Kusinmys & brännmaneter

Halloj!
Är hemma hos mina kusiner för tillfället :) Vi tjockar oss och åker runt & mobbar Gothia Cup´are ;) Haha jävligt kul måste jag säga. Igår var vi hos våran Farmor & Farfar en sväng & tog en fika (läs: Åt oss smällfeta!), sen kollade vi på film hela natten (Farsan, Hipp hipp Hora & en gangsterfilm). Idag antog vi därför att vi skulle sova bort hela dagen som vi har gjort de senaste, men icke sa nicke! Pernilla & Cecilia ringde nämligen & väckte oss tidigt, för de ville ta en roadtrip ner till Åsa för att sola & bada.. Så fick det såklart bli!
Efter mycket sol, bad, hoppande i vågorna & volleyboll spelande, så var det dags för något dåligt att hända.. Elin brände sig på en manet över hela röven!! Så det blev raka vägen till vårdcentralen där de fick badda hennes röv med vinäger ;) Detta stoppade dock inte oss för att åka tillbaka ner till havet igen :)
Självklart blev vi jävligt hungriga av att spendera en heldag vid havet utan mat, så efter att ha lämnat av Pernilla hos sin pojkvän, så blev det grillning hos Elin :D Mumma!
Nu ska vi duscha av oss lite snabbt innan det blir att slänga sig i soffan & kolla klart på en film som vi började med igår, självklart med sällskap av lite gottgott.. I detta fallet våran godispåse som vi cyklade ner & köpte i sista minuten förut ;)
Hoppas att ni också har det underbart!
/Nicole

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0