårtan ska sedan toppas med vitchokladgrädde & dekoreras med färska jordgubbar! Yummie!

Neeh nu ska jag gå & städa mitt rum, medans jag väntar på Älsklingen som ska komma hit :) Sen måste jag verkligen sova eftersom att jag ska gå upp senast kl 09.00 imorgon ;O En av födelsedagspresenterna väntar nämligen..

/Nicole

Citrongula ögon!

Just nu lyser solen in i köket, vilket ger riktiga vårkänslor om man inte tittar ut. Det märks även på katterna som får lite smått damp av värmen från solens strålar.  Tussie får även fruktansvärt fina citrongula ögon :)

Ska snart iväg med mamma för att handla massor inför helgen :D Sen ska jag hem & städa massor.. & baka :D Tänkte färgat håret idag också, men vet inte riktigt om jag hinner :P

/Nicole


Lyckligaste människan på jorden..

.. det är vad jag känner mig som just nu! Jag har världens bästa familj, underbara vänner & pojkvän! <3 Om det är något som jag verkligen älskar, så är det att vara med mina nära & kära.. Så snacka om att jag längtar tills på lördag, när jag får träffa alla på en & samma dag! :D Bonusen är ju att jag fyller 18 på söndag också. Det är helt sjukt, om 4 dagar är jag alltså 18 :O Haha det finns liksom inte på kartan. Det pirrar verkligen i magen nu & jag känner mig som ett litet barn innan julafton!

Imon har jag iaf praktik hela dagen & sen ska jag fixa mina naglar hos Madde igen ;) Riktigt nice.



Tack så jätte mkt igen Karin & mamma för bästa förskottspresenten! :D

Ge mig lördag nuuuuuu!


/Nicole

Kanske borde skriva?

Hej & hallå!

Kände att det var på tiden för lite inlägg nu :) Har la inte hänt ngt speciellt, men nu är det iaf 6 dagar kvar tills min födelsedag! :D Underbart! Funderar på att ta en promenad, men vet inte om jag vill ut i kylan ;O Annars får la jag hitta på något annat vettigt, & snart är det dags att sova iaf :D



Mina goda kärleksmums som jag gjorde på alla hjärtansdag! <3

/Nicole

Detta märkliga väder

  

Snö upp över öronen!

Ja, det är nog det minsta man kan säga efter denna veckans snöfall!

Jag har iallafall inte haft lusten att att skriva dom här dagarna, eftersom att jag har varit hos min farmor & farfar. Det har varit riktigt trevligt! :D Vi har ätit, ätit & ätit. Och promenerat, shoppat, bakat & haft allmänt kul ;) & så har vi skottat snö, i mängder! & det är ju inte varje dag som man blir jagad av sin gamle farmor i hela huset heller för den delen ;P hahaha

Ikväll blir det bara till att mysa & njuta av sportlovets sista kväll.. Sorgligt! Jag har iaf precis gjort hemmagjord chokladmousse som vi ska äta ikväll :D

/Nicole


Övernattning

Tänkte skriva ett litet kort inlägg nu, för jag vet inte riktigt när  jag hinner skriva nästa gång :P Antingen imon kväll eller i övermon. Det beror på hur planerna blir ;) Nu snart ska jag iaf hem till hjärtat & kolla film & imon ska jag åka & hälsa på hos farmor & farfar, men jag vet inte om jag ska sova över där än eller inte. Det lär jag ju märka imon ;) Hur som helst så ska det iaf bli väldigt trevligt & mysigt! <3

Hoppas att ni också får en trevlig kväll! (:

/Nicole


Massa gottgott

Som dom flesta redan vet så älskar jag att baka & laga mat! :D Mat är ju livet, right? ;)
Haha iallafall så får jag ju snart tillfälle att visa upp mina skills, när jag ska få ca 30 gäster nästa vecka! Det ser jag verkligen fram emot, så nu håller jag på att planera för fullt! :D Det blir iallafall massa gottgott & mamma är nästan redan trött på det ;)

Blir det..

       
Marängtårta?                Cupcakes?                    Kärleksmums?             Sockerkaka kanske?

