En omvänding mot det sämre

Det finns en sak som jag har tänkt ganska mycket på den senaste tiden. Det är hur vissa människor har förmågan att omvandla "Bra" människor till "sämre" människor. De skall vara så himla tuffa & vara ute & slåss. De skryter något fruktansvärt om allting & tror att de är störst, bäst biff & vackrast. I deras värld skall man vara grov & tjejer är objekt. Det finns inte att man "älskar med en tjej"/har sex, utan man bankar/knullar/sätter på en tjej.

I själva verket är dessa människor fruktansvärt omogna & antagligen väldigt osäkra på sig själva. Hur fan orkar man gå runt & vara en sån person? Det finns några som jag känner som var helt underbara människor från början. Riktigt bra vänner, som även var "skötsamma" om man säger så. Nu är de helt omvända. De är jätte kaxiga och springer runt & spelar allan.

Det är synd om dessa underbara människor tror att de vinner något på att vara så. De vinner inte någon som helst respekt på att springa runt och slå ner folk. Det är snarare tvärtom! Att folk förlorar all respekt för dem & tycker att de borde växa upp & sluta vara så barnsliga.

Man vinner inga som helst riktiga vänner i ett sånt liv. Det du måste göra är att du hela tiden skall bevisa vad du går för, att du är liiite tuffare än de andra i gänget & du skall toffla efter "ledaren" hela tiden! Seriöst ni går inte på lågstadiet längre!! Vissa av er är vuxna människor och de andra är på god väg att bli det. Men detta gäller bara åldern & inte beteendet!

Jag hade kunnat skriva en jättejätte lång text om detta, eftersom att det är något som sker väldigt nära mig. Jag är bara så jävla less på att se dessa underbara människor bli till någon som man inte har någon somhelst respekt för längre, för det ha de inte för någon annan heller. & som de flesta har fått höra från när de var små, Behandla andra som du själv vill bli behandlad!

/Nicole


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0