If they

If they miss you they will call you. If they want you as their friend they will try their best by giving you the best. If they care they will show you. If not - they are not worth your time since you obviously aren't worth their time. 


Morgonstund har guld i mun

Godmorgon!

För en gång skull, så somnade jag i tid igår & men det slutade ändå med att jag sov tills kl 11 idag! Lika trött som vanligt.. Nu sitter jag här i köket, med en kopp morning-detox-te & har solen som skiner in! Å vilket bra humör man genast blir på!

Tänkte hoppa in i duschen (kanske inte bokstaligt talat) och sedan väcka lillayrran igen, så vi kan äta frukost tillsammans :) På tal om henne så har hon sovit i 13-14 timmar nu.. Men det var la välbehövligt antar jag :P

När jag gjort iordning mig, tänkte jag försöka bota min huvudvärk med en långpromenad i detta härliga vädret! Det skulle sitta väldigt fint måste jag säga. Sedan blir det hem & fixa lite, då Issas kompis Josefine ska hit senare idag. Jag har lovat att jag ska laga mat & sedan ska vi fösöka oss på att baka nån variant av kladdkaka, fast med blockchoklad, vispgrädde & marshmallows! Kan ju bli intressant att se hur det blir, tror dock inte att det blir så fel med den smakkombinationen ;)

Imon kommer kusinvitamin hit. En kväll med dresscode mjukisdress är inbokat. Tror även att det blir köpepizza & kanske ett glas vin. Om inte annat en jävlans massa tjöt, vi träffas ju inte allt för ofta längre :) Söndag bär det antagligen av till Sis en sväng, vi får la se :)

Nee nu får jag sätta lite fart! Ha en härlig dag & en bra början på 2012!

/N

RSS 2.0