Eller inget av detta kanske? Det får ni veta till helgen nästa vecka! ;)

/Nicole


Jag hade tänkt...

.. att jag skulle passa på att presentera min nya kärlek! :D





















Felix tomatketchup heter han :D

Spring feelings

Av någon anledning i detta kalla väder, så har jag vårkänslor idag! Jätte härligt! :) Idag fick jag en riktigt bra start på dagen också, först helt tyst & ingen som pratar högt som det brukar vara.. Sen knackar det på min dörr, så kom min lillebror in & sa att han ville att jag skulle komma upp & äta scones som han hade varit så duktig & bakat :) <3 Kan man få en sötare lillebror eller? :O

Efter en god frukost, så håller jag på att tvätta, bädda rent i min säng, städar mitt rum & så ska jag baka bröd (som jag inte gjorde när jag skulle det) Sen blir det väl att ta en promenad eller något innan jag ska börja med middagen tills mamma kommer hem :) Kan vara kul att överraska henne med det ibland! Idag blir det fläskkotlett med hemmagjort potatismos, sky & grönsaker! Mums! :D Förhoppningsvis ska jag träffa Philip idag också om han inte är upptagen med annat ;)



Ha nu en riktigt bra dag! & btw, så är det bara 11 dagar kvar tills jag blir 18! :O :D

/Nicole

Tarzan soundtrack


Shinedown - Simple man

Inte så bra kvalitét men bra låt :)


Kloka ord?

"När den rätta dyker upp säger hjärtat till och då får huvudet säga vad det vill."


Mmm Marabou!

Hejhopp!

Sry för mitt dåliga uppdaterande men jag har varit upptagen ;)
Igår kväll träffade jag Philip en stund & iag har jag varit & hälsat på min underbara syster! Det var riktigt trevligt, vi satt & drack kaffe & tjötade. Även Amanda kom förbi en sväng :) Det var änna ett tagsen jag träffade henne sist också.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, eftersom att det blev lite annat än vad det skulle, ovanligt va? haha

/Nicole

Time for breakfast!

Haha, Farmor-Bertil är i farten som vanligt & funderar på om hon ska baka solrosbröd till frukost?! Baka bröd måste jag ju göra ändå, eftersom att vi glömde av att göra det i helgen.

Sitter & försöker att planera ihop min födelsedag (13 dagar kvar) så gott det går också.. Ska ha släktkalas grejs typ hela lördagen innan, så blir det krogen på lördagkväll med massa gött folk & på söndagen (min födelsedag) har jag inget mer planerat än att jag ska få frukost på sängen av mamma ;) & att vi ska äta gó middag med familjen! Sen har jag ju lovat mina icke myndiga vänner att de ska få vara med på något hörn också, antingen helgen innan eller helgen efter?! Så jag får a se hur det blir :D Jag har en känsla av att det kommer att bli väldigt lyckat iaf :)

Nu ska jag ta & fixa mig lite, för jag ska snart in till stan för att möta upp Ghetto-Milla ;) haha

/Nicole

Beyoncé


Whatever I do, I think of you!

Jag är trött, men ändå kan jag inte sova "/ Vad ska man hitta på istället.. Tända lite ljus & lyssna på gó musik? Teckna? Skriva? Kanske borde leta upp stjärnorna till mitt tak, som jag tvungen att ta ner när vi målade om i taket :P Känner att jag vill kunna ligga & kolla upp på dom istället för på ingenting alls ;) haha jag får la se vad jag hittar på!

/Nicole

Show me what you got bby!

Damp voddler, damp facebook & damp på allt annat som inte fungerar som det ska! Mmm vad jag älskar (läs inte!) sånna här dagar, vilket ni nog har fattat sen innan ;) haha menmen.. Just nu sitter jag iaf här & dricker mitt goda rooboi te med Lingon/blåbär/yoghurt :) Mumma! Tänker typ gå & lägga mig eller nått ist, eftersom att voddler saken bara laggar så det blir ingen film för min del idag inte.

