Kurrande mage

Kom nyss hem, efter att ha varit med några kompisar :) Vi tog det lugnt & kollade på tv, var en film som hette typ I am legend. Jag fick typ ångest av att kolla på den, speciellt när hunden dog.. usch!

På tal om djur, så hittade jag & mamma en stackars katt vid motorvägen förut. Det var bara en slump att vi åkte förbi den, då vi åkte en helt annan väg än vad vi skulle göra! Det var nog meningen. Vi två tänkte samma tanke samtidigt: Att om vi inte tog bort katten där ifrån nu, så hade den bara en utväg kvar.. Det kan nog de flesta komma på själva. Så djurvänner med stora hjärtan, tog in katten i bilen & körde den till vetrinären! Allt verkade vara bra med honom, förutom att han inte var id-märkt, chipmärkt eller hade något halsband! Nu är då den stora frågan, vem som är ägare till denna otroligt sociala & keliga katt?


Lilla plutten hos vetrinären!

Haha som med de andra hittekatterna som vi har hjälpt innan, så behöver även denna ett smeknamn. Vi har kommit överrens om att det ska vara ett otippat namn. Typ Bettan med K eller typ Bosse.. Vi har inte riktigt bestämt oss än :) Förhoppningsvis så hittar vi ägaren till denna just nu sovandes i soffan katten :) Då kan han få tillbaka sitt riktiga namn! :D

Nu ska jag äta kvällsmat, sen blir det att lägga sig så man orkar med morgondagens bus :)

/Nicole

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0