Imon ska jag träffa Milla :D<3 Ska färga hennes hår & ha massa tjejsnack & sånt trevligt ;) Förhoppningsvis så åker jag & hälsar på min syrra på tisdag också, om hon inte är upptagen vill säga ;) Längtar gör jag iaf! Ska försöka att åka till Farmor & Farfar nu i veckan också :D Mysmys! Vart mer ska man passa på att åka i veckan när man ändå är igång då? ;)

/Nicole


Doften av nybakat

Herrgud så gott det doftar här hemma nu! Nybryggt kaffe & kärleksmums! ;D <3 Kan knappt bli bättre!



/Nicole

Valentine´s day!

Jahopp då var det alla hjärtans dag nu igen, men iår har jag iallfall ett hjärta att fira med (: <3 Har la inte gjort så mkt hittils idag, förutom att mysa med älsklingen! Men vi  ska iaf träffas senare igen, & nu ska jag baka kärleksmums, som familjen har som önskan idag ;)<3 Självklart ska jag göra det! Tänkte att jag skulle leta upp något nytt recept som jag kan testa! :)



Hoppas att ni också får en underbar alla hjärtansdag! <3

/Nicole

Dagens...

Dagens låt: Meet me halfway med Black eyed peace

Dagens frisyr: Ganska tråkigt, toffs

Dagens klädsel: jeansleggins med tröja & kavaj

Dagens händelse: När Milla "våldtog" mig på toa´n i skolan xD

Dagens planer: Vara med vänner

Dagens vill ha: Någon som jag kanske får sen? (A)

Dagens saknad: Samma som ovan

Dagens finaste: Mamma

Dagens dricka: Wine

Dagens köp: Lemon/lime dricka

Dagens mat: Tacos

Dagens mående: trött men taggad! Det är ju trotsallt lov ;D

Välförtjänt sportlov!

Nu äntliiiiiigen är det lov! Fyfan vad gött :D

/Nicole

En liten lista om mig!

 Trots min lilla blogg "olust" så får ni den här :)
 
Visste ni..

att jag vill -  vara någon annan ibland
att jag har - världens underbaraste familj
att min senaste kyss - var med Philip <3
att jag lyssnar mycket på - lugna favoriter musik
att jag funderar på - att läsa fordonsvård nästa termin (om jag kmr in)
att jag pratar – otydligt (väldigt ofta)
att jag inte gillar – majonäs
att jag avskyr när folk snackar - skit
att kärlek är –  det bästa som finns, men också något av det värsta
att jag alla dar i veckan gillar – att baka hahaa
att jag alltid kommer att – vara den jag är
att jag är förälskad i – världens underbaraste
att sist jag grät var – igår haha..
att min mobiltelefon är – repig
att när jag vaknar på morgonen – så går jag direkt in & borstar tänderna
att innan jag går och lägger mig – så har jag värsta insmörjnings processen
att idag har jag – varit på praktiken
att jag just nu tänker på - massor
att i kväll ska jag – sova
att i morgon kommer jag – gå till skolan
att jag hoppas –  att jag någon gång blir riktigt & nöjd med mig själv
att jag verkligen vill - att allt ska lösa sig & bli bra

/Nicole

Ingen blogglust!

Nope inte idag inte.. Är för trött.  Ska sova nu tror jag :) Eller ah jag ska! Godnatt!

/Nicole


Myspys!

Haha jag vet inte hur det kommer sig, men när jag är riktigt trött.. DÅ blir jag på städhumör xD haha, ska nog passa på att städa lite :P Just nu sitter jag iaf & lyssnar på lite musik & har tänt ljus i mitt rum, tycker om det jätte mycket.. Det blir liksom en sån mysig känsla!



Imon är det dags för praktik igen & lite möten & annan skit. Ska träffa Milla en sväng på lunchen också & ha lite girltalk ;)

/Nicole

Horoskop! (Fiskarna 20/2-20/3)

Tänkte bara lägga ut min underbara horoskop för denna månaden, eftersom att det för en gångs skull verkar väldigt bra! ;)

Mest handlar det om kärlek, och på den fronten kan det verkligen hända saker. Inte städade, lugna känslor utan här rör det sig om passion, glöd, hetta och sanslös romantik. Om det är vad du själv känner eller mer vad någon annan känner för dig är svårt att säga, men spännande blir det. Kärlek/sex: 5 Kul/nöjen: 4 Tur/pengar: 5

Det låter la bra? ;) Det tycker jag iaf!

/Nicole

<3

Eftersom att jag fick totalt hjärnsläpp på vad jag skulle skriva, så blev det att jag började plugga väldigt sent idag.. Vilket har lett till att jag fortfarande sitter & pluggar! Inte så kul med tanke på att jag har ett arbete kvar & ska gå upp om 5 timmar! :O


Jag på min födelsedag för 2 årsen! ;)

Fick iallafall gått ut på två promenader ikv :) Först en med mig själv & sen en med mycket trevligt sällskap! <3 Det är ju alltid mysigt tkr jag :D<3

Nej nu ska jag fortsätta att skriva på mina engelskaarbeten :O Godnatt!

/Nicole


Panik!

Haha känner mig aningen stressad just nu... Har nämligen två engelska arbeten som ska in imon, en argumenterandetext om könsskillnader i både arbete & skola & en muntlig redovisning med ämnet "english spoken culture" &  jag har verkligen inte en aning om vad jag ska prata om!!! Måste komma på något fort, typ nu!

En annan sak som stressar upp mig, är att mitt leg som skulle var klart om 2 dagar, inte kommer förens om 2 veckor! Jag hoppas innerligt att det kommer innan min 18 årsdag iaf :O

/Nicole


I´m so lycky lucky!

Haha idag har jag varit riktigt övertrött, vilket faktiskt har varit väldigt skoj emellan de ggr som jag somnade i skolan xD För jag har verkligen skrattat åt allt idag, så underbart! Allt från när jag halkade runt på gympan när jag spelade innebandy mot alla killarna, till att man bara sa något fult!

Tog en sväng förbi simhallen & solade lite också (där jag för den delen snart ska börja att jobba! :D ) får passa på nu innan de tar bort det :P Sedan blev det en promenad med frugan & nu sitter jag här & ska försöka plugga lite. Dagen har för övrigt känts väldigt positiv, glad & allmänt rolig! Härligt att vara en lycklig Nicole! :)

/Nicole

With a touch of snow!

Var ute på promenad med Karin förut, då mötte vi killarna (eller ska jag kanske skriva pojkarna ;) ) för dom var ute & lekte i snön, gullungar asså.. Jag fick mig iaf många góa skratt och så blev jag rejält nersnöad! Är verkligen iskall nu, så det blir nog att ta en låång & varm dusch. Sen måste jag verkligen sova, ska ju upp jätte tidigt imon  :( Vart tog helgen vägen liksom? :O Menmen snart är det helg igen & framförallt -En vecka underbart lov!

/Nicole

Tro det eller ej..

..men jag har fått tillbaka mitt rum från alla dammråttor & annat smuts!  :D

Okej det kanske tog sin lilla tid men nu är det nästan färdig städat .. Har tillomed bytt gardiner & fixat lite andra saker i rummet :) Så nu blir det nog promenaden som jag har velat gå på hela dagen!

/Nicole

Blueberry

Har precis ätit lite blåbärs & äpplepaj som jag & min lillebror bakade :) Så nu har jag förhoppningsvis energi så att jag orkar städa klart mitt rum, har nämligen inte hunnit göra så mkt mer än att bädda sängen & sortera massa kläder.  Känner att jag skulle behöva gå ut & promenera en sväng sen också :) Får la se hur det blir med det.



/Nicole

När saker inte riktigt gick som dom skulle..

Godmorgon!

Hoppas att ni har sovit gott! Själv har jag sovit lite sådär av lite olika anledningar. Jag kan ju börja med att säga att jag vaknade med kläderna på (jeans & tunika) vilket inte var skönt att sova i, sedan hade jag kvar sminket från igår, låg på min mobil & låg helt skevt i sängen med flera täcken & filtar snurrade runt mig ;) Iband kan man ju undra hur man lyckas. Som jag skrev i ett inlägg igår, så lyssnade jag på musik & hade tänt massa ljus, detta tillsammans med en väldigt varm säng gjorde mig väldigt trött, så tanken på att gå upp & göra sig iordning var inte såå lockande precis.. Det slutade med att jag somnade halv sittandes, med datorn i knät xD Gott var det iallafall, sen så orkade jag verkligen inte gå upp, så det var bara att stänga av datorn, släcka ljusen & sedan somna om igen :D

Jag har inga direkta planer för idag, men jag borde verkligen plugga & städa mitt just nu inte så fräscha rum :P Men jag får la se vad dagen har att erbjuda!

/Nicole


Broken-hearted girl

Idag så har jag mest tagit det lugnt :) Var med Philip, sen träffade jag tjejerna en sväng.. Hände dock inte så mkt eftersom att vi var "för gamla" xD Det händer ju inte så ofta att man hör det! Hahhaha rätt kul faktiskt :P

Nu sitter jag iaf i sängen med jättegoda doftljus (choklad & créme bruleé) & lyssnar på musik.. Mysigt är det iallafall, men det är ju en sak som fattas ;O Synd det :(

/Nicole

My nails



/Nicole

Friday night!

Måste bara börja med att säg att jag blev supernöjd med mina naglar! Kan försöka att komma ihåg att lägga ut bilder någon dag :D

Snart ska jag iaf träffa Danne en stund, eftersom att alla andra skulle iväg ikv :) Senare kommer Karin & Linnea hit en sväng.. Trevligttrevligt! :)

/Nicole


In school

Sitter här & lyssnar på lugnafavoriter, samtidigt som jag jobbar med vårat projekt där klassen är uppdelad i olika grupper som ska framställa olika drycker :P Ska göra allt från marknadsundersökningar till att producera drycken på riktigt på en mässa. Rätt onödigt skulle jag nog säga, för man lär ju säg inget speciellt på det känns det som iaf :)

Snart är det iallafall lunch & sen är det bara två lektioner kvar innan det är helg! :D Underbart!

/Nicole


Tröttare än tröttast!

Japp det är jag! Helt sjukt egentligen, får nog lägga mig snart så jag orkar med morgondagen :) Låter som en gammalkärring, eller vänta nu.. Jag tror att dom lägger sig senare än vad jag gör ;)

Imorgon ska jag åka hem till en gammal barndomsvän :) Det ska bli riktigt kul, för det var jätte längesen jag var där sist.. Hon ska även passa på att fixa mina naglar när jag är där. Hon är verkligen jätte duktig! :) Sen får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda ;)

/Nicole

Vad ord inte kan beskriva!



Våran vänskap! Finns här för dig gumman! <3 Älsk!

Sjukling

Har kännt mig dålig i ett par dagar nu, men jag känner att jag är illa tvungen att gå till skolan imon iallafall :P Har nämligen ett grupparbete som vi ska jobba med hela dagen imon & Hanna är också sjuk, vilket betyder att Oskar blir ensam.. Inte så kul kanske, därför tänker jag åka till skolan bara för att liksom. Får se hur länge jag orkar.

Nu blir det till att gå & lägga sig, godnatt!

/Nicole


En av förändringarna

Jag kände att jag var tvungen att lägga bilder nu eftersom att jag har sagt att jag ska det i snart en vecka ;) Dock är det inga bra bilder & man ser inte så jätte bra hur det ser ut, men här är det iallafall. Mitt numera korta & mörka hår :)

Före:
 




Efter:
   

Själv kan jag sakna det långa ibland, men samtidigt så är det gött när det är ganska kort + att mitt hår verkligen behövde det :) Eller förresten, jag föredrar det långa om jag kollar på bilderna! Haha, men det växer snart ut igen ;)

/Nicole


Söndagsläsare

Haha upptäckte precis en ganska kul sak.. Varje söndag har jag ca 50 % mer läsare än vad jag har på vardagarna :P Haha folk brukar ju iofs inte göra något speciellt då, men iallafall :)

Idag känner jag mig typ död, är hur trött som helst & magkatarren har legat & spökat. Dock inte så konstigt med tanke på hur stressad jag känner mig.

/Nicole

RSS 2.0